Najít kamarádky

• Otevřená skupina

Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
13.6.12 09:15

Tak holky aktuálně- Praha Anděl, pěkně hnusně. jen čekám kdy začne pršet :roll: už mě to taky neba a malá je z toho taky celá nesvá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.6.12 10:02

Ahojky, tak od rana sleduju pocasi u nas v Pitkovicich, a zacinaji se pekne stahovat mraky, a to to vypadalo, ze by to mohlo vydrzet. Takze ja to dnes taky opet vidim spatne. a doma je to teda fakt mazec. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
13.6.12 10:43

No holky, j teda pěkně hnusně…pořád všude říkaj, že má dnes pršet…zatim teda nic, ale vypadá to, že každou chvilku začne…malej už je 4 den ufňukanej…rostou mu ty poslední stoličky, do toho to počasí…odpoledne ho budu muset stejn´ě na chvilku vytáhnout ven…jen bez kočáru, někde okolo baráku, kdyby začlo…snad se aspoň trochu stihnem projít…je to šílený.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
18.6.12 09:47

Tak holky, pocasí se nám konecne umoudrilo tak co takhle tuhle stredu hm???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
18.6.12 09:50

A neb jak tak koukám na předpoved mají být bouřky ve stredu a bez slunička, tak treba zitra by to bylo ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
18.6.12 12:32

No holky, já teda nevim..ale přijde mi, že teď se šílenej pařák…byla jsem včera s malým venku a když sme dojeli dom, tak byl uplně rudej a spařenej…sice dost pije, ale stejně mám strach z uhřátí nebo něčeho…

jo, nevíte jaký je koupaliště na petince a jestli se tam dá jít s dítětem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
18.6.12 13:08

Tak můžeme jít bud rano nebo az takové horko nebude hm???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
18.6.12 13:34

To by taky šlo…a co čtvrtek??to by nemuselo být tak na padnutí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.6.12 17:48

Ahoj holky, tak jsem konecne tady, byla jsem ted mesic mimo Prahu. Sleduji jaky je momentalni stav a pridavam se k randeni :) Tady se ted slusne zatahlo, tak jsem zvedava co prijde…no, mozna i kouzelnik. Stale jsem v ocekavani nejake buriny a nic… Zitra dopol urco nepujdu a od patku do patku budu u rodicu, jedou na dovcu, tak budem s malym uzivat zahradu a bazenek :) jinak pujdem moc radi. Tak zatim ;) pacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
18.6.12 20:20

Ahoj Tinečko…tak super že se připojíš :)
jinak čtvrtek je fajn :) takže já jsem určitě PRO!! :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
18.6.12 21:16

Oki holky…tak to je super :palec:

Příspěvek upraven 18.06.12 v 21:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
18.6.12 21:20

Klidně na 9:) malá vstává různě, někdy v 8, jndy v 10 :D ale je nám to jedno kdy, prostě se sbalíme a jdeme, spát může v kočárku stejně jako v postýlce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
18.6.12 21:25

No, to máš výhodu, že je taková malinká, tak je jí to jedno :lol: to mě už by prcek v kočáru nespal ani za nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.6.12 22:29

Waw, ranni ptacata :) Me se Misak take budi ruzne, nekdy v 7 a take to dokaze do 9:30 :) coz si ja i pritel pochvalujem (ovsem to se stava mininalne)
A na jakem miste se sejdem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.6.12 23:10

Ahojte holky, super, ze se konecne sejdete, ja bych tak moc rada sla, ale ve stredu vecer uz jedeme do Ostravy, a pak jsem opet mimo 14 dni, tak jak prijedu, snad bude pocasi lepsi, a domluvily bychom teda ten dalsi sraz… tak at vyjde to pocasi pa :mavam: a jinac pak pisnete jak vlastne bylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny