Může být ošklivá holka šťastná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12704
17.6.25 11:18
@Anonymní píše: Více

Presne, o tom jsem psala :potlesk: ja to nastesti nyni ve zralem veku dohanim ted uz hlavne postavou, partner ma charme a je fesny. Mam dlouhe nohy a hodne velka prsa, takze se par kilo navic strati a vyrazne oci, takze nejaka vraska a vlasy nic moc..vyrovna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.25 11:23
@Jeremi píše: Více

Tak to jsme na tom koukám hodně podobně. Já mám taky ještě hnusný křivý rypák, ale na plastiku se bojím, bojím se doktorů :mrgreen:
Pokud nejsi moc náročná na vzhled chlapa, tak to máš o dost jednodušší. :palec:

• Citovat
  • Upravit
4169
17.6.25 12:07
@Jeremi píše: Více

A ted si vezmi, jak dopadla predstavitelka Hrisneho tance, kdyz si ten velky nos nechala odoperovat. Stala se zcela nezajimavou. Podle me je mnohem lepsi byt zajimava nez katalogove krasna, i se s tim lepe starne. Treba Meryl Streep s vekem krasni.

Ja se tedy priznam, ze mi nektere zeny osklive prijdou, vetsinou ty, ktere to prehnaly s chirurgickymi zakroky ci s umelym obocim ci s makeupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
17.6.25 12:08

Z toho co vidím, tak zensky jsou vůči sobě samotným daleko kritictejsi, než jsou mužské požadavky na krásu. Vidím kolem sebe hromady páru, kde obycejne ženy, a často i z meho pohledu uprimne i ne moc hezké ženy, jsou zvolený jako ty, s kterýma chce muž žít a založit rodinu. Tudíž buď vklidu a věř si. Sebevědomí (primerene) dělá s krásou nejvíc 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.25 12:21
@Alušáček píše: Více

Rovnátka jsem měla, zub se opět zkřivil, teď řeším tu šílenou drahotu za 100 litrů, nádhera další plast v hubě na starý kolena. Čočky nosím. Kadeřnice s květákem na hlavě moc nevykouzlí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.25 12:24
@Hibou píše: Více

Naopak, ta herečka zkrásněla bez velkýho rypáku. Moc nechápu tu její kritiku, že šla na plastiku. No zrovna u Meryl je to teda výjimka, ta je opravdu s věkem krásnější, ale to je jedna z milionu. Jinak je to naopak.

• Citovat
  • Upravit
4169
17.6.25 12:27

Vzdyt tim jeji kariera v zasade skoncila. Precti si treba toto:
 https://www.surgerytr.com/…tic-surgery/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
17.6.25 12:29

Zase jsem náročná v tom, že chlap nesmí bejt trotl. :mrgreen: To tady podle diskusí nevypadá na úplnou samozřejmost.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.25 15:15

@Hibou To je fakt, ze kdyz uz vidim zenskou, co ma fakt ranu - ze si i ja coby nevsimavy clovek vsimnu -, je to nekdo, kdo se tak vylepsoval, az to prepiskl.

• Citovat
  • Upravit
8302
17.6.25 15:30

Vyloženě ošklivý ženský potkáváme asi všichni. Ne, že ne.

Vždycky to jsou ale takové, co mají společné tři věci: vytetovaný obočí, silnou obezitu, a na tváři mejkapy. To je tutovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
17.6.25 15:33
@Lorre píše: Více

Však ano, ženský se předhání mezi sebou, chtějí vypadat líp a líp, aby konkurovaly té druhé. O vás to nikdy nebylo. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25130
17.6.25 15:41

na každém (!!) je něco hezkého, zajdi si k vizážistce, s líčením a oblečením a účesem /barvou vlasů a hader uděláš naprosté divy!! navíc píšeš, že máš pěkou postavu, tak šup to prodat, trochu výstřih, trochu sukně nad kolena…
nevěřím na škaredé ženy… jen se neumí upravit a prodat! třeba Schilerka stará silnější bába, původně tmavá a jak se umí oblíct a nafotit skoro jako módní ikona ;) prostě umět prodat přednosti, potlačit negativa, dát si dokupy zuby, hygienu, vlasy… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2421
17.6.25 15:43

Myslim si, ze urcite.je to o sebevedomi. A naopak krasne holky muzou byt nestastne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
17.6.25 15:52

Krasa je dost relativni pojem…je jen velmi malo lidi, pokud vubec jsou, kteri se libi uplne vsem… :D Vetsinou je to spis otazkou osobniho vkusu…co je pro jednoho uzasne, krasne a sexy, muze byt pro druheho absolutne nezajimave, tuctove…mne se casto vubec nelibi muzi, kteri se libi kamaradkam…a naopak…a pak, to, ze nekoho povazujeme za mega sexy, nesouvisi jen s tou povrchni fasadou…ta nas mozna tak upouta na prvni pohled, ale kdyz tam neni nic vic, tak ja osobne, bych toho cloveka nemohla oznacit jako nejak ultra sexy, proste bych rekla, ze je pohlednej, ale nic zvlastniho, co by stalo za to, dal zkoumat…clovek hodnoti mnohem vice veci a vetsinu z nich naprosto nevedome…treba, hlas, vystupovani, charisma, vuni…chemie je klicova…mne uplne nejvic pritahuje chlap, kterej se mi vzhledove vubec nelibi a jen na zaklade vzhledu, bych si ho nevybrala…ale presto z nej jdu do kolen…a ja osobne casto zase nechapu, z jakych zen, jdou do kolen muzi, libi se mi vesmes uplne jine typy…treba s kamaradem jsme to konzultovali, ja mu poslala fotky zen - herecek, ktere povazuji vzhledove za top a on mi napsal, ze nic moc… :lol: Pritom za me jsou to fakt krasny baby :nevim: A ta, co se libi jemu a je z ni hotovej, tak ta mi prijde jako takovej prumer…takze asi tak ;) Vubec bych se netrapila tim, ze nezapadam do tabulek, vzdycky se najde nekdo, pro koho budeme nej ;) :kytka: A ostatni nas trapit nemusi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
17.6.25 16:39

@Lucy75 a komu se Šilerka prodává? Možná tak vidlakum na TikToku. Můj chlap se jí směje a říká, že vypadá jako čarodějnice. Ale je fakt, že ji nesnáší.
Stará rašple, která si hraje na přitažlivou. Hloupá k tomu.
Fakt jsem netušila, že ji může někdo brát
vážně. Tahle lidová tvořivost jde mimo mě.

Příspěvek upraven 17.06.25 v 16:48

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová