Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cvikinka Ahojky tak to já do sebe momentálně cpu jen vitamín E, kys. listovou a kapičky gynex. Po vyšetření z krve se dozvím jestli mi něco nasadí na anovulační cykly nebo ne
@Anýsek18
ahojky,tak na to se snad dava Clostik ne?To ja ovulaci mam, ale docela pozde 18DC,ale posledni dobou to mam rozhazeny,ze uz se sama v sobe nevyznam ![]()
@cvikinka Jojo dává. Uvidíme co mi po výsledcích z krve řekne dr. Já totiž bez agolutinu nemám ms a minulý týden na UTZ zjistili že neprobíhá ovulace. Folíky nerostou, sliznice jak by smet ne a neuvolňují se vajíčka. Taqk snad se to brzy vyřeší.
@Anýsek18
chjo,to je mi líto,občas si říkám jak je tohle možné
to asi tou dobou všude jen samá chemie a bůh ví co ještě ![]()
@cvikinka Tak my se nesnažíme extra dlouho. Od ledna. A dr řekl že se tělo může ještě spamatovávat z HA ![]()
Anýsku sice je to mimo téma, ale na metříku máš 1 rok a 12 měsíců.. jsem blbá já nebo to nějak blbne? =)
@Tamtama Mám tam milujeme se už rok a 12 měsíců a hnedka pod tím o naše štěstíčko se snažíme už 5měsíců a 7 dní ![]()
@Anýsek18
tak alespon,ze to vis uz ted,to muj DR chce cekat az to bude rok,fakt nechapu proc,nasadil mi Norethisteron na zastaveni MS pac jsem to mela asi 2 tydny:-( a pak na srovnani cyklu Utrogestan,ale nejsem si jista zda to pomohlo pac uz ho neberu 5 dni a MS nikde,nejhorsi je ta nejistota ![]()
@cvikinka Také jsem moc ráda že ho mám. Je to skvělí dr. Mě řekl že věci jako ovulace by se měla řešit hnedk na začátku.
Prohlížely mě 4D UTZ. Koukala jsem na to sama a nic moc teda
@Anýsek18
ja si o to asi taky reknu on je fakt hustej,dneska jsme mu volala a on rikal,ze ve stredu mam testnout a kdyz nic tak cekat 3 tydny a pak jit na vyvolani Ms,no hrozna predstava cekat takhle dlouho
@cvikinka Taky nesnáším to čekání. Já du 18 na vyvolání pokud 15 ms nedorazí a pak čekat a čekat a čekat. Hrůza. Člověku z toho pak začne hrabat ![]()
@Anýsek18
to mi povidej ja dneska bulela jako zelva,tak moc se na nej nebo na ni tesim,ze je to az hrozny, nevim co me to popada ted mi bude 23 tak je to docela brzy:-)ale pro me by to byl ten nejkrasnejsi darek k narozkam ![]()