Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já psy nemusím, ale teda u mě je to hodně dáno i tím, že tu máme prasata páníčky a všude pochodnících (i na náměstí) se válí h.vna. Štěkání by mi asi vadilo, ale zase je to pes, prostě štěká. Navíc jste v bytě. to si sousedy nevybereš.
@Krasavicaa píše:
@terkasestakHele hvjééézdo, už ti sebrali ten ŘP?
A já si říkala, odkudže mi je ten nick povědomý
@terkasestak píše:
Nepřekrujuc to. Mě zajímají věcné názory - třeba co s tou sousedkou a ne co si o mě kdo myslí.
Tak mas dve moznosti, bud zbabele volat policajty a nebo si to s ni nejdriv vyrikat sama, ale pokud nastoupis hned s takovym nazorem jaky prezentujes tady tak se ocividne kloudneho vysledku nedoberes. A zrejme te zklamu, ale pani policiste to zrovna nijak „aktivne“ resit nebudou a spis jim budes casem pro srandu. Tot realita
@terkasestak píše:
Hele nejseš ty ta sousedka? Fotka by odpovídala
Ne nejsem. V Práglu díky Bohu nebydlím
Nenávidím to město ![]()
@terkasestak A co chceš dělat se sousedkou? Snad si nečekla, že se kvůli Tobě odstěhuje, nebo dá psa pryč, že ne?
Maximálně ji můžeš poprosit, aby držela psa, když jdeš s kočárkem a jestli by šlo něco dělat s tím štěkotem, když není doma a pes štěká, ať si třeba zajistí hlídání psa ![]()
@terinka4444 taky nesnáším pejskaře a sama jsem milovník psů a mám je doma. Ne jednou jsem tady v Praze seřvala člověka, který nechá svého psa vy… na chodník a dělá, že nic. Přišla jsem tuhle k ženský a podala jsem jí pytlík, aby si to sebrala. Koukala, jak když jí nadlabeš. A ti, co mají ty úplně mrňavý psy si myslí, že mrňavý bobek nikomu na chodníku vadit nebude. Vadí mi úplně všechno, ale bohužel, jak jsem psala výš, vše je vina těch lidí. Ty zvířata za to nemůžou.
@Lithien Ale co by jako ti policajti měli udělat? Zabavit psa? Dát pokutu za štěkání? Pes je živý tvor a od roku 2014 se i k tomu zákon staví..
@hanka.br. píše:
Je to bohopustá provokatérka a vy jí na to všechny skáčete. Královsky se baví.
Přesně dokud se tady bude diskutovat, je to přesně to, co chtěla
kdyby na to nebyla ani jediná reakce ani řádek, měla by smůlu a byl by klid, ale on se vždycky někdo chytne a vyjádří se.Taky čtu a sleduju ty všechny komentáře, je to fakt výživný
ještě že to neví můj manžel co čtu, asi bych u něj krapet klesla, co to řešim tady za ho-na a že vůbec něco píšu ![]()
@Krasavicaa jo,to je ta co „proškolila“černou metalízu a ji pak proškolili policajti ![]()
@mojmira píše:
@Krasavicaa jo,to je ta co „proškolila“černou metalízu a ji pak proškolili policajti
Ano ano. To je ona ![]()
@Krasavicaa píše:
Ne nejsem. V Práglu díky Bohu nebydlímNenávidím to město
hele nechces na to napsat taky diskuzi pro pobaveni, kdyz taky neco nesnasis? ![]()
@gabka1988 píše:
hele nechces na to napsat taky diskuzi pro pobaveni, kdyz taky neco nesnasis?
Ani moc ne
![]()
@Camael píše:
@terkasestak
Chápu, že sousedka nedá psa pryč, chápu i tebe, že tě jeho štěkot otravuje, je to fakt otravnej zvuk, kor když člověk potřebuje klid (po příchodu z práce, když chce spát, když spí dítě). My máme plemeno, co štěká jen na povel, zlatý zvíře. Bohužel s tím nic neuděláš, nekritický čoklofil v blízkým okolí je peklo.