Najít kamarádky

• Otevřená skupina

Všechny maminky, které si chtějí psát, seznámit nebo pokecat a bydlí v Praze a okolí - pište :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

3
30.11.11 15:31

Najít kamarádky

Ahoj, najde se tu maminka na společné procházky s našimi ratolestmi.
Mám 8 měsíčního chlapečka. Jsme z Prahy 5- Radlice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16
13.12.11 21:03

Ahoj jsem sice z Prahy 10 Pitkovice, ale rada bzch zasla na prochazku klidne dojedu :D mam 7 tydenni holcicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.4.12 18:06

Ahoj holky, jestli je to jeste aktualni, mam 3,5 mes chlapecka a jsme z Phy 5 Jinonic, take hledame kamaradky na spolecne prochazky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.4.12 21:55

Ahoj Tinecka79,
aktualni to je :), muzeme se klidne domluvit, jelikoz v Praze bydlim od zari,tak tady nemam tolik znamych, ale na prochazku bych zasla rada. Mej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.4.12 10:09

Ahojky Jehlicko, ja jsem v Praze 3roky na stalo a kamaradky co tu mam jsou pouze z prace a ty nemaji jeste deti. Takze maji malo casu a ten volny co maji venujou radsi jinym vecem, coz je pochopitelne.
Rada se s Tebou nekdy domluvim a vyrazime na nejakou prochajdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.5.12 22:46

! BURZA nálepek ! Praha 9 KBELY pondělí 7.5. od 10 hod. Svoláváme burzičku nálepek - (asi 5 lidí i s dětmi) - na hřišti ul. Boseňská. Přijeďte další, kdokoli chcete ! Za rohem je taky Billa ;-) Spojení BUS z Letňan - 185, 259, 269, 302, 375, 376, 378 nebo 186 - stanice Kbely. Pište mi klidně pro další info. Další srazík uděláme za týden na hřišti na Proseku u Billy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.5.12 18:23

Ahoj holky, jsem ze smíchova-Anděl mám 9týdenní holčičku. Ráda bych se k vám připojila zda je to možné :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.5.12 21:42

Ahoj Miižu, jeste jsme se nedomluvily, ale doufam, ze se nejaka prochajda uskutecni :) . Ted jsem sice do 25teho mimo Prahu, ale pak tady zase nejaky cas budu. Uz bych konecne poznala taky nejake jine mista, kde se da drandit s kocarkem :D, mej se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.12 23:01

Ahoj,já se přivdala do Prahy 5, Barrandov.Bydlím kousek od Chaplinova náměstí.Hledám kamarádku na pokec,na kafe,na procházky,prostě takové to kočárkování :lol: mám 4měsíčního syna a už mě nebaví chodit o samotě.Napiš máš li zájem budu se těšit,pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
10.5.12 17:43

holky tak to by jsme mohli třeba koncem května spáchat nějaký sraz :) co vy na to? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.12 23:05

Já bych byla pro :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.5.12 09:31

Super napad, jsem taky pro ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.12 14:27

Jéé, my se tak dobře shodly v hlasování Jehličko :dance: Aby ne, když má Miižu dobrý nápad že? :D To aby jsme našly nějaké místo kam se nám všem vejdou i kočárky, napadá nějaké někoho? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
11.5.12 21:25

:) tak super!
a kolikátého by vám to vyhovovalo? no já nevím, chodím pořád kolem Anděla nejvíc a nenapadá mě kde. tak zkuste navrhnout kde se sejít. nebo můžeme do nějakého parku třeba…kolem smíchova se nějaký najde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
14.5.12 13:49

Miižu prima park je prý když se projde Andělem (kolem dětského koutku) a po lávce do stáně, pak doprava, tak je tam nejdelší skluzavka v Praze a další vyřití. Tvrdí švagrová. Já to mám z ruky, tak jsem to ještě neověřila. Jsem Praha 9 Letňany. Ale určo to s holkama zkuste :-) Nevím jak velké máte špunty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny