Neskutečný strach o dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41209
6.12.17 15:48
@Bábrdl píše:
@lucenka Jo počkej, to jsi ty. :lol: Už si tě vybavuju.
Promiň, nějak jsem se nesoustředila. :lol:
Tak to nic, beru zpět.

Dobrý :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
6.12.17 15:49

No, v Hranicích nám zastavili vlak kvůli k. okotovi, co vystupoval po rozjezdu vlaku- čekalo se na záchranku, drážní inspekci, měli jsme přestup v Břeclavi, co jsme nestihli, byla tam holka, o jela na svatbu… Fakt super :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.12.17 15:50
@Keyllah píše:
Dobrý :palec: :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
6.12.17 15:52

Ten člověk s červenou čepicí, co píská vlaky, se nazývá výpravčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.12.17 15:52
@matkabagristy píše:
Ten člověk s červenou čepicí, co píská vlaky, se nazývá výpravčí.

který se dnes již v mnoha stanicích nevyskytuje ;)

• Citovat
  • Upravit
66815
6.12.17 15:54
@lucenka píše:
který se dnes již v mnoha stanicích nevyskytuje ;)

haranice na moravě jsou železniční uzel, tam výpravčí je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15516
6.12.17 16:01
@lucenka píše:
cukroví už mám upečené… ty se radši věnuj svému dítěti, ať ti zase někam neujede ;)A ne opravdu nedokážu pochopit tvé chování ve vlaku, ve stanici kterou znáš. Prostě by sis sama měla připustit, že ses v té chvíli vůbec nesoustředila. Protože kdyby ses alepoň minimáně soustředila, tak by k tomu nedošlo.

Už máš napečeno? 8o sakra, ty jsi dokonalá žena :think: já ještě nezačala :mrgreen:
A nějak nevím, zda letos vůbec začnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.12.17 16:03
@matkabagristy píše:
haranice na moravě jsou železniční uzel, tam výpravčí je ;)

seš si jistá? https://prerovsky.denik.cz/…0081218.html

• Citovat
  • Upravit
lucenka
6.12.17 16:05
@Šmoulice píše:
Už máš napečeno? 8o sakra, ty jsi dokonalá žena :think: já ještě nezačala :mrgreen:
A nějak nevím, zda letos vůbec začnu :mrgreen:

no dneska jsem s klukem udělal linecký a víc pečeého cukroví nedělám… ještě možná udělám vosí hnízda a kuličky a tím skončím :mrgreen: ale to bych si musela péct vlastní piškoty a do toho se mi nějak nechce

• Citovat
  • Upravit
774
6.12.17 16:13

Prosím Tě, už se tím netrap. Každý má nějakou zkušenost, kdy podcenil situaci, něco přehlédl, nebyl dost rychlý, jednal nelogicky. Bohu díky se nic nestalo. Já jsem daleko od soudu všech maminek. Protože já sama vím, že jsem se párkrát ocitla na pohotovosti s některým z dětí kvůli nějaké věci, která byla mou vinou a stalo se to většinou tak, že dítě bylo rychlejší než já. Hrozně jsem si to vždy vyčítala, že jsme nebyla dost ostražitá. Moje babička vždy vzpomínala, jak děda zapomněl svoji dceru, moji maminku, v tramvaji. Prostě se jen zapovídal se známým a vystoupil v roztržitosti uprostřed hovoru s ním, aniž by pomyslel na svoje dítě. Taky to dobře dopadlo, ale byla z toho na dlouhou dobu tichá domácnost.
Vůbec jsem nechápala, jak mohou být rodiče tak roztržití a zapomenout dítě třeba uprostřed horkého dne v autě. Ale pak se to málem stalo kamarádce, která si to naštěstí brzy uvědomila. Pak mi říkala, že byla moc unavená, nevyspalá, sama nemocná a v hlavě plno starostí… Takže - mohou se stát ještě horší věci s tragickými následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
6.12.17 17:13

@GabinkaCh
No, asi se sešlo víc faktorů, včetně tvé nepozornosti.. ale to se někdy stane každému a nevěřím že ne :mrgreen: Tak už klid :hug: Chápu že tě to vystrašilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
6.12.17 19:32
@GabinkaCh píše:
Jo s tím vyndáním, to je první co člověka asi napadne.Ale co se mohlo stát? ani nechci pomyslet. Kdybych se ji snažila rychle drapnou, vím jistěže by ji to přivřelo nebo i mě s ní a vlak by jel. Nechci na to ani pomyslet. :,(

Nevymýšlej možnosti co by kdyby, nebo se z toho zblázníš. Dopadlo to dobře, a to je hlavní. Na místní „superženy“, co všechno ví a všechno umí se vykašli. 90% z nich si potřebuje na někom zchladit žáhu, nebo zvednout sebevědomí, protože jsou nespokojené s vlastním životem. Škoda, že některá z nich nebyla poblíž, vlak by zastavila holýma rukama, dveře vyrvala z pantů a dítě ti donesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.12.17 20:16
@lucenka píše:
no rozhodně nemám v úmyslu nepoznat důvěrně známou stanici, zároveň nevnímat hlášení, při vystupování nezaregistrovat, že už vlak odjíždí a nechat v něm dítě (tedy tomu by to nevadilo).

Nešťastnou náhodu nemá nikdo v úmyslu ty chytrá. To tvoje utoceni je trapné a jenom si tu honis triko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31017
6.12.17 20:40

@GabinkaCh Jdu Te uklidnit, ja teda jeste bez deti, ale vystoupila jsem z posledniho vlaku o stanici driv a byla v jednu noci v podstate uprostred poli, jeste za krale klacka, kdy mobil bylo sproste slovo. Taky jsem parkrat nestihla vystoupit z preplneneho vlaku. A uz asi ctyrikrat mi nektere z deti pripravilo infarktovou situaci tim, ze mi zdrhlo - vetsinou bylo objeveno asi po kilometru a pul pri nejake bohulibe cinnosti (bylo to krom jedne situace ve znamych mistech, takze jsem doufala, ze dite pujde nasi nachozenou trasu, ale vzdy byl cestou nejaky rybnik…). No, a jednou mi zdrhly v nakupku - proste se protahly, kdyz jsem stala frontu u kasy, na muj jekot nereagovaly a zmizely za rohem. Ja jeste tehotna… To jsem je pak hledala asi 10 minut, to bylo taky strasny. Nasla jsem je, jak behaj dokolecka okolo nejake reklamy a hystericky se smejou. No, mam utekare, sice se casto tvari jako mamanci, ale kdyz to na ne prijde, tak je jim absence matky fakt burt :zed:. Mivaj zkraty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.12.17 00:43
@terien píše:
Nešťastnou náhodu nemá nikdo v úmyslu ty chytrá. To tvoje utoceni je trapné a jenom si tu honis triko :mavam:

Ne nemá ji nikdo v úmyslu… ale jsou situace, kdy se má rodič soustředit a ne se kochat polem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová