Neskutečný strach o dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85404
6.12.17 13:29

No tak rozjizdet se vlak, zustanu v nem. A navic, jak muzes prehlidnout stanici :nevim: ja bych se stydela a radeji na to zapomnela a priste si davala vetsiho bacha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
6.12.17 13:29
@Šmoulice píše:
Asi tak ;)A zakladatelko, to je super nápad ;) Vystupovat z rozjíždějícího se vlaku a dítě tam nechat ;) :potlesk:

Radši znova: vlak se dal do pohybu když jsem scházela schody dolů z vlaku. Myslíš že bych vystoupila když by se vlak rozjízděl a ještě bych tam malou nechala???asi ne viď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12937
6.12.17 13:30

Já měla za to, že se vlak může rozjet, až když už jsou dveře zavřené.
Nic hrozného se nakonec nestalo, až opadne šok, tak to budeš jednou vykládat vnoučatům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.12.17 13:31
@GabinkaCh píše:
  1. nezapomněla jsem.Byla jsem z druhé strany.2)vlak se dal do pobybu, když jsem scházela schody dolů

a to mění co? Ty nepoznáš jak vypadá vaše zastávka z druhé strany? Nenapadne tě, že když vlak stojí, tak je nejspíš ve stanici, tak se podívat oknem dvěří ven?

Příspěvek upraven 06.12.17 v 13:31

• Citovat
  • Upravit
584
6.12.17 13:31
@lucenka píše:
Nemysli na to… jenom nechápu, jak můžeš „zapomenout“ vystoupit včas ve stanici, kterou znáš :nevim: a ještě vystupovat z vlaku, když už se hýbe :zed: Ale tak pro příště už si snad budeš dávat pozor.

Taky jsem to chtěla napsat, nechápu, k rodičům jezdím léta, znám každý strom cestou, natož pak zastávku :roll:… GábinaCh buď šťastná a děkuj osudu, že se nic nestalo. Příště více obezretnosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12937
6.12.17 13:33
@GabinkaCh píše:
Radši znova: vlak se dal do pohybu když jsem scházela schody dolů z vlaku. Myslíš že bych vystoupila když by se vlak rozjízděl a ještě bych tam malou nechala???asi ne viď

Chápu, že jsi asi panikařila, já bych možná panikařila taky, ale pokud jsi byla na schodech a dítě ještě samo ve vlaku(neměla jsi ho v náručí nebo nevystoupilo před tebou), tak ses přece měla vrátit.
Panika je svině, myslela jsem, že se začal rozjíždět, když jsi stála na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Lex1 píše:
Taky jsem to chtěla napsat, nechápu, k rodičům jezdím léta, znám každý strom cestou, natož pak zastávku :roll:… GábinaCh buď šťastná a děkuj osudu, že se nic nestalo. Příště více obezretnosti :srdce:

no právě… taky znám okolí stanic, kam jezdíme pravidelně, dost důkladně ze všech stran. Navíc tedy, obvykle se na nádraží do vllaku i nastupuje, takže člověk má šanci si prohlídnout i tu druhou stranu

• Citovat
  • Upravit
15544
@GabinkaCh píše:
Radši znova: vlak se dal do pohybu když jsem scházela schody dolů z vlaku. Myslíš že bych vystoupila když by se vlak rozjízděl a ještě bych tam malou nechala???asi ne viď

Ale ty jsi vystupovala, když se vlak rozjížděl a dítě jsi tam nechala :mrgreen: :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.12.17 13:34
@GabinkaCh píše:

tak jsi se měla vrátit do vagonu a ne pokračovat ve vystupování :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7205
6.12.17 13:35
@blumen píše:
No tak rozjizdet se vlak, zustanu v nem. A navic, jak muzes prehlidnout stanici :nevim: ja bych se stydela a radeji na to zapomnela a priste si davala vetsiho bacha

Jo, tobě by se to stát nemohlo, chápu, ty jsi neomylná a nechybuješ! Když jsem zestupovala, uvědomila jsem si že se vlak pohnul a když už jsem stála dole tak se pomalinku rozjížděl. A za to že jsem bohužel stála v chobě na opačné straně a nešlo vůbec poznat že nástupiště je z druhé strany se stydím, abys byla spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
6.12.17 13:37
@lucenka píše:
no právě… taky znám okolí stanic, kam jezdíme pravidelně, dost důkladně ze všech stran. Navíc tedy, obvykle se na nádraží do vllaku i nastupuje, takže člověk má šanci si prohlídnout i tu druhou stranu

Přesně :P, obzvláště s dítětem jsem mnohem obezretnejsi, tuto situaci vůbec nechápu 8o, je to hrozný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
6.12.17 13:39

@Šmoulice Prosímtě mlč už, kam vkročíš, tam trousíš samá „moudra“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.12.17 13:41
@Lex1 píše:
Přesně :P, obzvláště s dítětem jsem mnohem obezretnejsi, tuto situaci vůbec nechápu 8o, je to hrozný :cert:

u mě tedy kluk v době, kdy chodil, tak už bezpečně poznal „své“ zastávky… navíc tedy, zakladatelka snad i slyšela z toho rozhlasu, že vlak už je připraven k odjezdu, tak už z něj neměla lízt :zed:

• Citovat
  • Upravit
1776
6.12.17 13:42

@GabinkaCh Strach o děti je vždycky obrovský. Všechno dobře dopadlo. Za život toho bude ještě dost, jen už o tom asi v puberťáckém věku dětí nebudeme tolik vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15544
6.12.17 13:42
@diskettes píše:
@Šmoulice Prosímtě mlč už, kam vkročíš, tam trousíš samá „moudra“.

K tématu něco máš, nebo jsi se jen přišla hádat a přidávat OT příspěvky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová