Neskutečný strach o dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.12.17 13:43

Mně se to stalo jako dítěti a doteď je tahle historka součástí všech rodinných večírků. To se prostě stane…a kdo je vždycky 100%, nechť hodí kamenem. Jsem dceři pořád za zadkem a včera mi málem zahučela do 3 metrové šachty, protože přes ní vítr hodil plachtu. Chyběl jeden krok. No. Prďte na to, poučte se a jede se dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
6.12.17 13:44
@Šmoulice píše:
Ale ty jsi vystupovala, když se vlak rozjížděl a dítě jsi tam nechala :mrgreen: :mrgreen: :roll:

Na schodech jsem myslela že sebou vlak jen cuknul či co. Prostě mě nenapadlo že jede když měl otevřené dveře! A vy co jste neomylné a nechybujete asi nevíte co znamená zpanikařit. Ale to už je zde na emiminu typické. Prostě vždycky se najdou ty dokonalé. Já jsem ráda že je holka v pohodě a vaše popichování je mi u pr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.17 13:55

Stala tam nejaka pruvodci? vzdyt te musela videt, ze jeste vystupujes, kdyz se vlak rozjizdel, mela jsi na ni zarvat poradne, sama jsi tam nestala ne? Nechapu jak se to mohlo stat, to je zodpovednost pruvodciho, ten ma zkontrolovat, zda vsichni cestujici jsou venku a zda uz se tam nikdo nepohybuje. Ja mam zkusenost, ze otevrene dvere se okamzite hlasi strojvedoucimu, takze on to musel videt, ale nevim jak je to u tech starsich vlaku, ale melo by to byt.
Prosim anonym z duvodu zamestnani, dekuji.

• Citovat
  • Upravit
1776
6.12.17 14:16

@Šmoulice Nenajdeš jediný můj hádavý příspěvek. Tvoje příspěvky jsou hádavé vždy. Svým vyjadřováním připomínáš kluka v pubertě, ne ženu-matku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
6.12.17 14:16

@GabinkaCh Pomazli se s malou a raduj se, že to dobře dopadlo. Z toho šoku se postupně dostaneš, nespěchej na to, chce to čas. Já bych se jí asi taky snažila vyndat-je to prostě mateřský pud, mít dítě v náručí když hrozí nebezpečí. Ty dveře neměly jít otevřít, pokud vlak jel, nebo se vlak neměl rozjet, pokud jsi otevřela když ještě stál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.12.17 14:21
@GabinkaCh píše:
Na schodech jsem myslela že sebou vlak jen cuknul či co. Prostě mě nenapadlo že jede když měl otevřené dveře! A vy co jste neomylné a nechybujete asi nevíte co znamená zpanikařit. Ale to už je zde na emiminu typické. Prostě vždycky se najdou ty dokonalé. Já jsem ráda že je holka v pohodě a vaše popichování je mi u pr…

To víš, když někdo nejede 100 let vlakem a ještě s dítětem tak mu to budeš těžko vysvětlovat :lol: Každopádně pokud jsi vstupovala normálně na straně, kde jsi měla, tak to má na triku průvodčí, to jednoznačně. Nemusíš se tu obhajovat, buď ráda že to dobře dopadlo a už se tím netrap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.12.17 14:24
@terien píše:
To víš, když někdo nejede 100 let vlakem a ještě s dítětem tak mu to budeš těžko vysvětlovat :lol: Každopádně pokud jsi vstupovala normálně na straně, kde jsi měla, tak to má na triku průvodčí, to jednoznačně. Nemusíš se tu obhajovat, buď ráda že to dobře dopadlo a už se tím netrap.

já jezdím s dítětem vlak hodně často a proto nechápu, jak nemůže poznat, že je ve své cílové stanici, kam údejně jezdí pravidelně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
34473
6.12.17 14:31
@lucenka píše:
já jezdím s dítětem vlak hodně často a proto nechápu, jak nemůže poznat, že je ve své cílové stanici, kam údejně jezdí pravidelně :nevim:

No tak nepoznala no, stávají se horší věci. Lidi prehlidnou celý vlak nebo náklaďák natož par stromů :nevim: tobe se nikdy nestalo něco z čeho ti samotný zůstal rozum stát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
6.12.17 14:50
@Anonymní píše:
Stala tam nejaka pruvodci? vzdyt te musela videt, ze jeste vystupujes, kdyz se vlak rozjizdel, mela jsi na ni zarvat poradne, sama jsi tam nestala ne? Nechapu jak se to mohlo stat, to je zodpovednost pruvodciho, ten ma zkontrolovat, zda vsichni cestujici jsou venku a zda uz se tam nikdo nepohybuje. Ja mam zkusenost, ze otevrene dvere se okamzite hlasi strojvedoucimu, takze on to musel videt, ale nevim jak je to u tech starsich vlaku, ale melo by to byt.
Prosim anonym z duvodu zamestnani, dekuji.

Průvodčí tam nebyl, byl už zalezlý. Ale když už vlak jel rychle tak jsem ho zahlídla a mávala a hulákala. Neviděl mě. Právě jsem taky jindy vídala že průvodčí vykukuje ze dveří a když vidí že je vše ok pískne a vlak jede. Kdyby tam byl, nemohlo by se to stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
6.12.17 14:53
@BaMaK píše:
@GabinkaCh Pomazli se s malou a raduj se, že to dobře dopadlo. Z toho šoku se postupně dostaneš, nespěchej na to, chce to čas. Já bych se jí asi taky snažila vyndat-je to prostě mateřský pud, mít dítě v náručí když hrozí nebezpečí. Ty dveře neměly jít otevřít, pokud vlak jel, nebo se vlak neměl rozjet, pokud jsi otevřela když ještě stál.

Jo s tím vyndáním, to je první co člověka asi napadne.Ale co se mohlo stát? ani nechci pomyslet. Kdybych se ji snažila rychle drapnou, vím jistěže by ji to přivřelo nebo i mě s ní a vlak by jel. Nechci na to ani pomyslet. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.12.17 14:54
@GabinkaCh píše:
Průvodčí tam nebyl, byl už zalezlý. Ale když už vlak jel rychle tak jsem ho zahlídla a mávala a hulákala. Neviděl mě. Právě jsem taky jindy vídala že průvodčí vykukuje ze dveří a když vidí že je vše ok pískne a vlak jede. Kdyby tam byl, nemohlo by se to stát.

jenže on tam nejspíš byl než jsi ty začala vystupovat v době, kdy už jsi neměla. To je prostě tvoje hloupost, že jsi nedávala pozor.

• Citovat
  • Upravit
85358
6.12.17 14:55
@GabinkaCh píše:
Jo, tobě by se to stát nemohlo, chápu, ty jsi neomylná a nechybuješ! Když jsem zestupovala, uvědomila jsem si že se vlak pohnul a když už jsem stála dole tak se pomalinku rozjížděl. A za to že jsem bohužel stála v chobě na opačné straně a nešlo vůbec poznat že nástupiště je z druhé strany se stydím, abys byla spokojena

No, neomylna nejsem, ale nechat dite odjet ve vlaku mi proste prijde nemyslitelne, no. Nastoupila bych zpet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.12.17 14:56
@terien píše:
No tak nepoznala no, stávají se horší věci. Lidi prehlidnou celý vlak nebo náklaďák natož par stromů :nevim: tobe se nikdy nestalo něco z čeho ti samotný zůstal rozum stát?

nevybavuju si, že bych někdy vědomě ohrozila své dítě :nevim: prostě jsou chvíle, kdy člověk musí víc přemýšlet a nejednat zbrkle

• Citovat
  • Upravit
7205
6.12.17 15:05
@blumen píše:
No, neomylna nejsem, ale nechat dite odjet ve vlaku mi proste prijde nemyslitelne, no. Nastoupila bych zpet :nevim:

No jasně :roll: A třeba bys při tom naskakování za jízdy uklouzla a spadla pod vlak ty chytrolíno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
6.12.17 15:07
@lucenka píše:
jenže on tam nejspíš byl než jsi ty začala vystupovat v době, kdy už jsi neměla. To je prostě tvoje hloupost, že jsi nedávala pozor.

Pokud bych slyšela zapískání tak bych nevylezla.Je možné že tam byl nakouknout. Akorát nechápu proč se před rozjetím vlaku nezablokují dveře aby nešly otevřít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová