Najít kamarádky

• Otevřená skupina

Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
27.5.12 19:58

ahoj holky, byla jsem na víkend pryč, ale jak vidím asi jsem nic nezmeškala:)
já osobně bych teda počkala až bude zase tepleji a pak bych vyrazila…má se ochladit, tak to by asi nemělo cenu někde s dětma venku ,,mrznout" :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
31.5.12 20:38

holky nějak jsme zamrzli :) jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
31.5.12 20:44

jj,pravda,počasí teď nebude nic moc..my jsme pořád nemocný,tak se těšim,až zase budeme v pohodě…srazík určitě vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.12 10:13

No jo,já zamrzla protože mě mrzelo že to nevyšlo. :roll: Budem muset počkat až bude teplej,to je fakt.Jen doufám že už to příště dopadne dobře.Já se byla o víkendu v tom parku podívat a trochu mě to zklamalo jak je to mrnavé,na mapě to vypadalo větší a taky sem první nevěděla že je tam vchod z Tesca takže sem přijela k těm hrozným schodům a čuměla a pak viděla ten most z Tesca :pocitac: :zed: Myslela sem že to tam bude větší a aspon nekde nějaký občerstvení se zahrátkou nebo něco pro rodiče a nic jen malej park,ale až bude malej větší,tak prolízačky sou tam opravdu fajn,to jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
2.6.12 09:00

tak muzeme vymyslet jiné místo kam půjdeme, piště návrhy a domluvíme se:) už aby bylo teplo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.12 00:06

No ono je to asi jedno, klidně tam možem i když to na mapě vypadalo větší apod. Já stejně nevím kam jinam, ale zkusím se ještě tedy podívat na net :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
8.6.12 12:26

tak jsme zpět doma :mrgreen: konečně zdraví…počasí má být teda děsný…už by se to mohlo trochu ustálit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.6.12 07:57

Ahojky holky, my uz jsme taky v Praze, tak co rikate pristi tyden? Neni mozne, abychom se nedomluvily. Co treba streda? Jinac pocasi ted bylo celkem ok. Tak snad to bude pristi tyden jeste lepsi :D Mejte se a pekny vikend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
9.6.12 12:33

tak středu by jsem zrovna měla mít volnou :mrgreen: v úterý musím do poradny a ve čtvrtek s prckem na 1,5roční kontrolu…taky všem přeju krásný víkend..počasí teda nic extra,ale to nvadí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
9.6.12 21:53

já jsem taky klidně pro středu :) bylo by to fajn se konečně sejít!! mohlo by nám vyjít i počasí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
10.6.12 13:05

pokud nebude pršet a nebude nějak chladno,tak si myslím,že by to mohlo být super…oni ty horka taky nejsou nic moc… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.6.12 17:50

Cauky holky, tak jak to teda vidite zitra? Tak se muzem nekde domluvit? Jelikoz nejsem z Prahy, tak fakt nevim, kde by to bylo fajn. Ale neni pro me problem dojet kamkoliv. Kdyz uz se tak dlouho domlouvame, tak uz je na case se setkat, no co myslite? Samozrejme uvidime zda nebude prset. Dneska to bylo takove vselijake, ale nakonec to vydrzelo. Trebas bychom si tady jeste rano napsaly jak to vypada. Videla bych to trebas kolem druhe nekde, dle domluvy? Co vy na to? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
12.6.12 20:12

Tak já jsem urcite pro :) premyslela jsem že pekny hriste je jeste pod petrinem. když se jde na lanovku, tak se projde jakoby kolem vstupu na lanovku, prez takovy malinky most nad lanovkou (neni to vubec do kopce) a kned do prava za rohem je nove detske hriste soucasti toho petrinského parku…me je to v celku jedno kde se sejdeme, a tak kolem te 2 by to bylo fajn, takze holky halo halo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
12.6.12 20:23

Je holky, já jsem určitě pro, ale prcek mi do 2 spí, tak by jsem se k vám mohla třebas přidat tak ve 3…teda pokud nebude pršet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.12 20:29

Zítra má pršet :roll: Mě už to fakt nebaví :,( Co ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny