Najít kamarádky

• Otevřená skupina

Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6819
21.5.12 08:25

děkuju :D no je to takový zvláštní,seznamovat se vlastně přes net…ale jak jinak si s dětma najít kámošku,která má taky děti :D já teda nejsem povaha,že by jsem došla k nějaký mamině na hřišti a dala se do řeči :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
21.5.12 10:02

ahoj holky:)
já jsem taky pro. no musíme si napsat nějaké poznavací znakny :) (kromě toho že budeme mít kočárky) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.5.12 10:11

Ahoj holky, to je super, ze nas tolik pribyva :D, tak z jedne kamosky, nas bude dost, super jsem rada… Jinac ja jsem z Ostravy. A poznavaci znameni budou podle me hlavne ty kocarky hihi. Tolik mamin a deti dokupy parada, mejte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
21.5.12 12:23

no,já si taky myslim,že ty kočárky nepujdou přehlídnout :mrgreen: teď nevim jestli se to tu někde psalo,ale už máte naplánovanej nějakej srazík????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.12 19:25

Jo, čakáme až se vrátí z moravy Jehlička.Má se vrátit někdy 25.5 takže nějak po tomto datumu, hned jak bude hezky :mrgreen: No a možná by to ještě něco chtělo poznávacího.Anděl je velké místo s tisíce lidma denně.Tak abych tam neutěkala za jinou maminou a volala čááááu to su já z netu.A pak si někdo na mně neklepal na čelo :zed: .Nebo si aspon musíme přiblížit přesné místo kde budem čekat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
21.5.12 21:00

no je pravda,že anděl je plnej lidí :mrgreen: určitě by to chtělo nějaký přesný místo…třeba jak je na rohu KFC,tam neni tolik lidí,jako v okolí metra a nebo obchodního domu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.12 19:13

Taky mě první napadlo KFC :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
22.5.12 19:18

tak super takže ted už jenom domluvit datum a čas…no a mužeme se teda vyhlížet s kočárkama u KFC :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
22.5.12 20:05

super :potlesk: to bude paráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
23.5.12 22:07

Caute holky, musim se omluvit, ale toho 25 neprijedu, protahnu to tady jeste o tyden, mala uziva babicek a ja mirneho odpocinku :) , takze se s Vami setkam asi na dalsim srazu, jelikoz jak tady ctu, tak se tesite, ze se setkate co nejdrive. Proto budu rada, jak tady napisete, jak vlastne bylo a kdy bude dalsi sraz :D, ktery si urcite nenecham ujit. Zdravime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
24.5.12 11:17

@Jehlička určitě si užívej :palec: je parádní počasí a odpočinku neni nikdy dost :mrgreen: ono se má teď udělat hnusně,takže asi dost záleží na počasí…já teda doufám,že srazíky budou pravidelně a docela často :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
24.5.12 19:56

tak to je škoda že se zdržíš, ale jak píše mobilishky: užívej a odpočívej :) toho není nkd dost.
no a já taky doufám, že nezůstaneme jen u jednoho srazu a třeba se domluvíme na procházkách každý tyden nebo co 14dní :) to by bylo fajn. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.12 23:10

No já se připojuji,jen užívej a my se tedy budeme těšit příště. :lol: A já bych měla tedy návrh,co říkáte tedy na pondělí když bude hezky? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.12 23:14

Tak oprava :zed: :co tato neděle??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
25.5.12 13:35

no holky.mě začal malej v noci kašlat a frkat :zed: takže já by jsem to spíš viděla u nás tak úterý/středa nevim kde to vzal…asi možná to bláznivý počasí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny