Nekompromisní zrcadlo, které říká opak toho, co si myslím...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1346
15.2.11 23:14

nemůžu si pomoct,ale mě přijde Livinka hrozně směšná.Celý den se zde bavím :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
15.2.11 23:15

No aspon ze ty hodinky dala az za syna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.2.11 23:18

´taky mi přijde komická duležitka jak hovno na lopatě:D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.11 23:21
livinka píše:

Ja neziju proto abych byla zena v domacnosti, ani abych zila s nekym o koho jsem stratila zajem (pro nekoho mozna nepochopitelny, pro me normalny)

Chci si zivot uzit, miluji sveho syna, svoji praci a svoje silene drahy hodinky ktere jsem si mohla koupit protoze jsem je chtela.....

Podla mna, aj ked to bolo urcene Kamci. Nie je spatne nechciet byt zenou v domacnosti. Je spatne zit s niekym s kym zit nechces. Nie je spatne chciet si zivot uzivat. Ale vsetko toto s ohladom na syna. Je v novej situacii naozaj stastny? Je toto usporiadanie ktore si si zariadila stastnym aj pre neho, alebo len pre jeho sebecku matku? Je Ti Tvoja sebeckost prednejsia ako potreby syna?

A mimochodom, utekat s kazdym hovienkom k dr je dolezite, vela chorob poznas prave z hovienok. Teda, mozno Ty to poznas doma, ja tak chytra nie som a radsej to poslem do laborky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
15.2.11 23:26

Liv pořád jsem přemyšlela koho mi připominaš

PPP-pravidla pravé PINDULÍNY

Příspěvek upraven 16.02.11 v 00:11

• Citovat
  • Upravit
sepi
15.2.11 23:27
Bábi Zlopočasná píše:
livinka píše:

Ja neziju proto abych byla zena v domacnosti, ani abych zila s nekym o koho jsem stratila zajem (pro nekoho mozna nepochopitelny, pro me normalny)

Chci si zivot uzit, miluji sveho syna, svoji praci a svoje silene drahy hodinky ktere jsem si mohla koupit protoze jsem je chtela.....

Podla mna, aj ked to bolo urcene Kamci. Nie je spatne nechciet byt zenou v domacnosti. Je spatne zit s niekym s kym zit nechces. Nie je spatne chciet si zivot uzivat. Ale vsetko toto s ohladom na syna. Je v novej situacii naozaj stastny? Je toto usporiadanie ktore si si zariadila stastnym aj pre neho, alebo len pre jeho sebecku matku? Je Ti Tvoja sebeckost prednejsia ako potreby syna?

A mimochodom, utekat s kazdym hovienkom k dr je dolezite, vela chorob poznas prave z hovienok. Teda, mozno Ty to poznas doma, ja tak chytra nie som a radsej to poslem do laborky. :oops:

hezky receno.

Livinko, ted kdyz jsem s uzasem zjistila, ze jsi opravdova mohla bys mi prosim odpovedet, s jakym cilem jsi zakladala tuhle diskusi? Predpokladam, ze otazka na to kdy najdes dokonalyho partnera byla jen recnicka…

• Citovat
  • Upravit
Lena F.
15.2.11 23:55
sepi píše:Livinko, ted kdyz jsem s uzasem zjistila, ze jsi opravdova mohla bys mi prosim odpovedet, s jakym cilem jsi zakladala tuhle diskusi? Predpokladam, ze otazka na to kdy najdes dokonalyho partnera byla jen recnicka…

Tipovala bych to na hledaní spřízněných duší! :lol:

• Citovat
  • Upravit
3200
16.2.11 00:00
livinka píše:Me je to popravde jedno, sem chodim abych se pobavila, kdybych chtela neco vedet tak napisu lidem ktere znam…a umej mi objektivne poradit… ale tyhle diskuse me bavi…kdyz treba o necem premyslim jestli jsem neco udelala dobre nebo ne, tak to sem dam a najednou mam odpoved…

Tak tohle mluví za vše… :roll:

Spíš nechápu proč admini odemkly tuhle diskuzi,když byla už zamčená,aby tohle pokračovalo dál? :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
16.2.11 00:02
Lena F. píše:
sepi píše:Livinko, ted kdyz jsem s uzasem zjistila, ze jsi opravdova mohla bys mi prosim odpovedet, s jakym cilem jsi zakladala tuhle diskusi? Predpokladam, ze otazka na to kdy najdes dokonalyho partnera byla jen recnicka…
Tipovala bych to na hledaní spřízněných duší! :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tady taková není. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
16.2.11 00:04

Keci ahoj! :mavam: Odemkli to proto

• Citovat
  • Upravit
248
16.2.11 00:05

Mila Livinko,
tak jsem precetla celou diskusi (ufff) a myslim, ze uz trochu chapu tvuj nahled na zivot.
Ve strucnosti: chces byt stastna, jako kazda z nas, a tvuj dojem je, ze stastna budes jen pokud se ti splni vsechno, co sis vysnila.
Az trosku dospejes, pochopis, ze to takhle v zivote nechodi.
Jak rika moje mama, zivot neni to co chceme, ale to co mame.
Preju tobe, ale hlavne tvemu diteti, aby ti to doslo co nejdriv.
Jinak hodne uspechu v hledani onoho dokonaleho exemplare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
16.2.11 00:10
Lena F. píše:
Keci ahoj! :mavam: Odemkli to proto

už se stalo,pozdě,ale přece… :-) :mavam:

už ani číst neumím,bože :zed: chci říct že jsem to četla pozdě,ale přece.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.2.11 11:39

tý jo tady to furt jede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
16.2.11 11:52
RyBANA píše:
tý jo tady to furt jede :mrgreen:

A Ty se divis? Vzdyt je to Livinka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
17.2.11 00:51

nuuu já bych teda dokonalýho chlapa nechtěl, páč ani já dokonalá nejsem, tim pádem by mi svou dokonalostí převálcoval :mrgreen: navíc dokonalost musí bejt nuda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí