Může být ošklivá holka šťastná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka 999
18.6.25 12:32
@Takyjedna píše: Více

tak ne vsichni mají blbe uslintane kecy

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
18.6.25 12:40
@Velryba černá píše: Více

presne, tady si polovina mysli, ze kdyz clovek flirtuje tak chce sex. u mbe to nikdy neskončilo sexem, aspoň ne u prvního flirtovani. Ale párkrát se stalo, že jsme potom spolu randili

• Citovat
  • Upravit
14107
18.6.25 12:41
@My Melody píše: Více

Tak než muž projeví prvni interakce ženou, tak tam je nějaký pohled pred tím.

Tak ted jsem šťastně ve vztahu nejkolil let, ted neni žádná zpětná interakce od me l muž, tak nevim :lol:.
A uz by to bylo jiny nez kdyz mi bylo 20,30 :lol:, ale teda chlapovi je jedno, kolik je ženě :D

Příspěvek upraven 18.06.25 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
18.6.25 12:43

Ne ktereho vidis, ale ktery se ti libi. Neverim, ze se ti libi kazdy chlap, ktereho vidis. :)
Nechci mit kazdeho chlapa, ktereho vidim :D, ale ktery se mi libi a to je vyjimecny, to se casto nestava.

• Citovat
  • Upravit
31200
18.6.25 12:45

jen takovej místní pošuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
18.6.25 12:46

@My Melody ano, to je výjimečný stav, ale ani tak ho mít nemusím. Ono to vidím často přímo souvisí s líbí, ale to je jedno. :D

• Citovat
  • Upravit
9412
18.6.25 12:49
@Cizinka 999 píše: Více

Ale já mezi to řadila i takový ty uchechtaný, chichi chacha, jakože flirt, nic nemravnýho, na první pohled. Když se baba nakrucuje a samec nafukuje. Jak holub. Za mě trapas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody

Jasne, roumim, definice neni. Ptala jsem se, protoze posloucham o flirtech, vidim kolegyni flirtovat a ja jak trouba nerozumim, co z toho ma, tak me zajimali vase pohledy.

Příspěvek upraven 18.06.25 v 12:50

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá

Takové věci fakt nedělám. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14107
18.6.25 12:53
@Cizinka 999 píše: Více

Tyhle hry jsou ztráta casu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
18.6.25 12:53
:D Jj, to jsem mela na mysli.

Příspěvek upraven 18.06.25 v 12:57

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
18.6.25 12:55
@My Melody píše: Více

Já to přirovnám třeba ke karetním hrám.
Někdo bez toho nedokáže existovat, hraje, kdykoli může, je ochoten tomu věnovat každou volnou minutu, hrát o peníze, očekává pozitivní výsledky, bez karet se cítí nervózní, apod.
Druhá skupina, kam řadím i sebe - žijeme bez karet úplně normálně, necítíme jakékoli nepohodlí, pokud zrovna není s kým hrát. Ale jestliže se naskytne možnost, zahrajeme si rádi, ne kvůli výsledku, ale pro určitý požitek ze hry samotné.
Skupina tři - karty ji nebaví a tak je nehraje vůbec.

• Citovat
  • Upravit
14107
18.6.25 12:56

Ty musis jen fuck off

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
18.6.25 13:10

Pokud flirt prirovname ke hre, v cem je ta hra? Pro mne je laska sakramentsky zasadni zalezitost a je o autenticite, co bych mela hrat? Jakoze me chlap svadi a ja hram, ze bych se nechala svest, ale nenecham, protoze mi ten trouba za to nestoji, proc mam neco hrat, kdyz se nechci nechat svest? Anebo panacek me svadi, mrk, mrk, fixujeme pohledy, chichi, chichi :mrgreen:, dame rande, necham se svest a pak budu rvat do podusky, protoze panacek zmizi, protoze je to jen flirt a flirt nema hlubsi city, nebo oc jde, jaky je z flirtu pozitek?

Příspěvek upraven 18.06.25 v 13:24

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
18.6.25 13:13

@My Melody flirt přece není láska.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat