Nesnáším psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4315
7.4.17 19:30

@radúna :mrgreen: Jo teď bych nabízela hlavně toho psa. Akorát nějaké 50 kilové hovádko by ho mělo jako předkrm, náš se sotva 10 kily by ho asi neuspokojil. A ještě jsou super procházky po lese. To zas přemýšlím nad situací, kdy vyrušíme bachyni se selaty, u nás se vyskytují poměrně hojně. Průběžně vždycky vybírám vhodný strom, na který vylézt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31615
7.4.17 19:34
@kacka52 píše:
@radúna :mrgreen: Jo teď bych nabízela hlavně toho psa. Akorát nějaké 50 kilové hovádko by ho mělo jako předkrm, náš se sotva 10 kily by ho asi neuspokojil. A ještě jsou super procházky po lese. To zas přemýšlím nad situací, kdy vyrušíme bachyni se selaty, u nás se vyskytují poměrně hojně. Průběžně vždycky vybírám vhodný strom, na který vylézt :mrgreen:

Já se přiznám, že se v lese se psy a dětmi u nás bojím od doby, co se stalo, že myslivec zastřelil psa v těsné blízkosti malého dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148441
7.4.17 19:40
@Šmoulice píše:
https://www.youtube.com/watch?… pro všechny milovníky psů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To není pes ale kráva. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
7.4.17 19:44
@kacka52 píše:
@radúna :mrgreen: Jo teď bych nabízela hlavně toho psa. Akorát nějaké 50 kilové hovádko by ho mělo jako předkrm, náš se sotva 10 kily by ho asi neuspokojil. A ještě jsou super procházky po lese. To zas přemýšlím nad situací, kdy vyrušíme bachyni se selaty, u nás se vyskytují poměrně hojně. Průběžně vždycky vybírám vhodný strom, na který vylézt :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
7.4.17 19:45
@Nimie píše:
Já se přiznám, že se v lese se psy a dětmi u nás bojím od doby, co se stalo, že myslivec zastřelil psa v těsné blízkosti malého dítěte.

8o 8o Nějaký agresivní nebo ožralý, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31615
7.4.17 19:48
@radúna píše:
8o 8o Nějaký agresivní nebo ožralý, ne?

To nevím, ožralý teda nebyl pokud vím, ale labilní asi ano, protože mi to prostě hlava nebere. Dospělí nebyli tak daleko, pes byl vedle dítěte, za nikým neběžel, neútočil, nic :zed: fakt už jsem paranoidní od té doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
7.4.17 19:57

@Nimie Myslivci, to je kapitola sama pro sebe :roll: Nechci házet všechny do jednoho pytle, ale dost často se stává, že při honitbě nebo na čekané mají nějakou tu hladinku a pak nerozliší psa od zajíce. U nás se do lesů při tom naštěstí nesmí, všude jsou upozornění. Ale při běžné pochůzce si nedělám iluze, že by myslivec 2× přemýšlel o zastřelení psa. Utíká po lese/po poli, automaticky honí zvěř, majitel v nedohlednu a střílí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
7.4.17 20:06
@Nimie píše:
To nevím, ožralý teda nebyl pokud vím, ale labilní asi ano, protože mi to prostě hlava nebere. Dospělí nebyli tak daleko, pes byl vedle dítěte, za nikým neběžel, neútočil, nic :zed: fakt už jsem paranoidní od té doby.

To věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75573
7.4.17 22:03
@KalamityJohn píše: Řekněme že jsem jednak línej a druhak jsem na to neměl čas se s tím překládat.

Dobře, odpouštím Ti. :mrgreen: :mrgreen: :hug: :andel:
Ona si to většina přeloží, ale někteří Tvým adoptovným jazykem nevládnou jooo až tak, a to je v případě pracně hledaných příspěvků myslím škoda. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75573
7.4.17 22:11
@Šmoulice píše:
https://www.youtube.com/watch?… pro všechny milovníky psů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tohle mě rozbilo. :srdce: :srdce:
Přidám něco z vlastní „zahrádky“. ;)
Ten poslední je složitější na rozklíčování.. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15474
7.4.17 22:21
@sirikit píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tohle mě rozbilo. :srdce: :srdce:
Přidám něco z vlastní „zahrádky“. ;)
Ten poslední je složitější na rozklíčování.. :D

U nás je to úplně stejně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75573
7.4.17 22:23
@Šmoulice píše:
U nás je to úplně stejně :mrgreen: :mrgreen:

Jo, jsou to miloušové. :srdce:
Tohle je teda dceřina borderka, ale naši westíci to nemají jinak.
Pak mi můžou nepřátelé psů něco vykládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
7.4.17 22:28
@Nimie píše:

V tomto případě vím, že bych seděla za katrem. Minimálně za těžké ublížení na zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
8.4.17 11:58

@Inaris On ani nemusí být pod vlivem. Stačí, aby si myslel, že je mistr světa a les patří jemu, vidí psa běžet po poli a automaticky střílí. Náš pes má zvěř velice v oblibě, takže v lese chodí na vodítku. No a já bych teď, 14 dní před termínem, nevylezla vůbec nikam :mrgreen: I když možná bych se k nějakému výkonu vybičovala, kdyby se na nás řítila rozzuřená bachyně. Našeho psa by slupla jak malinu, to bych zažít nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75573
8.4.17 12:12

@Inaris @kacka52 Ano. Jakkoli mám ke zbraním kladný vztah a nutnost regulace zvěře jednoznacne chápu, řekla bych, že „povolení zabíjet“ nemůže nezměnit nejhlubší struktury v psychice toho člověka.
A to i v případě, že je skutečně inteligentní.
Možná tím hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová