Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak rozjizdet se vlak, zustanu v nem. A navic, jak muzes prehlidnout stanici
ja bych se stydela a radeji na to zapomnela a priste si davala vetsiho bacha
@Šmoulice píše:
Asi takA zakladatelko, to je super nápad
Vystupovat z rozjíždějícího se vlaku a dítě tam nechat
![]()
Radši znova: vlak se dal do pohybu když jsem scházela schody dolů z vlaku. Myslíš že bych vystoupila když by se vlak rozjízděl a ještě bych tam malou nechala???asi ne viď
Já měla za to, že se vlak může rozjet, až když už jsou dveře zavřené.
Nic hrozného se nakonec nestalo, až opadne šok, tak to budeš jednou vykládat vnoučatům.
@GabinkaCh píše:
- nezapomněla jsem.Byla jsem z druhé strany.2)vlak se dal do pobybu, když jsem scházela schody dolů
a to mění co? Ty nepoznáš jak vypadá vaše zastávka z druhé strany? Nenapadne tě, že když vlak stojí, tak je nejspíš ve stanici, tak se podívat oknem dvěří ven?
Příspěvek upraven 06.12.17 v 13:31
@lucenka píše:
Nemysli na to… jenom nechápu, jak můžeš „zapomenout“ vystoupit včas ve stanici, kterou znáša ještě vystupovat z vlaku, když už se hýbe
Ale tak pro příště už si snad budeš dávat pozor.
Taky jsem to chtěla napsat, nechápu, k rodičům jezdím léta, znám každý strom cestou, natož pak zastávku
… GábinaCh buď šťastná a děkuj osudu, že se nic nestalo. Příště více obezretnosti ![]()
@GabinkaCh píše:
Radši znova: vlak se dal do pohybu když jsem scházela schody dolů z vlaku. Myslíš že bych vystoupila když by se vlak rozjízděl a ještě bych tam malou nechala???asi ne viď
Chápu, že jsi asi panikařila, já bych možná panikařila taky, ale pokud jsi byla na schodech a dítě ještě samo ve vlaku(neměla jsi ho v náručí nebo nevystoupilo před tebou), tak ses přece měla vrátit.
Panika je svině, myslela jsem, že se začal rozjíždět, když jsi stála na zemi.
@Lex1 píše:
Taky jsem to chtěla napsat, nechápu, k rodičům jezdím léta, znám každý strom cestou, natož pak zastávku… GábinaCh buď šťastná a děkuj osudu, že se nic nestalo. Příště více obezretnosti
no právě… taky znám okolí stanic, kam jezdíme pravidelně, dost důkladně ze všech stran. Navíc tedy, obvykle se na nádraží do vllaku i nastupuje, takže člověk má šanci si prohlídnout i tu druhou stranu
@GabinkaCh píše:
Ale ty jsi vystupovala, když se vlak rozjížděl a dítě jsi tam nechala
![]()
@GabinkaCh píše:
tak jsi se měla vrátit do vagonu a ne pokračovat ve vystupování ![]()
@blumen píše:
No tak rozjizdet se vlak, zustanu v nem. A navic, jak muzes prehlidnout stanicija bych se stydela a radeji na to zapomnela a priste si davala vetsiho bacha
Jo, tobě by se to stát nemohlo, chápu, ty jsi neomylná a nechybuješ! Když jsem zestupovala, uvědomila jsem si že se vlak pohnul a když už jsem stála dole tak se pomalinku rozjížděl. A za to že jsem bohužel stála v chobě na opačné straně a nešlo vůbec poznat že nástupiště je z druhé strany se stydím, abys byla spokojena
@lucenka píše:
no právě… taky znám okolí stanic, kam jezdíme pravidelně, dost důkladně ze všech stran. Navíc tedy, obvykle se na nádraží do vllaku i nastupuje, takže člověk má šanci si prohlídnout i tu druhou stranu
Přesně
, obzvláště s dítětem jsem mnohem obezretnejsi, tuto situaci vůbec nechápu
, je to hrozný ![]()
@Šmoulice Prosímtě mlč už, kam vkročíš, tam trousíš samá „moudra“.
@Lex1 píše:
Přesně, obzvláště s dítětem jsem mnohem obezretnejsi, tuto situaci vůbec nechápu
, je to hrozný
u mě tedy kluk v době, kdy chodil, tak už bezpečně poznal „své“ zastávky… navíc tedy, zakladatelka snad i slyšela z toho rozhlasu, že vlak už je připraven k odjezdu, tak už z něj neměla lízt ![]()
@GabinkaCh Strach o děti je vždycky obrovský. Všechno dobře dopadlo. Za život toho bude ještě dost, jen už o tom asi v puberťáckém věku dětí nebudeme tolik vědět.
@diskettes píše:
@Šmoulice Prosímtě mlč už, kam vkročíš, tam trousíš samá „moudra“.
K tématu něco máš, nebo jsi se jen přišla hádat a přidávat OT příspěvky? ![]()