Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nemůžu si pomoct,ale mě přijde Livinka hrozně směšná.Celý den se zde bavím
![]()
livinka píše:Ja neziju proto abych byla zena v domacnosti, ani abych zila s nekym o koho jsem stratila zajem (pro nekoho mozna nepochopitelny, pro me normalny)
Chci si zivot uzit, miluji sveho syna, svoji praci a svoje silene drahy hodinky ktere jsem si mohla koupit protoze jsem je chtela.....
Podla mna, aj ked to bolo urcene Kamci. Nie je spatne nechciet byt zenou v domacnosti. Je spatne zit s niekym s kym zit nechces. Nie je spatne chciet si zivot uzivat. Ale vsetko toto s ohladom na syna. Je v novej situacii naozaj stastny? Je toto usporiadanie ktore si si zariadila stastnym aj pre neho, alebo len pre jeho sebecku matku? Je Ti Tvoja sebeckost prednejsia ako potreby syna?
A mimochodom, utekat s kazdym hovienkom k dr je dolezite, vela chorob poznas prave z hovienok. Teda, mozno Ty to poznas doma, ja tak chytra nie som a radsej to poslem do laborky. ![]()
Liv pořád jsem přemyšlela koho mi připominaš
Příspěvek upraven 16.02.11 v 00:11
Bábi Zlopočasná píše:livinka píše:Ja neziju proto abych byla zena v domacnosti, ani abych zila s nekym o koho jsem stratila zajem (pro nekoho mozna nepochopitelny, pro me normalny)
Chci si zivot uzit, miluji sveho syna, svoji praci a svoje silene drahy hodinky ktere jsem si mohla koupit protoze jsem je chtela.....
Podla mna, aj ked to bolo urcene Kamci. Nie je spatne nechciet byt zenou v domacnosti. Je spatne zit s niekym s kym zit nechces. Nie je spatne chciet si zivot uzivat. Ale vsetko toto s ohladom na syna. Je v novej situacii naozaj stastny? Je toto usporiadanie ktore si si zariadila stastnym aj pre neho, alebo len pre jeho sebecku matku? Je Ti Tvoja sebeckost prednejsia ako potreby syna?
A mimochodom, utekat s kazdym hovienkom k dr je dolezite, vela chorob poznas prave z hovienok. Teda, mozno Ty to poznas doma, ja tak chytra nie som a radsej to poslem do laborky.
hezky receno.
Livinko, ted kdyz jsem s uzasem zjistila, ze jsi opravdova mohla bys mi prosim odpovedet, s jakym cilem jsi zakladala tuhle diskusi? Predpokladam, ze otazka na to kdy najdes dokonalyho partnera byla jen recnicka…
sepi píše:Livinko, ted kdyz jsem s uzasem zjistila, ze jsi opravdova mohla bys mi prosim odpovedet, s jakym cilem jsi zakladala tuhle diskusi? Predpokladam, ze otazka na to kdy najdes dokonalyho partnera byla jen recnicka…
Tipovala bych to na hledaní spřízněných duší! ![]()
livinka píše:Me je to popravde jedno, sem chodim abych se pobavila, kdybych chtela neco vedet tak napisu lidem ktere znam…a umej mi objektivne poradit… ale tyhle diskuse me bavi…kdyz treba o necem premyslim jestli jsem neco udelala dobre nebo ne, tak to sem dam a najednou mam odpoved…
Tak tohle mluví za vše… ![]()
Spíš nechápu proč admini odemkly tuhle diskuzi,když byla už zamčená,aby tohle pokračovalo dál?
![]()
Lena F. píše:sepi píše:Livinko, ted kdyz jsem s uzasem zjistila, ze jsi opravdova mohla bys mi prosim odpovedet, s jakym cilem jsi zakladala tuhle diskusi? Predpokladam, ze otazka na to kdy najdes dokonalyho partnera byla jen recnicka…Tipovala bych to na hledaní spřízněných duší!
Mila Livinko,
tak jsem precetla celou diskusi (ufff) a myslim, ze uz trochu chapu tvuj nahled na zivot.
Ve strucnosti: chces byt stastna, jako kazda z nas, a tvuj dojem je, ze stastna budes jen pokud se ti splni vsechno, co sis vysnila.
Az trosku dospejes, pochopis, ze to takhle v zivote nechodi.
Jak rika moje mama, zivot neni to co chceme, ale to co mame.
Preju tobe, ale hlavne tvemu diteti, aby ti to doslo co nejdriv.
Jinak hodne uspechu v hledani onoho dokonaleho exemplare.
Lena F. píše:
Keci ahoj!Odemkli to proto
už se stalo,pozdě,ale přece…
![]()
už ani číst neumím,bože
chci říct že jsem to četla pozdě,ale přece.. ![]()
RyBANA píše:
tý jo tady to furt jede
A Ty se divis? Vzdyt je to Livinka ![]()
nuuu já bych teda dokonalýho chlapa nechtěl, páč ani já dokonalá nejsem, tim pádem by mi svou dokonalostí převálcoval
navíc dokonalost musí bejt nuda ![]()