Nedokážeme se s manželem domluvit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
5.9.19 12:11
@unuděná píše:
Ne, to se na mě nezlob, i kdyby měli náklady nulové, tak 22tis na chlapa na plný úvazek a víkendy je setsakra málo. S náklady to nemá nic společného.

Ja se nezlobim. Bavim se tu o faktech. Bere 22, beru to teda, ze to je v cistym, a to teda rozhodne neni malo. Nevime, kde zijou a jake jsou tam bezne platy. Malo je treba 10t cistyho.

A priklad. Chlap bere 40t cistyho, stale naklady ma rodina 30t. Na druhe strane chlap s 22t cistyho a naklady 12t a ve vysledku jsou na tom oba uplne stejne. To jsem tim chtela rict.

Nelze to proste brat pausalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.9.19 12:39

@Mayblobs Zas když bere někdo podprůměrný plat, tak bych nečekala, že má nějakou extra zodpovědnost a že pokud by přišel dvě o dvě hodiny později do práce, protože manželka potřebuje k lékaři, tak se to tam zastaví a firma zkrachuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
5.9.19 12:42
@Mayblobs píše:
Ja se nezlobim. Bavim se tu o faktech. Bere 22, beru to teda, ze to je v cistym, a to teda rozhodne neni malo. Nevime, kde zijou a jake jsou tam bezne platy. Malo je treba 10t cistyho.

A priklad. Chlap bere 40t cistyho, stale naklady ma rodina 30t. Na druhe strane chlap s 22t cistyho a naklady 12t a ve vysledku jsou na tom oba uplne stejne. To jsem tim chtela rict.

Nelze to proste brat pausalne.

v takovém časovém zapřažení je 22000,–- prostě málo kdekoli, a za 10000 se už asi ani nepracuje - nevím teda jaká je nyní minimální mzda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 13:03

Ja musim zareagovat, jsem zakladatele, psala jsem, že máme dohromady kolem 30000 čistého někdy je to i víc, záleží dle práce, ale finančně i s náklady opravdu problémy nemáme, nejsme milionáři, ale měsíčně vyjdeme. Ja mam mateřskou bohužel nízkou, pracovala jsem krátce před mateřskou jako osvc, ale tato diskuze je už teď spíše o penězích i tak ostatním děkuji. S manželem opět promluvim, uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
2045
5.9.19 13:05
@Anonymní píše:
Ja musim zareagovat, jsem zakladatele, psala jsem, že máme dohromady kolem 30000 čistého někdy je to i víc, záleží dle práce, ale finančně i s náklady opravdu problémy nemáme, nejsme milionáři, ale měsíčně vyjdeme. Ja mam mateřskou bohužel nízkou, pracovala jsem krátce před mateřskou jako osvc, ale tato diskuze je už teď spíše o penězích i tak ostatním děkuji. S manželem opět promluvim, uvidíme.

Zakladatelko, píšu podruhé. A co ho prostě dovézt manzelovi do práce a odejít k tomu lékaři?

Jinak skrz ten plat, to bylo myšleno spíš tak, že není normální mít takovou zodpovědnost a tak mizerné peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 13:31

No asi takhle v práci už je měl a jeho rodina z toho dělala problémy, vyčítali, nechci vzpomínat, tak už tam deti do práce hlidat nedavám. Zkusím tu chuvu, pokud se manžel nevzpamatuje.

• Citovat
  • Upravit
92
5.9.19 13:54
@Ennny píše:
Workoholik jak blázen, což by mi ani tak nevadilo jako že je to deebil :roll: já furt nevím proč se těch chlapů ptáte já zásadně přijdu a oznámím ve středu mám na tolik a tolik lékaře přijď dřív. Nadále o tom nediskutuju, ale asi mám doma nějakého nadpřirozeného člověka či co :roll:

Diskuzi jsem četl jen na začátku, takže mnohé bylo řečeno - manžel by měl vyjít vstříc i v jiných případech, než je návštěva lékaře (večerní kadeřník, cvičení, jiný relax apd.).
K tomuto příspěvku - třeba to je napsáno jinak, než bylo zamýšleno sdělit, ale pouhé oznamování též není ideální řešení, i když má možnost pohlídat. Vadilo by mi to už z principu, že někomu nestojím za zeptání, jak to mám já a jde to proti principům partnerské komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25192
5.9.19 14:07

Manžel furt v práci za 22litrů, tobě nepomůže, děti nepohlídá, půl roku se nedostaneš k lékaři.. to je teda hnus :poblion:
divná jsi - ale v tom, žes to nechala dojít takto daleko..
ptáš se, jak to mají ostatní - tak třeba můj manžel byl pár měsíců doma s dětmi a přitom chodil do práce on i já a střídali jsme se na šichty, než šly holky do školky..
tak to má vypadat…
o lékaři bych s ním vůbec nediskutovala, pokud není schopen dojít dřív z práce (a propos víš jistě, že je furt jen v té práci? trochu divné za takovou almužnu..), tak bych mu řekla, ať zaplatí paní na hlídání.. (na to ale fakt ve větším rozsahu nemáte..)

A k tomu bych si okamžitě dohodla nejméně 1× týdně na večer cvičení nebo jiný program, kdy bych zcela bez debat a diskuse na 2hodiny zmizla z domu, bude to zdravé pro tebe, děti a otevře mu to oči..jsou to i jeho děti!!
já bych s takovým sobcem nebyla ani pět minut…

Příspěvek upraven 05.09.19 v 14:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
5.9.19 14:07
@Anonymní píše:
No asi takhle v práci už je měl a jeho rodina z toho dělala problémy, vyčítali, nechci vzpomínat, tak už tam deti do práce hlidat nedavám. Zkusím tu chuvu, pokud se manžel nevzpamatuje.

Jestli se manžel nevzpamatuje? Z diskuze je jasný, že Ti ukázal kde je Tvoje místo a Ty mu to trpis, přistoupila jsi na to a neprosadis si nic. Udělala jsi že sebe hadr na podlahu.

A nechci Ti brát iluze, ale z čeho tu chůvu chceš jako financovat? 50,– na hodinu opravdu neberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25192
5.9.19 14:11

@Ms.Ragdoll tak možná nějaká zodpovědná studentka pajdáku/zdravky pokud jsou z města, bych dala inzerát někam na střední školu, že hledám výpomoc na hlídání, té by snad stačila stovka na hodinu.. jinak přes agenturu tipuju nejméně 2× tolik a na to zakladatelka fakt nemá… ještě mne napadá riziko dovést domů pěknou mladou holku, tak možná nějaká zachovalá důchodkyně z baráku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
5.9.19 14:20
@Anonymní píše:

A jak to budeš dělat až budeš chodit do práce i ty? Najdeš si práci, která tě bude bavit a budeš mít pracovní dobu třeba jako on? Taky bude stačit, když řekneš, že vyděláváš a nic tě nemusí zajímat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
5.9.19 14:23
@Lucy75 píše:
@Ms.Ragdoll tak možná nějaká zodpovědná studentka pajdáku/zdravky pokud jsou z města, bych dala inzerát někam na střední školu, že hledám výpomoc na hlídání, té by snad stačila stovka na hodinu.. jinak přes agenturu tipuju nejméně 2× tolik a na to zakladatelka fakt nemá… ještě mne napadá riziko dovést domů pěknou mladou holku, tak možná nějaká zachovalá důchodkyně z baráku?

Tak chlap stejně doma není, tak by asi ani nevěděl, kdo mu děti hlídá, myslíš aby to nedopadlo jako v nedávné diskusi? Taky by mohla zakladatelka adoptovat nějakou babičku, když jejich babičky nemaj čas. Je spousta důchodců, co nikoho nemají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
5.9.19 14:28

Nechce se mi to číst celé. Ale podle mě si manžel ani nemusí brát dovolenou. To jde normálně na paragraf, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
5.9.19 14:35

Zakladatelko, drzim palce, at se Ti podari najit nekoho spolehliveho na hlidani!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.9.19 15:01
@cocomoon píše:
Nechce se mi to číst celé. Ale podle mě si manžel ani nemusí brát dovolenou. To jde normálně na paragraf, ne?

Samozřejmě, že si nemusí brát dovolenou. Ono v podstatě si třeba nemusí brát ani propustku - ve spoustě zaměstnání se lze normálně lidsky domluvit s nadřízenými/kolegy. Jenže ten její se o něco podobného ani nepokusí. Se mu prostě nechce. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí