Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PetiteFillette píše:asha píše:Ale vůbec nePetiteFillette píše:Myslis nekoho konkretniho?
Zase jste jí naletělyNechápu, že se rozčilujete. Zase z vás má akorát prdel.
mohu říci že teda fakt nedělá a divim se že to tady furt někdo dokáže omílat dokola a dokola a dokola…
Ne neni to sranda a nikdo se nehádá a nerozčiluje
livinka píše:
jo pamatuji si na to… a ty si pamatujes tech 50 stran predtym?
Liv,pamatuju,si teda tech sto stran po te,ktere reagovaly na to narceni slepic…ale ten prvni prispevek-prvni zalozena diskuse je nezapomenutelny a nevymluvis to tim,ze se „jen nekomu zda,ze tve prispevky a diskuse jsou provokativni“.Mne a cele rade jinych je uplne jedno nejaka Livinka s rozumem malicke holcicky(chybi mi tu hladicici smajlik po hlave),kazdy dospely tohle zkratka musi videt.A zes dostala par zastani,ze ses proste zkratka jina a sva..ja vim,ze tohle chces slyset,ze vlastne vsechny ty negativni vlastnosti si hyckas a chvalis,ze jsi tvrda a nekompromisni(takove reci,jaci vedou vsichni pubertaci,ale zpetne se jim s nadhledem smeji-az vyrostou,dospeji..)Vim,ze ti tohle nevysvetlim,protoze ty slyset nechces.Ja to beru,o.k.,je to tvoje volba.Ale at se sebevic obelhavas,nic zas na ni tak pekneho neni.
Ale ac jsem nechtela,nechala jsem se vcucnout do diskuse
,to jsi teda dobra.
Tak aspon odpovim na puvodni otazku.Existuje zeme,rozscesti,u neho je psano,Pulnocni kralostvi a Zeme krale Miroslava.TAM je tvuj dokonaly muz.Jen je trochu cernobily.. ![]()
A jeste neco,Liv,nezlob se na holky,kdyz ti porad pisou o tvem malem.Protoze opravdu jde predevsim o neho.Chces byt vyjimecna,uplne jina nez ostatni,ti ostani to teda ale vidi takhle,ze behem rodinneho zivota uz nejde jen o dva,ale o tri.
A chlapecek vzdy bude mit jednoho tatinka a maminku,tezko ho nahradi partner..
Tak tohle mi fakt nedá
Už jsem dlouho nikde nepříspívala. Spíš tu občas pročítám, ale tohle je fakt zajímavé téma
Takže budu muset asi přispět názorem.
LIV - Opustit chlapa, protože jde jednou do hospody. Budiš, nikdo ti to nebere. Je to tvé rozhodnutí. Máš na něj právo. Nehledíš na to, jak bude trpět partner. Případně jak bude reagovat dítě. V pohodě. Také tvé rozhodnutí. Dítě, jestli je malé, si zvykne brzy, že jste oddělení.
Jedno je jisté. Nemiluješ ho. Tak s ním teda nebuď. Trápila by jsi akorát jeho, protože nepochybuju o tom, že by jsi mu každý jeho poklesek pěkně vytmavila!!! ![]()
Já si myslím, že on si brzy najde ženu, která ho bude opravdu milovat a s kterou bude šťastný a budou žít vyrovnaný život plný kompromisů, protože ty jsou ve vztazích právě to nejkrásnější. To že si dvě milujicí osoby dokáží vyjít vstříc. Myslím, že na to jsi ty asi ještě dost nevyzrálá.
Tobě LIV přeji hodně úspěchů při hledání dokonalého muže. Až ho najdeš. Určitě sem hoď o tom článek. A jakmile přestane být dokonalý (určitě v určitou chvíli přestane
) tak hoď další článek. ![]()
Můj chlap dlouho nechodil do hospody vůbec, až jsem ho do toho sama navezla, aby občas šel. Protože to u nás nebylo vyvážené. Já chodila často. On vůbec. Se divím, že se se mnou nerozvedl
![]()
LIV - ty jsi nikdy nikam nechodila? To sedíš jen pořád doma na zadku? Já nejít ven občas posedět s kámoškama nebo švagrovkou (někdy se to protáhne i do nočních hodin), tak by mě asi brzy trefil šlak. Jsem hrozně společenský člověk.
teda liv
ty jsi tomu zase dala na frak
dokonalej chlap existuje jen musíš přimhouřit oko,někdy obě a já když úplně zavřu obě oči tak mám toho nejlepšího chlapa na celým světě ![]()
ale my chodime ven casto, to ano…
ale chapes ze to nebyl ten duvod ze jsem se s nim rozesla?
prisel domu a rekl ze jde do hospody, nic vic nic min… kdyby ho milovala nejvic na svete a neumela bych bez nej zit tak jednou bych to respektovala kazdy ma svoje dny, ale kdyby to udelal 2× tak udelam to same…odjedu…
Ale v nasem pripade to nebyl duvod pro rozchod…
Raz bych to respektovala, on moc dobre vedel ze bych tohle nikdy nesnesla proto to nedelal…
Nas den mel tak malo hodin ze kazdu minutu jsme museli vyuzivat uplne jinak nez sezenim v hospode, jasne chodili jsme na veceri, kde jsme resili praci, chodili jsme do baru, tak jsme byli furt bud na vecirku nebo na jednani… nebo jsme si vysli jen tak… to ano…
Ja to stejne asi nenapisu tak jak to myslim
Hospoda nebyla duvod pro rozchod, to byla jenom tecka za tym co jsme se rozhodla ze vztah uz neni takovy jak chci…
Je to dobry clovek, ale ne pro mne… ![]()
dzarunka píše:
teda livty jsi tomu zase dala na frak
dokonalej chlap existuje jen musíš přimhouřit oko,někdy obě a já když úplně zavřu obě oči tak mám toho nejlepšího chlapa na celým světě
Ja to vedela ![]()
ja vedela ze existuje ![]()
jak se mas? dlouho jsem te nevidela ![]()
![]()
livinka píše:dzarunka píše:
teda livty jsi tomu zase dala na frak
dokonalej chlap existuje jen musíš přimhouřit oko,někdy obě a já když úplně zavřu obě oči tak mám toho nejlepšího chlapa na celým světě
Ja to vedela
jak se mas? dlouho jsem te nevidela
ja vedela ze existuje![]()
Ale ano to jsem pochopila,ale taky jsem pochopila, že to dalo impuls k odstěhování (možná pro tebe poslední kapka). Rozhodla jsi se přeci po té jeho jediné hospodě. Musela jsi být dlouhodobě nespokojená, to asi ano, ale jisté je, že ho nemiluješ, jinak by jsi to prostě neudělala. Když toho druhého milujeme, tak to vypadá většinou jinak. Tím lépe, že jsi tedy odešla, než aby jsi trápila jeho a asi i sebe (jeho nedokonalostí a bůh ví čím ještě co ti vše bylo proti srsti). Pro jinou možná dokonalý bude víš
Já doma dokonalého chlapa nemám. Má nedostatků někdy až dost (pro mě). Jenže ho miluju takovým způsobem, že si neumím představit, že bych od něj odešla. Prostě miluji ho takového jaký je. Ovšem s námi tráví času dost. Spíš ho strkám ven za kamárady,aby se odreagoval. Má zase jiné nedostatky. Ale jak říkám, mám ho tak ráda, že bych ho opustit nedokázala.
A to jsi nikdy nechodila někam ven sama? (to jsem myslela). Ne s chlapem, va dva spolu. Ale sama s kámoškama se venku povyrazit? Nikdy?
no tak nesouhlasim s tebou ja ho milovala ale sebe miluji vic…
jinak jasne ze jsme sli ven i bez sebe… bylo toho malo ale ano ![]()
toje na dlouhe povidani a nikdy nikdo nepochopi chovani jineho cloveka … ![]()
Livinko: Promiň možná jsem to přehlídla,ale můžu se znova zeptat kolik ti je?A jak má Tvůj Ideál vypadat? A ty jsi ideální partnerka?
Neber to jako rýpání jen mě to zajímá ![]()
livinka píše:
no tak nesouhlasim s tebou ja ho milovala ale sebe miluji vic…
Tak nehledej dokonalého muže, ale rovnou jen hračku nebo otroka. To pak bude fér. Vše ostatní je podpásovka.
me je jedno jak bude vypadat…
jsou dulezitejsi veci ![]()
jinak odeme nic neni podpasovka, opravdu ![]()