Najít kamarádky

• Otevřená skupina

Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
21.6.12 07:48

Anděl: zataženo, prosvítá sluníčko- v 9 jsem tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
21.6.12 07:57

Oki i já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.12 08:24

Tak malej si řekl že chce ted baštit. Předtím nechtěl a ted by jedl. Takže to tutově nestihnu na devátou. :,( Vidím to tak až po desáté výjezd a nevím jestli budete ještě venku. Takže nečekejte a já kdyžtak písnu, ale je krásně o to mě to sere víc,
zatím pa, jdu na to rychle, rychle :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.6.12 08:29

Tak i ja jsem na tom tak, ze nestiham, venceni psa, malej a tak, vidim to cca 10h. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
21.6.12 12:59

Tak u nás už se chrní :mrgreen: byl ztahanej..honěj se tu nějaký šílený mraky…ještě aby začala bouřka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
21.6.12 13:01

U nás se taky chrní :) no pěkne se tam zatahuje. maalej je uzasný!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
21.6.12 13:17

Jéé už jsi doma :) když ona ti prdelka tak hezky spinká…malá je taky úžasná…taková hodňoučká :) jen jsem se tě ani nezetala na jméno :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.6.12 13:19

Tak ja balim a valim :) super, ze jsme se sesly :) priste to bude lepsi. Prckove jsou bajecny. Me malej spal jen cestu domu, ted uz zase dovadi s hrackama. Tak pacek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
21.6.12 13:22

@Tinecka79 tak si to pěkně užijte, sraz byl moc fajn :) příště to bude určitě na dýl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
21.6.12 13:24

Jmenuje se Sofie Alex :) Tinečko- strašně mě bavilo jak si malý s malou vykládal a hladil za ruce- byli ze sebe uplne nadsení :)
Přístě vezmeme deky, upecu nejaky kolac a odpoledne se vyvalíme pod trom nekde v parku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
21.6.12 13:29

To je krásný jméno…sofie se mi strašně líbí..taky jsem přemýšlela, že by jsme dali takhle dvě…jéé, tak to muselo být sladký :)
bude se ti chtít teda odpoledne někam vyrazit??teda pokud nebude pršet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.6.12 13:49

Take se mi libilo jak si povidaly, byly kouzelny. Tesime se na priste, bude vic casu a na dece vetsi pohoda. Tak pa a uzijte si pekne dovcu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
21.6.12 16:23

Já byla s manzelem na jidlo a ted jsme prisl domů, šel zase do práce takze to byla jedina chvile kdy byt spolu, tak snad se nezlobis ze jsme se odpoledne nesesli. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.12 09:24

Ahoj holky, děkuji za včerejší hezký den, sice jen část dne, ale bylo to fajn :) A těšíme se příště, ta deka je báječný nápad :palec: No a taky přejem hezkou dovču at máte jen a jen krásně :mavam: Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
22.6.12 12:40

Neeeee, to víš, že se nezlobim..to je jasný, že jste někam vyrazili, než šel do práce… ;)
my s vojtou stejně vyrazili jen na chvilku…venku byl dušák a mě před tim šíleně rozbolela hlava…tak sme venku moc dlouho nevydrželi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny