Nekompromisní zrcadlo, které říká opak toho, co si myslím...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23505
15.2.11 17:56
livinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
livinka píše:
rybano, ja se nikdy nevracim k byvalym, udelala jsem to jednou a to bylo naposled o to se nebojim… :-))))

Kamco maleho mi lito neni… nemam duvod…spis mi je obcas lito jinych deti :-)

Ze jsem sobec a co? kdyby to bylo trestne tak mi asi nedaji obcanku, nemyslis?

ja se sem neprisla stezovat ja chci vedet kde hledat dobreho chlapa :-))))

a to ze maly bude mit furt noveho tatinka??? :DDDD

moje kratke vztahy skoncili kdyz mi bylo 16 od ty doby udrzuji jenom dlouhe a perspektivne vztahy..... :-) a kdyz si uz nekoho najdu tak ho maly bude milovat stejne jak ja :-)

livinko co tim myslíš dlouhé vztahy.proboha vždyt si kuře kolik si těch dlouhodobejch vztahu mohla mít,když nepočítáš dlouhodobej vztah 2měsíční vztah :lol: :lol:

Jo sobec jsi a že ti malého není líto?Mě ho je teda líto moc.Přišel o tátu jen proto že má mámu která si myslí že najde lepšíhoTátu mu už nenajdeš :wink: .
Sory liv ale já se dokážu dost dobře vcítit do chlapa :lol: a nebudeme si nalhávat že zvhledově taky nejsi žádná hvězda a milá a hodná holka taky nejsi.Vařit taky neumíš,tak já spíš přemýšlím o tom proč by ti někdo měl dávat tolik co si ty přeješ :nevim: :nevim:.Ty to víš?
Protoe to chci :hug:
jo a zkousela jsem uz taky varit…jak jsem ted mela hodne casu tak se mi celkem darilo :D
ale nebavi me to..... :oops:

Skvělý!!! Takže v podstatě nemáš co nabídnout a za to chceš dokonalost. Protože to chceš. Hmmm, super. A co takhle varianta, že tvůj už tebe nebavící ex najde jinou, po zkušenosti s tebou bude asi každá druhá hodná holka ideál a vytvoří tvýmu synkovi príma rodinu. Zatímco ty si budeš hledat svýho pana dokonalýho a ponižovat ho? Asi príma vyhlídky pro klidný dětství prcka, co?

Mám jednu kolegyni v práci, tak dlouho prudila chlapa, až se s ní rozešel a našel si jinou, mladší, hodnější. No a jí to po rozvodu asi rok bavilo, hledala se, sháněla chlapa a tak a pak zas že už jí to tolik nebaví a že by se k němu chtěla vrátit, že už single život není tak zábavnej a moc se divila, že on ten kdysiprudící exmanžel nechtěl. Že má fajn vztah a hodnou přítelkyni a že prostě ne. Tak i tohle je život, víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
15.2.11 17:56
asha píše:
lleennttiillkkaa píše:
Livinko ještě mě napadlo, co by si dělala ty, kdyby se chlap sbalil a odešel, protože si jdeš občas sednout večer s kamarádkama? Přece večer máš být doma a věnovat se dítěti ne?
No co jsem precetla, livinka dost casto chodi po kavarnach, coz mi moc dokonaly neprijde… ale co ja vim.
Ja osobne si jednou za cas jdu sednout s kamaradkama do hospody taky a caj tam nepijem. Stejne tak manzel, nechapu, proc by mel jen sedet doma na zadku a kvuli mne prerusit vsechny svoje kontakty. Taky jsem rada, kdyz se odreaguje, stres v praci, stres doma …deti ma samozrejme rad, ale snad kazdy si od nich rad odpocine, ze jo.

Můj muž sice nechodí po hospodách, ale každý víkend, jen co se oteplí musí jít provětrat detektor a rozhodně to není na hodinu, ale ralaxuje tím a od léta sebou občas bude brát malýho(on to teda ještě chudák neví :D).
J8 sice nechodím každý víkend, ale občas se prostě domluvím s kamarádkama a odjedu na 2 dny a přijde mi to normální. Zkrátka oba potřebujeme upustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
15.2.11 17:58

Kamčo

Myslis ze na porodu jsem se taky nemohla dockat?
ne, vedela jsem ze je to nevyhnutne, a musim to udelat, jsou veci ktere jsou pro me priorita a dulezite.....
Kdyz jsem nezvladala psa a dite a malemu se nelibil, tak jsem ho darovala…

Kdyz se mi prestal nelibit rodinny zivot ktery by mel byt podle me jiny tak jsem se zbalila a odesla(trocha rychle) nez abych se trapila nad tym ze je neco spatne…

Kdybych byla sobec takovy jak me vykreslujes, nemyslis ze bych tam nechala i prcka????

Ja mam svoje pravidla, svuj zivot a nevnucuji Ti ze je takovy jak by meli mit vsichni…
me je u pr.ele co delaji jine zeny…

Jen pro priklad ted mi jedna holka napsala ze ji jeji pritel podvadi uz dost dlouho a ze kuli tomu ze ma deti tak mu dala na vyber bud ona nebo milenka… a jeste se bala ze si vybere milenku…

Tomu ja rikam „VYLEPSENA VERZE MATKY TEREZY“

Ja bych ho vyhodila z baraku jeho veci rozdala cikanum, a u rozvodu ho obrala i o ponozky co by mel na sobe…
Ale vim ze ona neni jak ja tak ji nebudu prece rikat at se hned odstehuje ze je slepice kdyz s nim zustane, ze to nemuze..... ja vim ze ta holka by to nezvladla a hlavne asi ani nechtela… Nenapsala jsem ji ze jeji deti jsou chudaci ani to, ze ona je blba.

Víš proč?

Protoze si to nemyslim dela to nejlepsi pro sebe a svoje deti, to nejlepsi co umi…

Nemusim nikoho ponizovat abych ukazala jak ja jsem „uzasna matka pritelkyne, nebo žena“

chapes, co tym chci rict?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.2.11 18:00
lleennttiillkkaa píše:
asha píše:
lleennttiillkkaa píše:
Livinko ještě mě napadlo, co by si dělala ty, kdyby se chlap sbalil a odešel, protože si jdeš občas sednout večer s kamarádkama? Přece večer máš být doma a věnovat se dítěti ne?
No co jsem precetla, livinka dost casto chodi po kavarnach, coz mi moc dokonaly neprijde… ale co ja vim.
Ja osobne si jednou za cas jdu sednout s kamaradkama do hospody taky a caj tam nepijem. Stejne tak manzel, nechapu, proc by mel jen sedet doma na zadku a kvuli mne prerusit vsechny svoje kontakty. Taky jsem rada, kdyz se odreaguje, stres v praci, stres doma …deti ma samozrejme rad, ale snad kazdy si od nich rad odpocine, ze jo.
Můj muž sice nechodí po hospodách, ale každý víkend, jen co se oteplí musí jít provětrat detektor a rozhodně to není na hodinu, ale ralaxuje tím a od léta sebou občas bude brát malýho(on to teda ještě chudák neví :D).
J8 sice nechodím každý víkend, ale občas se prostě domluvím s kamarádkama a odjedu na 2 dny a přijde mi to normální. Zkrátka oba potřebujeme upustit.

Prave. Ja chodim jednou za mesic, kdyz jsme u nasich. Ten muj chodi do cajovny (a pak nekdy do hospody :mrgreen: ), kdyz jsme u druhy babicky. Kazdodenni povalovani v hospode bych nesnesla, ale takovyho chlapa jsem nikdy ani nemela.

Ja si jen predstavim dokonalyho chlapa, co mne tu bude prudit za spatne utreny hrnecek v nespravny policce, co navic nevytahne paty z domu…a uplne se mi rosi celo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
15.2.11 18:01

Zase jste jí naletěly :roll: Nechápu, že se rozčilujete. Zase z vás má akorát prdel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.2.11 18:03
PetiteFillette píše:
Zase jste jí naletěly :roll: Nechápu, že se rozčilujete. Zase z vás má akorát prdel.

Myslis nekoho konkretniho? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
15.2.11 18:05
livinka píše:Kdyz se mi prestal libit rodinny zivot ktery by mel byt podle me jiny tak jsem se zbalila a odesla

A co jsi udělala proto aby byl jiny? Když neumiš ani vařit.

• Citovat
  • Upravit
13943
15.2.11 18:08
asha píše:
PetiteFillette píše:
Zase jste jí naletěly :roll: Nechápu, že se rozčilujete. Zase z vás má akorát prdel.
Myslis nekoho konkretniho? :mrgreen:

Ale vůbec ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.2.11 18:08
PetiteFillette píše:

Jen málo z nás se tady rozčiluje, většina se baví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
15.2.11 18:09
Lena F. píše:
livinka píše:Kdyz se mi prestal libit rodinny zivot ktery by mel byt podle me jiny tak jsem se zbalila a odesla
A co jsi udělala proto aby byl jiny? Když neumiš ani vařit.

Vydelavala jsem dost na to aby jsme ohli mit k veceri steaky z dobry restauraci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
15.2.11 18:14
livinka píše:
Lena F. píše:
Vydelavala jsem dost na to aby jsme ohli mit k veceri steaky z dobry restauraci :mavam:

To bych vážně chtěla vědet čim?

• Citovat
  • Upravit
29730
15.2.11 18:21
livinka píše:
Lena F. píše:
Vydelavala jsem dost na to aby jsme ohli mit k veceri steaky z dobry restauraci :mavam:

Psala jsi nekde, ze jsi uklizela… vazne? A plat na steaky? Nepotrebujou jeste uklizecku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
15.2.11 18:24
livinka píše:
ne, vedela jsem ze je to nevyhnutne, a musim to udelat, jsou veci ktere jsou pro me priorita a dulezite.....

Kdyz se mi prestal nelibit rodinny zivot ktery by mel byt podle me jiny tak jsem se zbalila a odesla(trocha rychle) nez abych se trapila nad tym ze je neco spatne…

Kdybych byla sobec takovy jak me vykreslujes, nemyslis ze bych tam nechala i prcka????

Ja mam svoje pravidla, svuj zivot a nevnucuji Ti ze je takovy jak by meli mit vsichni…

Jen pro priklad ted mi jedna holka napsala ze ji jeji pritel podvadi uz dost dlouho a ze kuli tomu ze ma deti tak mu dala na vyber bud ona nebo milenka… a jeste se bala ze si vybere milenku…

Ja bych ho vyhodila z baraku jeho veci rozdala cikanum, a u rozvodu ho obrala i o ponozky co by mel na sobe…
Ale vim ze ona neni jak ja tak ji nebudu prece rikat at se hned odstehuje ze je slepice kdyz s nim zustane, ze to nemuze..... ja vim ze ta holka by to nezvladla a hlavne asi ani nechtela… Nenapsala jsem ji ze jeji deti jsou chudaci ani to, ze ona je blba.

Víš proč?

Protoze si to nemyslim dela to nejlepsi pro sebe a svoje deti, to nejlepsi co umi…

Nemusim nikoho ponizovat abych ukazala jak ja jsem „uzasna matka pritelkyne, nebo žena“

Jejda,Livinko,ty si nevzpominas na svuj prispevek na emimino,jak jsme tady vsechny slepice a nasi deti chudaci? :lol: :lol: :lol:
Ale ja mlcim,jen sleduju a pri horecce se docela bavim :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
15.2.11 18:26

jo pamatuji si na to… a ty si pamatujes tech 50 stran predtym? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.2.11 18:33
livinka píše:

Víš proč?

Liv ty mě moc dobře znáš že já sem ta poslední co by chlapovi něco trpěla.Netrpim nic.Vyžaduju taky dost a osobně si nemyslim že dokážu nabídnout tolik co dostávám :lol: i když občas i jo :lol: ,ale ty si sama řekla na F že michal je nejlepší chlap co znáš.
Sama říkáš že tě rodinej život před měsícem nebavil a proto si ho opustila a po měsíci a pul už zase hledáš chlapa.Tak asi se někde stala chyba a někdy je dobrý si jí přiznat.
Tak chlapa nechceš a pak zase jo :nevim: .Nikdo tvému malému tátu nenahradí a ve vašem vztahu se teda nic nestalo,ale je to jen tvé rozhodnutí,ale hned zase hledat další náruč je blbost.Když už tě to nebavilo tak bud sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí