Může být ošklivá holka šťastná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
18.6.25 14:14

@My Melody no průsvitným předmětem prochází světlo, skrze průhledný předmět je vidět.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.25 14:27
@Velryba černá píše: Více

Průhledné je vždy průsvitné a každé průsvitné je do nějaké míry průhledné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.25 14:29

Možná až na výjimky u nějakých speciálních materiálů. Ale ve významu to není buď anebo, ale je to míra, jak moc průsvitné to je a jak moc je vidět skrz to něco.

• Citovat
  • Upravit
306
18.6.25 14:35

Nejsem flirtovací typ, nevyhledávám flirt ani ho moc neumím provozovat, ani v mužích tuto kratochvíli příliš nepodněcuju. Ale párkrát jsem si zaflirtovala a bylo to moc hezké, trocha vzrušení (adrenalinu i přitažlivosti), trocha vtipu, lehká a spontánní mezilidská interakce.
A ne se všemi chlapy, se kterými jsem spala nebo chodila, jsem nejprve flirtovala; a naopak, ne se všemi spoluflirtujícími jsem navázala něco víc než jednorázový krátký flirt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78186
18.6.25 15:37
Anonymní píše: Více

tahle paní je hezká, televizi nemám, takže vůbec nevím, kdo to je - ale vypadá dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78186
18.6.25 15:38
@Afrikana píše: Více

Sáblíková je opravdu ošklivá, má křivý celý obličej, může být sympatická, to ano, ale je škaredá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5260
18.6.25 16:32

@stinga Mne se libi :nevim: nikdy jsem si nevsimla, ze by na ni bylo cokoliv kriveho. Za me hezka i sympaticka holka. To aspon nazorne ilustruje, jak moc je krasa/osklivost subjektivni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
18.6.25 16:52
@MartinaIrena píše: Více

On je to dokonce citát: „Neexistují ošklivé ženy, jsou jen ženy, které neví, jak se udělat hezkými.“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107413
18.6.25 19:19

Já jsem dvojka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.25 20:08
@Venetia píše: Více
:kytka:

Příspěvek upraven 18.06.25 v 20:58

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
18.6.25 20:49

@1Meruňka sleduješ, na co vůbec reaguje? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.25 20:58

Aha :mrgreen: nesleduju :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
107413
18.6.25 21:08

Může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
18.6.25 21:59
@sobospaly píše: Více

Na tom treba neco bude, co vidim ja, nejvetsi slizouni, nadrzenci, otravove, oje*bavaci a kurevnici byvaji nic moc chlapi, takovi t prumeraci. Furt si potrebuji neco dokazovat, chytaji se kazde prilezitosti, zkouseji to na kazdou, asi pocitaji s tim, ze i kdyz je z 20 zen 19 odmitne, jedna, ktera si da rict, se v tom mnozstvi najde.

• Citovat
  • Upravit
601
19.6.25 00:57

Budeš šťastná až jak říkáš, až začneš prdět na to jestli si hezká nebo ne a jak vypadas… důležitý je se cítit dobre a zdravě. Z mého pohledu treba třídy, tak obyčejný holky se dnes maji 100× lepe se svými partnery než slečny, které byly same šminky a krása.. za me neni nikdo ošklivej, každý má nějaký nedostatek… nekdo ho maskuje a někdo ne.. radši budu s nedokonalou schránkou, nez se zkaženou duší.. :nevim: taky si občas rikam, ze bych byla kočka se začít malovat.. ale prdim na to, necítím se v tom dobre a nedělám to proste a kluci se vzdycky našli co měli zájem :lol: a to mam skoliózu, hrb, křivou čelist a zuby :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová