Najít kamarádky

• Otevřená skupina

Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
14.5.12 13:54

Díky za tip :) u toho parku bydlím cca 2minuty chůze :) je fajn, takže holky je to na vás. mohli by jsme se třeba sejít na andělu a společně tam dojít. je to fakt 2minutky od nákupáku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 14:39

No jooo, já na to koukala na mapě. Tedy jsou tam vidět parky dva hned u sebe na tý straně jak sou ženské domovy je tam-sady Na Skalce a vedle zahrada Santoška. Tedy jestli je to ono,ale asi ne když je to jen 2min. od nákupního centra.Nevím zas tak se tam nevyznám :think: Ale to je jedno, jestli víš kde, tak je to super.Já sem pro se sejít na Andělu :potlesk: a jinak můžu kdykoliv tak asi počkáme až bude hezky a po 25.5 nebo kdy to psala že může až Jedlička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
16.5.12 10:42

jo to je jíný park :) ten co myslím já je tento: http://www.mestoprodeti.cz/…te/1384.html tak se klidne sejdeme na tom Andělu:) počkáme teda po tom 25. a pak by jsme se domluvili na přesné datum a čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.12 16:56

Ahá :zed: Tam je to krásný :D To tam asi bude nějaké místo na posezení s drinkem že? No,ale i tak je to opravdu hezký,to sem nevěděla že tam něco takového vůbec je. Tak se už těším. Já bych to nechala hned jak bude hezky po tom 25.5. Dál to už neodkládat :palec: Jsem natěšená už ted :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.5.12 18:39

Ahojte holky zdravim z Moravy, tak ja neznam ani jedno misto, ale i tak se uz moooc tesim :) jste super :palec: , ze pockate. Mejte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.12 19:11

Jéé Ty jsi na moravě? A kde přesně? Já pocházím taky z moravy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
17.5.12 12:25

tak to je pecka, ja jsem taky z Moravy :D jo jo po 25. hned jak bude pěkně, už jsem taky natěšená :) a jasný že počkáme až se vrátíš. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.12 17:35

No super :lol: to sme se hezky našly :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
17.5.12 21:54

a z kama jste?? (konečně nemusím psát odkud:D ) jestli to tedy není tajné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.12 22:37

To teda nemusíš,možeš se ptát normálně :mrgreen: Já su z Vracova, je to kůsek od Kyjova okres Hodonín :lol: a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.12 22:38

Takže jižní morava. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
18.5.12 09:07

konečně někdo s normální řečí :mrgreen: já jsem ze Vsetína-to je u Zlína kousek. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.12 11:02

Tož baže,konečně se nemusím taky hlídat :lol: Zlín i Vsetín sů už od nás trochu víc nahoře.Ale Uh. Hradiště je tak na půl cesty a tam sem dělala řidičak kdysi dávno když mě bylo ještě 18 ;) Nebo kusek od Zlína sů Napajedla tam sme jezdívali pravidelně na dovolenů a na výlety s rodičma a s bráchů a švíců. :dance: Znáš to tam? Ale tady v Praze sem už dlůho pže na moravě nebyla práca. :,( Nakonec sem se usadila na Barrandově a asi tady už i zůstanu pokud teda s mužem a s prckem nezkusíme ještě tu cizinu,ale to je daleká pochybná budůcnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
20.5.12 14:15

ahojky holky…taky by jsem se k vám moc ráda připojila,pokud to ještě pujde ;)
koukám,že tady máte všechny malinký mimísky :D já mám 17-ti měsíčního chlapečka a v říjnu se mu narodí sestřička nebo bratříček :mrgreen: bydlíme kousek od anděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.12 20:36

Ahoj další maminko a taky těhulko :D Za mě, jsem pro. To bude jako kočárkování maminek na slepo :mrgreen: To bude stranda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny