Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ulice no a co je nechat na zemi a nezvedat do ruky? Většina psu si je bude chtít jen očichat. Ale taky nemám ráda, když mi volně pobíhající psi chodí ke psum.
@Krasavicaa píše:
Nechcete se začít vyjadřovat normálně?Některému pejskaři, může toto slovo přijít jako nadávka. A vám, co toto slovo používáte, by se asi taky nelíbilo, kdyby o vašich dětech někdo psal : spratci, zmetci, fakani…
![]()
![]()
![]()
nemyslím si,,že by napsala něco až tak pobuřujícího mi tohle nezodpovědní majitelé taky dost vadí a to proti psům nic nemám sama jsem psa ještě před měsícem měla (měl 18 let) než odešel do psího nebe ![]()
@Hanny25 píše:
@ulice no a co je nechat na zemi a nezvedat do ruky? Většina psu si je bude chtít jen očichat. Ale taky nemám ráda, když mi volně pobíhající psi chodí ke psum.
Psi taky potřebují společnost dalších psů. Já jsem ráda, když potkáme někoho, kdo ty svoje křečky nezvedá nad hlavu
A je to normální pejskař. Psi se očichají, třeba se společně proběhnou, vydovádí… Co je na tom špatnýho?
@ulice
My máme milionového miláčka ![]()
Naštěstí nemáme tu typickou vzteklou a miluje lidi a děti ![]()
Ale znám pověst čivav ![]()
@Krasavicaa píše:
Psi taky potřebují společnost dalších psů. Já jsem ráda, když potkáme někoho, kdo ty svoje křečky nezvedá nad hlavuA je to normální pejskař. Psi se očichají, třeba se společně proběhnou, vydovádí… Co je na tom špatnýho?
Souhlasím s tebou. Náš je šťastnej když si může s někým poběhat, nicméně přiznám, že jsem trošku hysterická když vidím velkyho psa.. bojím se o něj…
@Krasavicaa píše:Čistě teoreticky…narazila bys velmi tvrdě, celý život chodím na sebeobranu a bojová umění
Podívej se, čistě teoreticky. Kdyby jsi nakopla mého psa, tak by ti taková přiletěla, že by se ti palice otočila.![]()
![]()
Ale fakt nechápu, že si myslíš, že člověk nemá právo se bránit při útoku psa
Nikdy bych zvířeti neublížila bezdůvodně, ale když mě kdokoliv napadne(ať už zvíže nebo člověk)budu se bránit…A vsadím se, že by ses před cizím psem bránila taky (anebo bys bránila svého psa) a tohle jsou jenom řeči na netu, nic víc…Protože si to bereš osobně a už už vidíš, jak někdo nakopává tvého zvířecího miláčka ![]()
No samozrejme kdyz me bude pes napadat tak do nej kopnu (a rada
) at si chovatele psu uvedomi, ze nemuzou terorizovat ty, kterym psi proste vadi ![]()
@ulice píše: Čistě teoreticky…narazila bys velmi tvrdě, celý život chodím na sebeobranu a bojová umění![]()
![]()
![]()
Ale fakt nechápu, že si myslíš, že člověk nemá právo se bránit při útoku psa
Nikdy bych zvířeti neublížila bezdůvodně, ale když mě kdokoliv napadne(ať už zvíže nebo člověk)budu se bránit…A vsadím se, že by ses před cizím psem bránila taky (anebo bys bránila svého psa) a tohle jsou jenom řeči na netu, nic víc…Protože si to bereš osobně a už už vidíš, jak někdo nakopává tvého zvířecího miláčka
Ale vůbec ne, jen ty tvoje kecy jsou dost arogantní. A začínám z tebe mít pocit, že jsi povahově dost podobná zakladatelce… Sežrala všechnu moudrost světa, ty jsi ta nejlepší, všude jsi byla a všechno znáš… ![]()
@terkasestak píše:
No samozrejme kdyz me bude pes napadat tak do nej kopnu (a rada) at si chovatele psu uvedomi, ze nemuzou terorizovat ty, kterym psi proste vadi
Policajti měli kopnout tebe
Aby se ti rozsvítilo ![]()
@Hanny25 píše:
ideálně nic pokud vidíte psa co vám hrozí ( ocas nahoru, zježená srst, kouká vám do očí..) tak nejlepe uděláte, že se na něj přestanete koukat a klidně změníte směr chuze v 99% připadech vás pes bez příčiny nenapadne ( nelezetemu na pozemek, nešqaháte na něj, nemluvíte na něj, nekřičíte, nedupete a td.. )
Ok, jenomže tohle je pořád, jak to mám řešit já, a když jsem sama, tak to tak dělám. Já potřebuji řešit situaci, když je se mnou malé dítě, to se podle tvého návodu chovat nebude - začne ječet, hysterčit, a to je pro toho pas jak červená na býka. A TEĎ se rychle potřebuji zbavit toho psa a zároveň uklidnit dítě. Když zhodnotím, že mi pomůže máchnutí nohou, tak to tak udělám, protože pořád neznám lepší recept. ![]()
@terkasestak píše:
No samozrejme kdyz me bude pes napadat tak do nej kopnu (a rada) at si chovatele psu uvedomi, ze nemuzou terorizovat ty, kterym psi proste vadi
A ráda?
Fakt je mi z tebe smutno.
@L92 píše:
Souhlasím s tebou. Náš je šťastnej když si může s někým poběhat, nicméně přiznám, že jsem trošku hysterická když vidím velkyho psa.. bojím se o něj…
Můj má rád společnost ostatních psů. A když nějakého vidí, tak k němu hned letí ![]()
@L92 píše:
A ráda?
Fakt je mi z tebe smutno.
Mě je z ní na blití. Chudáci sousedi. S tou to nádherou to fakt vyhráli… ![]()
Hlavně, jak je každej rozmazluje
To se pak lehce zkazí i ta nejlepší výchova.
@Krasavicaa píše:
Můj má rád společnost ostatních psů. A když nějakého vidí, tak k němu hned letí
Jo přesně to. A nejlepší je ze velcí psi ho ignorují a on by si tak rád hrál ![]()