Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Motka píše:
@Maty1989 Ani margotka ani kupovaný příkrm. Vařím obden malému a vůůbec mi to nevadía abych ho pak ancpala margotou,,, no to nevím
to ych mu mohla koupit skleničku rovnou
Taky jsem vařila (pro dcerku třeba obden, když toho měla na 2 dny), ale jednou za uherák Margotku? Jsou dle mě horší věci ![]()
@Motka píše:
@neumisa Já ti nevím, asi proto, že mi proste margotka nepřijde vhodná pro prtěto je jako někomu připadaj dobré kupované příkrmy a někomu ne. Ale myslím, že to už jsme trochu mimo
Příspěvek upraven 21.12.14 v 20:50
Předpokládám, že to bylo myšleno tak, že jednou za čas, při návštěvě kosek něčeho co není až tak zdravé ještě nikdy nikomu neublížilo. Daleko víc dětem ublíží špatné rodinné vztahy
@Maty1989 Nějak nevím proč by mělo být auto něco jiného, když to vezmu kolem a kolem, tak třeba pro nás je to mnohem nezbytnější „spotřebič“ než ta pračka. A jinak třeba, ne nevím, kde má náš kotel pojistku, pokud vylítne, tak to prostě počká na partnera.
A nevidím důvod proč by se ti dva nemohli dohodnout, co kdo bude dělat, mě třeba nebaví vaření, tak vaří partner a on zas třeba nepere a neuklízí poblité věci, protože mu to prostě vadí. Jasně, pokud tam nebudu, tak to nějak zvládne, stejně jako já taky hlady neumřu, ale nevidím důvod toho druhého nutit do věcí, které dělat nechce, pokud je ochoten dělat něco jiného.
@quanavera píše:
Jak pro koho, ja Chodím s nim ne s jeho rodici, jestli tam chce brát malého ať ho tam veme když tam bude mít darky, to je jedině v cem ustoupim.
asi to tu někde bude, nechce se mi to pročítat celé. Ale krátce - ať chceš nebo ne, pokud si ho vezmeš, bereš si s ním i jeho rodinu. Čili nějaké jednoduše nechci není zrovna dobrý začátek.
@jahuhudka no a proto tam nejezdím
a jsem v pohodě, moje mimčo taky a je to
co je víc než klidná máma?.) malý o nic nepřichází, napak má doma rodinnou pohodu a v půl roce opravdu dítě nemá rozum, že se někam nejelo.
@quanavera píše:
Jak pro koho, ja Chodím s nim ne s jeho rodici, jestli tam chce brát malého ať ho tam veme když tam bude mít darky, to je jedině v cem ustoupim.
a neděláš ty si z nás zadel? ty s přítelem nežiješ, ty s ním chodíš? a kolik ti je let? hádala bych 15,nebo 16
@j.a.n.i1 píše:
@Maty1989 Nějak nevím proč by mělo být auto něco jiného, když to vezmu kolem a kolem, tak třeba pro nás je to mnohem nezbytnější „spotřebič“ než ta pračka. A jinak třeba, ne nevím, kde má náš kotel pojistku, pokud vylítne, tak to prostě počká na partnera.A nevidím důvod proč by se ti dva nemohli dohodnout, co kdo bude dělat, mě třeba nebaví vaření, tak vaří partner a on zas třeba nepere a neuklízí poblité věci, protože mu to prostě vadí. Jasně, pokud tam nebudu, tak to nějak zvládne, stejně jako já taky hlady neumřu, ale nevidím důvod toho druhého nutit do věcí, které dělat nechce, pokud je ochoten dělat něco jiného.
Nemluvím o nucení, ale o tom, že pro případ potřeby je dobré mít základní info. Kdybych nevařila (baví mě jen některá jídla), tak v dost dnech nemáme ani teplé jídlo, pač muž vaří ve volnu a to má 15 dní z měsíce, takže se tak nějak střídáme. Navíc třeba já jsem člověk, co má rád přehled a nemám problém ani vědět věci o autě, i když coby řidič jsem nepoužitelná - nemám na něj papíry ![]()
Ale to už je mimo téma. Jen jsem chtěla nastínit, že bysme měli občas ustoupit a dělat to, co je slušné a neřešit, zda to dělat chceme, nebo nechceme.
@Motka píše:
@jahuhudka no a proto tam nejezdíma jsem v pohodě, moje mimčo taky a je to
co je víc než klidná máma?.) malý o nic nepřichází, napak má doma rodinnou pohodu a v půl roce opravdu dítě nemá rozum, že se někam nejelo.
Jenomže dítěti není celý život půl ruku a model,,rodiny,, že prarodiče do ní nepatří a můžeme je lehce vyškrtnout ze života se může hnusně vymstít na naše stáří
Nemluvě o tom, že dětem okrádáte dětství o chvíle s dědečkem a babičkou.
@kolik píše:
S prispevku to na me pusobi, ze IQ zakladatelky je 15…
Ne, fakt bych tipla, že je jí 15 a chce být s miláčkem sama. A celý život se budou držet za ruce, budou koukat jeden druhému do očí a říkat si, jak se milují - a nikdy nikoho jiného nebudou potřebovat. A nic jiného taky ne.
Copak vám nikdy nebylo 15 a nebyly jste poprvé bouchnuté do kluka?
@inkakřivák píše:
Ne, fakt bych tipla, že je jí 15 a chce být s miláčkem sama. A celý život se budou držet za ruce, budou koukat jeden druhému do očí a říkat si, jak se milují - a nikdy nikoho jiného nebudou potřebovat. A nic jiného taky ne.
Ne
Tedy 15 mi bylo, ale zabouchnutá sem nebyla, po pravdě jsem měla jiné starosti, hold asi byla jiná doba (rok 2004) ![]()
Příspěvek upraven 21.12.14 v 21:07
@Maty1989 píše:
Pozor, jsou tací chlapi uťáplíci, kteří dělají to, co jim řekne ženská. Zákazy nedělají, příkazy dělají a to pak ale nejcou dle mě chlapi!!!
Jo a pak jim jednou za čas ouchnou saze, odejdou do hospody na jedno, přijdou až ráno a pěkně nahlas sdělí ženě a celýmu baráku, co si o ní myslí - viz vedlejší diskuze.
@jahuhudka tak jinak
když je pořád těžké pochopit, že k nim dítě nedám.
Mají doma takový humus, že je to na žloutenku a svrab. Kouřej doma, jen na sebe řvou, apes jim se. e v kuchyni, o malého nejeví zájem. mě přehlíží. A pokud podle tchýně nejsem matka, tak ona není babička a hotovo. Někdo kdo se na dítě nezaptá a ještě remcá, že rodím daleko-v mé vysněné porodnici, tak ten mi má co kecat do dítěte asi jako prodavačka v sámočce.
@inkakřivák píše:
Jo a pak jim jednou za čas ouchnou saze, odejdou do hospody na jedno, přijdou až ráno a pěkně nahlas sdělí ženě a celýmu baráku, co si o ní myslí - viz vedlejší diskuze.
Jaká diskuze? ![]()
@inkakřivák píše:
Tak vzhledem k tomu, že psala, že po porodu nebyla rok na gynekologii, tak předpokládám, že jí 15 nebude…
Viz diskuse „můžu být kvůli tomu neplodná“.
@Motka píše:
@jahuhudka tak jinakkdyž je pořád těžké pochopit, že k nim dítě nedám.
Mají doma takový humus, že je to na žloutenku a svrab. Kouřej doma, jen na sebe řvou, apes jim se. e v kuchyni, o malého nejeví zájem. mě přehlíží. A pokud podle tchýně nejsem matka, tak ona není babička a hotovo. Někdo kdo se na dítě nezaptá a ještě remcá, že rodím daleko-v mé vysněné porodnici, tak ten mi má co kecat do dítěte asi jako prodavačka v sámočce.
Mně stačí na návštěvě u jedněch lidí, že jim nepřijde divný učit mi dítě chodit s tyčinkou v puse (cigaretkou) s prastrýcem do kuchyně ![]()