Neskutečný strach o dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
6.12.17 15:10
@GabinkaCh píše:
Pokud bych slyšela zapískání tak bych nevylezla.Je možné že tam byl nakouknout. Akorát nechápu proč se před rozjetím vlaku nezablokují dveře aby nešly otevřít

tak blokování stále nemají všechny dveře… vždyť se to řešilo při tom úmrtí toho dítěte. Tak vzhledem k tomu, že jsi nepoznala zastávku, kam jezdíš často, neslyšela pořádně hlášení, že vlak je již připraven k odjezdu a v klidu jsi začala vystupovat, tak je v celku jasný, že píšťalku jsi přeslechla. Ale alespoŇ jsi poučená a příště budeš dávat pozor a nebudeš myslet na blbosti

• Citovat
  • Upravit
34473
6.12.17 15:11
@lucenka píše:
nevybavuju si, že bych někdy vědomě ohrozila své dítě :nevim: prostě jsou chvíle, kdy člověk musí víc přemýšlet a nejednat zbrkle

Ona ho taky neohrozila vědomě. Neptala jsem se na dítě ale na to jestli se ti nikdy nestal žádný kix. Stal, to je jasný, stává se každému, že u toho není dítě je spis náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15546
6.12.17 15:15
@GabinkaCh píše:
No jasně :roll: A třeba bys při tom naskakování za jízdy uklouzla a spadla pod vlak ty chytrolíno

Stála jsi na schodech, když se to rozjelo, ne? :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.12.17 15:21
@terien píše:
Ona ho taky neohrozila vědomě. Neptala jsem se na dítě ale na to jestli se ti nikdy nestal žádný kix. Stal, to je jasný, stává se každému, že u toho není dítě je spis náhoda.

ale ona ho ohrozila vědomě… nedávala pozor v době, kdy měla pozor dávat… prostě v době, kdy se má vystupovat se má soustředit a ne se kochat polem jako pan doktor ve filmu Vesničko má středisková

• Citovat
  • Upravit
7205
6.12.17 15:23
@Šmoulice píše:
Stála jsi na schodech, když se to rozjelo, ne? :roll: :roll: :roll:
Šmarjá naposled. Když jsem stála na schodech, myslela jsem že sebou vlak cuknul. Až dole jsem si plně uvědomila že už jede.Ty máš velikou potřebu dokázat mi, že jsem matka na prd nebo mi nakonec napíšeš že jsem ji tam nechala schválně. Prosím tě, jdi něco dělat, aspoň budeš užitečná. Na tebe už nebudu reagovat.To bych se upsala.Ty máš furt něco.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.12.17 15:25

@GabinkaCh Jednou jsem někde četla chytrou věc. Zeptejte se jakékoliv matky na světě a pokud bude upřímně, vždycky má v sobě nějaký příběh: „To by se ve mně krve nedořezal, když tenkrát náš Pepíček…“ Prostě když to bylo deset centimetrů od maléru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.12.17 15:26
@lucenka píše:
ale ona ho ohrozila vědomě… nedávala pozor v době, kdy měla pozor dávat… prostě v době, kdy se má vystupovat se má soustředit a ne se kochat polem jako pan doktor ve filmu Vesničko má středisková

A no jo :roll: vzpomeň si na svoje slova až ujedeš ty sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
6.12.17 15:27
@lucenka píše:

Já jsem ale pozor dávala, ale bohužel stanici jsem z té strany a toho místa nepoznala. Zpětně jak si to přehrávám, moc tomu taky nerozumim. A běž radši péct cukroví. Klidně ti odsouhlasim, že tobě se nikdy nic takového stát nemůže. Protože ty jsi tady ta dokonalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.12.17 15:28
@GabinkaCh píše: Šmarjá naposled. Když jsem stála na schodech, myslela jsem že sebou vlak cuknul. Až dole jsem si plně uvědomila že už jede.Ty máš velikou potřebu dokázat mi, že jsem matka na prd nebo mi nakonec napíšeš že jsem ji tam nechala schválně. Prosím tě, jdi něco dělat, aspoň budeš užitečná. Na tebe už nebudu reagovat.To bych se upsala.Ty máš furt něco.

TO si tak neber, je to přirozená reakce.
Přečteš si o nějakém maléru a mozek ti okamžitě začne dodávat informace, aby tě uklidnil, že tobě se to stát nemůže. Některé holky se takhle uklidňují. Stát se může komukoliv cokoliv.

Moje kamarádka pracuje jako zdravotní sestra a vždycky odsuzovala matky s opatřeným dítětem. Vždycky říkala, že jí by se to stát nemohlo atd. A co myslíš… Naštěstí se nestalo nic vážného, ale opařilo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.12.17 15:40
@GabinkaCh píše:
Já jsem ale pozor dávala, ale bohužel stanici jsem z té strany a toho místa nepoznala. Zpětně jak si to přehrávám, moc tomu taky nerozumim. A běž radši péct cukroví. Klidně ti odsouhlasim, že tobě se nikdy nic takového stát nemůže. Protože ty jsi tady ta dokonalá

cukroví už mám upečené… ty se radši věnuj svému dítěti, ať ti zase někam neujede ;)

A ne opravdu nedokážu pochopit tvé chování ve vlaku, ve stanici kterou znáš. Prostě by sis sama měla připustit, že ses v té chvíli vůbec nesoustředila. Protože kdyby ses alepoň minimáně soustředila, tak by k tomu nedošlo.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
6.12.17 15:43
@terien píše:
A no jo :roll: vzpomeň si na svoje slova až ujedeš ty sama.

no rozhodně nemám v úmyslu nepoznat důvěrně známou stanici, zároveň nevnímat hlášení, při vystupování nezaregistrovat, že už vlak odjíždí a nechat v něm dítě (tedy tomu by to nevadilo).

• Citovat
  • Upravit
85404
6.12.17 15:44
@GabinkaCh píše:
No jasně :roll: A třeba bys při tom naskakování za jízdy uklouzla a spadla pod vlak ty chytrolíno

Ne, kdyby se zacal rozjizdet, ani bych nevystoupila uplne a vlezla rovnou zpet k dceri. Ale taky bych nezacala vystupovat tak pozde, kdyz uz hlasi odjezd, takze asi tak… proste za me naprosta pitomost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.12.17 15:44
@lucenka píše:
cukroví už mám upečené… ty se radši věnuj svému dítěti, ať ti zase někam neujede ;)

Fakt?
Já si taky občas zarýpu, ale tohle je teda přes čáru.

Ano, taky se uklidňuju, že mně by dítě nikam neujelo, nespadlo, neskočilo pod nic, nevyklouzlo, neopařilo se atd. protože já jsem tááák opatrná a soustředěná, ale tak všichni tu víme, že stát může cokoliv, jen si to nechceme připustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.12.17 15:48

@lucenka Jo počkej, to jsi ty. :lol: Už si tě vybavuju.
Promiň, nějak jsem se nesoustředila. :lol:
Tak to nic, beru zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.12.17 15:48
@Bábrdl píše:
Fakt?
Já si taky občas zarýpu, ale tohle je teda přes čáru.Ano, taky se uklidňuju, že mně by dítě nikam neujelo, nespadlo, neskočilo pod nic, nevyklouzlo, neopařilo se atd. protože já jsem tááák opatrná a soustředěná, ale tak všichni tu víme, že stát může cokoliv, jen si to nechceme připustit.

tak každému přijde přes čáru něco jiného… já bych po takovém zážitku jako má zakladatelka nedřepěla odpoledne na netu, ale věnovala bych se dítěti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová