Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
presne, tady si polovina mysli, ze kdyz clovek flirtuje tak chce sex. u mbe to nikdy neskončilo sexem, aspoň ne u prvního flirtovani. Ale párkrát se stalo, že jsme potom spolu randili
@My Melody píše: Více
Tak než muž projeví prvni interakce ženou, tak tam je nějaký pohled pred tím.
Tak ted jsem šťastně ve vztahu nejkolil let, ted neni žádná zpětná interakce od me l muž, tak nevim
.
A uz by to bylo jiny nez kdyz mi bylo 20,30
, ale teda chlapovi je jedno, kolik je ženě ![]()
Příspěvek upraven 18.06.25 v 12:59
Ne ktereho vidis, ale ktery se ti libi. Neverim, ze se ti libi kazdy chlap, ktereho vidis. ![]()
Nechci mit kazdeho chlapa, ktereho vidim
, ale ktery se mi libi a to je vyjimecny, to se casto nestava.
@My Melody ano, to je výjimečný stav, ale ani tak ho mít nemusím. Ono to vidím často přímo souvisí s líbí, ale to je jedno. ![]()
@Cizinka 999 píše: Více
Ale já mezi to řadila i takový ty uchechtaný, chichi chacha, jakože flirt, nic nemravnýho, na první pohled. Když se baba nakrucuje a samec nafukuje. Jak holub. Za mě trapas.
Jasne, roumim, definice neni. Ptala jsem se, protoze posloucham o flirtech, vidim kolegyni flirtovat a ja jak trouba nerozumim, co z toho ma, tak me zajimali vase pohledy.
Příspěvek upraven 18.06.25 v 12:50
@My Melody píše: Více
Já to přirovnám třeba ke karetním hrám.
Někdo bez toho nedokáže existovat, hraje, kdykoli může, je ochoten tomu věnovat každou volnou minutu, hrát o peníze, očekává pozitivní výsledky, bez karet se cítí nervózní, apod.
Druhá skupina, kam řadím i sebe - žijeme bez karet úplně normálně, necítíme jakékoli nepohodlí, pokud zrovna není s kým hrát. Ale jestliže se naskytne možnost, zahrajeme si rádi, ne kvůli výsledku, ale pro určitý požitek ze hry samotné.
Skupina tři - karty ji nebaví a tak je nehraje vůbec.
Pokud flirt prirovname ke hre, v cem je ta hra? Pro mne je laska sakramentsky zasadni zalezitost a je o autenticite, co bych mela hrat? Jakoze me chlap svadi a ja hram, ze bych se nechala svest, ale nenecham, protoze mi ten trouba za to nestoji, proc mam neco hrat, kdyz se nechci nechat svest? Anebo panacek me svadi, mrk, mrk, fixujeme pohledy, chichi, chichi
, dame rande, necham se svest a pak budu rvat do podusky, protoze panacek zmizi, protoze je to jen flirt a flirt nema hlubsi city, nebo oc jde, jaky je z flirtu pozitek?
Příspěvek upraven 18.06.25 v 13:24
tak ne vsichni mají blbe uslintane kecy