Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radúna píše:
@Markéta80 no možná, že naše obec se rozhodne pro nekuřáckou restauraci. Koupila totiž těžce prohulenou pajtu od soukromníka, který už na provoz nestačil - stáří a nemoc.
Jenže se obecní zastupitelé hádají, zda bude nekuřácká nebo kuřácká. Zatím je většina pro kuřáckou. Bohužel.
Takže si to pivo radši dám zase asi doma…
prosím tě, u nás přijdeš na obecní úřad a je tam nahuleno, hulí tam normálně sekretářka i starostka, vedle místostarosta…no už vidím, jak by chtěli nekuřáckou restauraci. Když na to upozorním, že jsme na obecním úřadě, kde tedy platíá celorepublikově zákaz kouření, zírají na mě velmi nevlídně. Takže tam chodí manžel, ten to snáší lépe než já.
@Innocence píše:
No vidíš, a já jsem asi celkem neobvyklý případ, ja nekouřím, nepiju, a to jak alkohol tak kafe
to jsme dvě
Jsem opět kuřák. Nikdy by mě nenapadlo kouřit tam kde je zákaz, na dětském hřišti apod.Kdyz jdeme na výlet, dáme si u auta já pak už ne manžel si třeba dá ale chodí bokem. Restaurace mi vadí když jdu s detma no, to ale vybíráme už nekuřácké však o nic nejde…Mne zas vadí netolerantní lidi, ti co smrdí, ozralove a podobne existence.
@Rumba Mám stejný pocit. JSem zvyklá dítě lezoucí po čtyřech pouštět normálně do trávy a snad jedině naše hřiště ve vesnici je čisté, jinak jsou vajgly všude
Z těch, co mám okolo, je to s ohleduplností tak 50/50
![]()
@Kytkaa píše:
@Aries6 no ja bych spis mela strach z pocurane travy
Tak na to zaprší. Nebo ji pustím někde na vydlážděné zahrádce, dětském koutku. Ale vajgly všude…
@kazda.m Já většinou jezdím autem, takže zastávky až tak neřeším. Pokud už, tak opravdu stojím stranou. Ač jsem kuřák, pokud by mi hulil někdo vyloženě pod nos, tak mi to vadí. Jinak já zakazy naprosto respektuju, prostě mi to nedá, abych je vědomě porušila. To si klidně nezapálím. Ale vím, že jsou opravdu neomalení lidé, kteří vidí jenom sebe. V mém okolí jsou to většinou chlapi, asi jim to nedochází nebo co…
Taky mě pěkně s…, že neprošel protikuřácký zákon. Bodejť by jo, když většina parlamentu hulí jak sádrovej ježek ![]()
Píšu jako „kuřák“, který si dá jednu za měsíc v hospodě u piva. Tam mi to chutná.
Překvapivě daleko víc než v hospodě, kterou si můžu vybrat nekuřáckou, mi vadí, když lidi hulí doma na balkonech. Bydlíme v paneláku a tak čtyřikrát do hodiny nám do oken leze kouř z venku. Hrůza. To neskutečně obtěžuje, nikoho nevidíte, abyste mu řekli, ať jde někam, na druhou stranu by mě předpokládám obratem hned někam poslal taky. Vždyť je doma ne. Tak proč si ty lidi nehulí uvnitř a lezou na balkon. Asi až zas tak to nevoní. V hospodách bych asi tabák nezakázala, tam jít nemusím, když budou ale hloučky stát a hulit před hospodou někde v centru, která má třeba nad sebou byty, to aby si nájemníci rovnou hodili mašli.
@Janasas píše:
Za mě.. je to o lidech.. normální kuřák si nezapálí, aby čmudil ostatním, ale poodejde sám…
Máma byla kuřačka a vždycky si i na té zastávce kousek poodešla, dkyž viděla nekouřící- děti, těhotné, důchodce.. Za to tchán ten je schopný zapálit si u kočárku..
Takže za mě. kuřáci mě nevadí, když vidím, že jsou trochu normální…
A že si někdo kouří v autě, u děti, a nebo doma.. to je fakt jejich věc, jejich smrad.. to neřeším.
ALe musím říct, že fakt nekouřím z jednoho důvodu.. Neni nic horšího jak ženksá kuřačka, která se ještě navoní..:
@terinka4444 píše:
prosím tě, u nás přijdeš na obecní úřad a je tam nahuleno, hulí tam normálně sekretářka i starostka, vedle místostarosta…no už vidím, jak by chtěli nekuřáckou restauraci. Když na to upozorním, že jsme na obecním úřadě, kde tedy platíá celorepublikově zákaz kouření, zírají na mě velmi nevlídně. Takže tam chodí manžel, ten to snáší lépe než já.
Na úřadě?
To jsou fakt bezohlední dobytci takoví kuřáci.
@Gina108 píše:![]()
![]()
tak tomu můj přítel říká, že smrdí jak hov.no v lese
A je to fakt, nemohla bych mít něco s kuřákem, já jsem na smrady dost citlivá.
líbačka po cigáru
to se mi obrací vnitřnosti, jen si to představím
@terinka4444 no vidis
jednou jsem mela nekuraka a ten mi rekl (chtel se libat kdyz jsem kourila) ze to je jak popelnik
tak jsem se jednoduse otocila a odesla a uz jsem se snim nikdy nevidela, proste jsem mu neodepisovala a kdyz se stavil k nam domu rekla jsem ze je konec
(ale bylo mi 16).
Nic mene i jako kurakovi co nekouri cigarety chutnaji a voní. Nemám ráda sladke, alkohol nic ale cigareta a káva je ta nejlepsi kombinace pod sluncem. Proste poziitek. Ale musim si ho vychutnat cigaretu ve spechu pri chuzi ani omylem. I kdyz kdyz jsem mela hodne narocnou praci tak to bylo to jedine na čem jsem prezivala cely den kafe a cigareta. Jedla jsem jen jednou denně. Ale faktem je že jsem videlala balík penez
![]()