Nemiluji manžela, ani on mne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2226
1.5.17 19:07
@Malike píše:
@Kickina jestli nechceš střídavou péči tak to máš smůlu..U soudu buď skončí u střídavé péče..A nebo s přihlédnutím na názory děti i u táty.
Já proti střídavé péči nic nemám..Když se dva rozumní lidé rozumne dohodnou. Dětem nic chybět nebude. Nemuzes být sobecká myslet na to co ty chces a nechceš..Máš právo opustit manžela ale vzít mu děti do své péče jen protože ti střídavá nepřijde fajn.?

A já si třeba myslím, že střídavá péče není pro každé děcko. Máme to v rodině, rodiče se domluvili v pohodě, vycházejí spolu i nadále dobře, domy mají oba v rámci jedné obce, otec zůstal v domě, které je pro dítě rodným domem, ale dítě to prostě nenese dobře, chce být více s matkou, bude mu 5. Takže řešení možná fajn pro rodiče, ale pro děcko…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.5.17 19:11

Mamina1982 To mi právě říkají lidé kolem mě… že jsem se změnila, že jsem zasmušilá, s pohledem do prázdna, proto to tak řeším… samozřejmě nejsem v takovém vztahu spokojena, ale když to vidí lidi, se kterými se stýkám občas, tak to by musely vidět i slepé děti, když jsou se mnou denně… jinak co se týče střídavky, já to nedělám pro sebe (ten nesouhlas) ale jen kvůli dětem… nápad je to super, zdá se to být výborné řešení pro oba rodiče, ale co to provede s dětmi a následně dospělými lidmi… ne a ne a ne… za mě… nevnucuju… ale jak jsem psala, je dobré o tom něco vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
1.5.17 19:17

@kacaba379 dítě se řeší v tomto asi až v posledním bodě :( každé dítě je jiné, a ikdyž se rodiče dohodnout, měl by především soud brát ohledy na dítě. Ať se rodiče dohodnou či nikoliv. Právě si myslím, že jak se všude nadšeně hlásá, že střídavá péče je jen pro dobro dětí, tak to ne vždy tak je. Mám v rodině stejnou zkušenost. Děti jsou sice už velcí a smířený se situací, ale moc dobře si pamatuji jak je to semlelo, když to bylo v řešení… tohle bych pro své děti nechtěla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
1.5.17 19:22
@Kickina píše:
Mamina1982 To mi právě říkají lidé kolem mě… že jsem se změnila, že jsem zasmušilá, s pohledem do prázdna, proto to tak řeším… samozřejmě nejsem v takovém vztahu spokojena, ale když to vidí lidi, se kterými se stýkám občas, tak to by musely vidět i slepé děti, když jsou se mnou denně… jinak co se týče střídavky, já to nedělám pro sebe (ten nesouhlas) ale jen kvůli dětem… nápad je to super, zdá se to být výborné řešení pro oba rodiče, ale co to provede s dětmi a následně dospělými lidmi… ne a ne a ne… za mě… nevnucuju… ale jak jsem psala, je dobré o tom něco vědět…

Tak je nech muži. :nevim: jestliže jak říkáš mají spolu vřelejší vztah a má na ně víc času..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
1.5.17 19:25

@Kickina tak bych opravdu uvažovala v tomto případě na tím, jestli teda by to bylo možné, nějak dum dispozičně upravit, tak aby vznikl prostor tvuj a prostor manžela.. kluci by zustali ve svém a vám dvěma by to možná z části přineslo klid. Jinak já kamarádce ani neradím, aby se zbalila a šla, protože vím, jak je to s dětičkama težké. Pohneš se až budeš připravená na ten první krok. Je mi jen opravdu líto jak musí žít a vlastně ten svuj život promarní vedle někoho, kdo o to ani nestoji :( ona teda taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
1.5.17 19:28

@Malike tak je jejich máma a miluje je, je logický, že tohle zrovna nechce udělat. Nechci se ani vcítit do toho jak to v ní musí bolet všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
1.5.17 19:35
@kacaba379 píše:
A já si třeba myslím, že střídavá péče není pro každé děcko. Máme to v rodině, rodiče se domluvili v pohodě, vycházejí spolu i nadále dobře, domy mají oba v rámci jedné obce, otec zůstal v domě, které je pro dítě rodným domem, ale dítě to prostě nenese dobře, chce být více s matkou, bude mu 5. Takže řešení možná fajn pro rodiče, ale pro děcko…?

ale vzdyt stridava pecw nvylucuje, aby dite bylo vice s matkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
1.5.17 19:42
@Anonymní píše:
Ahojte… anonymní srabík já vím… obnovuji diskuzi, neboť mám stejný problém, jako zakladatelka… nemiluji svého manžela a asi ani on mě už ne.Byli jsme v poradně, k ničemu to nevede... ale teď můj dotaz… máme hypotéky, bylo by to velmi těžké, ale hlavně - bojím se o své děti. Mám 4 a 6 let, kluky… jsem ta máma, co pracuje, studuje a ještě se starám o malé hospodářství + dům… na děti si vždy udělám čas, ale jsem kreativní mamina. To táta je supertáta… pere se s nimi, hraje fotbal… no prostě blíže ke klukům. Bojím se, kdybychom náš vztah ukončili, že půjdou za tátou… mijuju je, ale neumím jim dát, co on… i teď pořád táta táta… Ukončením nefungujícího vztahu bych mohla přijít i o své děti a myslím, že manžel by mi je byl schopen vzít. Má někdo zkušenost? Prosím poraďte, uchlácholte, jsem v pr… :-(

Proč to nikam nevede? Je důležité hlavně chtít, aby to někam vedlo. Přiznám se, že tuto dobu nechápu. Nejdříve velká láska, děti a pak se najednou zjistí, jak nemožný je partner a během pár let se s ním nedá žít. Nějak dnes těm mladým uniká o čem je společný život, že už nejsou sami, mají manžela(ku),děti a jim by měli přizpůsobit svůj život. Neumí vyjít vstříc, přizpůsobit se druhému, něčeho se vzdát. Těch dětí je mi líto, co zlého rodičům udělaly, že se jim ti (ne)dospělí kazí život. Je jedno jestli půjdou k mámě, k tátovi, nebo do střídavky. V každém případě se jim nabourá spokojený život, jistota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
1.5.17 19:44
@mamina1982 píše:
@Malike tak je jejich máma a miluje je, je logický, že tohle zrovna nechce udělat. Nechci se ani vcítit do toho jak to v ní musí bolet všechno.

Kdyby je milovala, hledala by cestu k člověku, kterého si kdysi z lásky vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
1.5.17 19:56
@Lama Lama píše:
ale vzdyt stridava pecw nvylucuje, aby dite bylo vice s matkou

No to nevylučuje, ale zrovna v tom našem případě chtějí pečovat oba, otec stejnou měrou jako matka. Navíc nemají jen toto dítě, ale ještě jedno, těžce postižené. A prostě se střídají. Jako trochu to upravili, aby to bylo snesitelnější, ale stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.5.17 20:03

Arada, ano, já se zamilovala do člověka, který už ale neexistuje… nevím, jestli to víte, ale člověk se vyvíjí, roste a my prostě rostli každý jiným směrem… ne, že nechci, ale prostě to nejde… cítím manžela jako kamaráda a vy byste z nutnosti s kamarádem spala? Že by to bylo pro dobro vašich dětí? Když tam prostě nic není? A není to vždy tak, že se dva milují, kvůli tomu se vezmou a mají děti… my jsme to měli trochu jinak a možná i k tomu došel náš vztah tam, kde je… to ale není podstatné… nemůžete takhle bagatelizovat… kdybych nechtěla pro své děti jen to nejlepší, už bych byla dávno v trapu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.5.17 20:04

Malike, jestli jste matka, vůbec nedokážu pochopit, jak to můžete napsat… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
1.5.17 20:10
@mamina1982 píše:

A otec taky..Jak k tomu přijde on? Že ona ho nemiluje, střídavou péči taky nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
1.5.17 20:12
@Kickina píše:
Malike, jestli jste matka, vůbec nedokážu pochopit, jak to můžete napsat… :-(

Jsem matka..Ale vím jak to otcové mají těžké..
Ona je matka a může vše? Ona nechce střídačku, ona chce novou lásku pač ta stará ji přešla.
Neříkám kdyby jí by byl nevěrný, odešel by od ní, on bořil rodinu.Jak k tomu přijde táta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
1.5.17 20:18
@arada píše:
Proč to nikam nevede? Je důležité hlavně chtít, aby to někam vedlo. Přiznám se, že tuto dobu nechápu. Nejdříve velká láska, děti a pak se najednou zjistí, jak nemožný je partner a během pár let se s ním nedá žít. Nějak dnes těm mladým uniká o čem je společný život, že už nejsou sami, mají manžela(ku),děti a jim by měli přizpůsobit svůj život. Neumí vyjít vstříc, přizpůsobit se druhému, něčeho se vzdát. Těch dětí je mi líto, co zlého rodičům udělaly, že se jim ti (ne)dospělí kazí život. Je jedno jestli půjdou k mámě, k tátovi, nebo do střídavky. V každém případě se jim nabourá spokojený život, jistota…

hele, a nejses ty velka moralistko nahodou taky rozvedena… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria