Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
momi33 píše:asha píše:No,já si představím hvězdu,co se nudí,a říká si,čím bych ty pipky domácí zas nadzvedlamomi33 píše:No to je celkem jasny, ze je to provokace, ale misty je to docela zabavny a poucnyBin píše:no,já už jí přestávám věřit,že je taková,jaká se tu prezentuje,já to pokládám za provokaci…
tak jsem si to tu pročetla a nenacházím slov…takže říkám jenom huuuustýýýý!!! a já myslela, že takový ženský jako zakladatelka existujou jen v přiblblých telenovelách, RPčkách nebo Růžovkách…sakra…a ony jsou takový doopravdy…![]()
![]()
![]()
dlouho se tu neukáže,a pak vyprodukuje tuto diskusi.Admin jí uzamkne ve chvíli,kdy se mu to začíná zdát výbušné,a ze zkušenosti několika předchozích diskusí livinku smaže.Načež všichni se začnou navážet do admina,proč to udělal,že livinka vlastně nic neudělala.Tak admin tuto diskusi odemkne.No,a tento průběh mě tedy mírně řečeno překvapuje
tak jestli je to od ní provokace a dobře se baví…budiž jí to přáno…jen si říkám, že zabíjet nudu takovým způsobem je hrozný a není jí co závidět!! ovšem jestli to myslí vážně a vážně se tak chová…pak je to ovšem velmi smutný příběh… ![]()
leno jinde píše že se jednoho rána probudila a zjistila že už jí nebaví.Tady říká něco jiného ![]()
Já se spíš obávám že livinka trpí nějakou psychickou poruchou ![]()
Liv přemýšlela si už o tom že by si malého radši nechala Michalovi?Co budeš dělat až začne ničit sedačku a nebude dokonalej?
Bin píše:momi33 píše:tak jestli je to od ní provokace a dobře se baví…budiž jí to přáno…jen si říkám, že zabíjet nudu takovým způsobem je hrozný a není jí co závidět!! ovšem jestli to myslí vážně a vážně se tak chová…pak je to ovšem velmi smutný příběh…asha píše:No,já si představím hvězdu,co se nudí,a říká si,čím bych ty pipky domácí zas nadzvedlamomi33 píše:No to je celkem jasny, ze je to provokace, ale misty je to docela zabavny a poucnyBin píše:no,já už jí přestávám věřit,že je taková,jaká se tu prezentuje,já to pokládám za provokaci…
tak jsem si to tu pročetla a nenacházím slov…takže říkám jenom huuuustýýýý!!! a já myslela, že takový ženský jako zakladatelka existujou jen v přiblblých telenovelách, RPčkách nebo Růžovkách…sakra…a ony jsou takový doopravdy…![]()
![]()
![]()
dlouho se tu neukáže,a pak vyprodukuje tuto diskusi.Admin jí uzamkne ve chvíli,kdy se mu to začíná zdát výbušné,a ze zkušenosti několika předchozích diskusí livinku smaže.Načež všichni se začnou navážet do admina,proč to udělal,že livinka vlastně nic neudělala.Tak admin tuto diskusi odemkne.No,a tento průběh mě tedy mírně řečeno překvapuje
bohužel myslí
Kamča.dalmatinka píše:
leno jinde píše že se jednoho rána probudila a zjistila že už jí nebaví.Tady říká něco jiného
Já se spíš obávám že livinka trpí nějakou psychickou poruchou
Liv přemýšlela si už o tom že by si malého radši nechala Michalovi?Co budeš dělat až začne ničit sedačku a nebude dokonalej?
Zaluží diskusi „Daruji dítě do dobrých rukou“ ![]()
livinka píše:
a kdyz si uz nekoho najdu tak ho maly bude milovat stejne jak ja
Za svojí téměř dvouletou pracovní kariéru jsem měla na starosti nejedno dítě z rozvrácené rodiny, kde rodič neustále měnil partnery. Neumíš si představit, co to těm dětem dělalo s psychikou.
A taky jsem viděla nejedno dítě, který se s novým tatínkem(maminkou) nesneslo, náhradní rodič neměl rád jeho a naopak.
Co až taková situace nastane? Co uděláš se svým dítětem? Strčíš ho do děcáku?
Příspěvek upraven 15.02.11 v 17:36
A další bude:„Proč jste mi smazali diskuzi,když jsem chtěla pomoct dítěti?“
livinka píše:
Jednou večer jsem si šla sednout s kamarádkou na kafe a tak jsme si povídali jak se máme co a jak…
Ptala se me jak se mám, tak říkam že se nemám na co stěžovat furt tak nejak stejně.
Její reakce me ale nenechala jen tak… pry: "tobe se stejne musi vsechno libit,všechno musí byt přesně tak jak chceš, to je tvoje poslání "
Tak jsem nad tým přemýšlela cestou zpátky domu, do našeho zrovna zařízeného baráku…celých 150 kilometrů jsem nepřemýšlela nad ničím jiným… a najednou jsem z uplně nevinny vety udelala přemýšlení na celý vikend..... Uvedomila jsem si že ja nedělám kompromisy (nikdy) nepřísposobuji se (nikdy a nikomu) a najednou jsem byla před zrcadlem které říkalo pravý opak.....
V neděli jsem byla přesvědčená, že ten vztah už nechci.
V pondelí jsem byla jen tak doma, nešla jsem do práce, vzala jsem si prcka na výlet a přemýšlela dál…a pak se to stalo.
Muj drahý přišel domu po nárocném dnu převlíknul se a šel DO HOSPODY!!! Přišel o pul noci, když u jsem mela přemyšlený celý stehováni rozhodnutí bylo konečné. Přítel nepřítel, otec neotec, ja už ten vztah nechci… Muj manžel nebude chodit po práci do hospody, ja nebudu dělat kompromisy. (řídim se heslem když to udelá jednou tak to uděla znovu)
Druhý den když odjel do práce jsem mu napsala sms že se stehuji, a když přijel z práce, zjistil že to asi nebyla špatně napsaná sms, ani blbě zvolený adresát. Po pár dnech sms, telefonátu, omluvných mailu asi pochopil že nejsem na dovolené a že ten náš nový barák zůstal celkem prázdny…Dnes po mesíci a pul se ptám, kde najít dokonnalého otce a skvělého přítele?
Jak dlouho to asi tak trvá?
Já myslím, že nemá cenu intezivně hledat, nebo vědět místo, kde hledat. On si tě ten pravej a dokonalej najde sám. Chce to jen čas.
Pokud chceš slyšet můj názor, kdyby ten můj šel do hospody jednou jedinkrát, tak u mě končí (naštěstí nepije nic). Docela nechápu chlapy, co si jdou po práci sednout do hospody! Když jsou celý den v práci, tak se snad mají těšit domů, za svou maželkou nebo přítelkyní a pokud má ten chlap dítě, tak na dítě a strávit s ním nějaký čas, dokud nejde prcek spát. (Nevím v kolik třeba 2letý díte jde večer spát, kolem 8 večer?) Když je chlap v hospodě a příjde domů v 10 večer, tak malé dítě už většinou spí a takřka svého otce za celý den nevidí.
Možná si to pamatujete, ale tak to byl i jeden případ ve výměně manželek. Ona zoufalá, že on je v hospodě a malej skoro neví, že má otce…DOST smutný…a to během natáčení si dělala test a zjistila, že je znovu těhotná.
Jinak diskuzi jsem celou nečetla..
Livinko ještě mě napadlo, co by si dělala ty, kdyby se chlap sbalil a odešel, protože si jdeš občas sednout večer s kamarádkama? Přece večer máš být doma a věnovat se dítěti ne?
nechapu co tady tahate prcka?
Kamco konkretne u tebe me to zarazi ![]()
Jste opravdu tak ubohe ze musite nekoho jineho ponizovat aby jste ukazali jak jste VY dokonale matky? ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
leno jinde píše že se jednoho rána probudila a zjistila že už jí nebaví.Tady říká něco jiného
Já se spíš obávám že livinka trpí nějakou psychickou poruchou
Já odsud mizím, at' se nenakazim ![]()
Příspěvek upraven 15.02.11 v 17:44
livinka píše:
nechapu co tady tahate prcka?Kamco konkretne u tebe me to zarazi
Jste opravdu tak ubohe ze musite nekoho jineho ponizovat aby jste ukazali jak jste VY dokonale matky?
liv ale já tě nechci urážet a neurážim,ale sama píšeš že chceš jen dokonalé věci kolem sebe.Dítě není dokonalé žádné. ![]()
Proto se tě normálně ptám když nesneseš lehce nedokonalého chlapa jestli pak uneseš nedokonalé dítě ![]()
Nejvíc tady jde o dítě
Příspěvek upraven 15.02.11 v 17:49
Ty vole co to máte za svatý chlapy? ![]()
Já jsem teda někdy ráda, že vypadne pryč ![]()
A nebo pak jdu na střídačku já ![]()
Jako když je to jednou za čas, tak na tom nevidím vůbec nic špatného…můj manžel jde jednou za měsíc a Darek ho zná i přesto!! velmi dobře ![]()
livinka píše:
nechapu co tady tahate prcka?Kamco konkretne u tebe me to zarazi
Jste opravdu tak ubohe ze musite nekoho jineho ponizovat aby jste ukazali jak jste VY dokonale matky?
No protoze o dite jde v prvni rade
A tohle chovani fakt dite poznamena. Nejde mi ted o to, ze ses sbalila, spis o to, ze sama o sobe pises, ze v jednom vztahu nevydrzis. Proto ti to tu pisem. Nejde o ponizovani. Dite muze mit veskery servis, ale v hlave bude mit chaos. A nebude prvni ani posledni, precti si, co ti tu psala lleennttiillkkaa.
lleennttiillkkaa píše:
Livinko ještě mě napadlo, co by si dělala ty, kdyby se chlap sbalil a odešel, protože si jdeš občas sednout večer s kamarádkama? Přece večer máš být doma a věnovat se dítěti ne?
No co jsem precetla, livinka dost casto chodi po kavarnach, coz mi moc dokonaly neprijde… ale co ja vim.
Ja osobne si jednou za cas jdu sednout s kamaradkama do hospody taky a caj tam nepijem. Stejne tak manzel, nechapu, proc by mel jen sedet doma na zadku a kvuli mne prerusit vsechny svoje kontakty. Taky jsem rada, kdyz se odreaguje, stres v praci, stres doma …deti ma samozrejme rad, ale snad kazdy si od nich rad odpocine, ze jo.