Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sisi90 píše:
No bohužel sem to zažila z obou stran a proto si myslim, že svůj názor vyjádřit můžu. A pokud sem se někoho dotkla, tak se omlouvámAle nechápu, co je na tomto tématu k řešení. Veřejně se přiznat, že plánuju nevěru?? Tak to je podle mě ubohost!! Co člověk, to názor - já vaše respektuju, tak vy můžete udělat to samé.
No podle razantnosti reakce je to celkem vidět, že se tě to až moc dotýká. Ale vyjádřit to lze i slušneji.
Příspěvek upraven 25.04.12 v 09:49
@Anonymni zakl. píše:
Děkuji za názory. Co o to, být sama tak odejdu, ale máme spolu prcka a on se k dítku chová moc pěkně, tak mu nechci brát tátu. Ale chci zažít tu chvíli ten pocit, kdy se někomu líbit, má o mě zájem a neremcáVím že ani potencionalní milenec se nechce vázat, proto by šlo jen o to si užít, i když popravdě se bojím že bych se mohla i zamilovat.
Promyslela bych si jestli to za to stojí… samozřejmě i ty následky ![]()
Sisi90 píše:
No bohužel sem to zažila z obou stran a proto si myslim, že svůj názor vyjádřit můžu. A pokud sem se někoho dotkla, tak se omlouvámAle nechápu, co je na tomto tématu k řešení. Veřejně se přiznat, že plánuju nevěru?? Tak to je podle mě ubohost!! Co člověk, to názor - já vaše respektuju, tak vy můžete udělat to samé.
Já respektuju každej názor, jen nemám rád, když v tom názoru někdo blije nebo střílí do monitoru nebo někomu říká, že se kurví.
@Sisi90 píše:
S tímhle mi nezbývá než souhlasit ![]()
@Anonymous xy píše:
Já respektuju každej názor, jen nemám rád, když v tom názoru někdo blije nebo střílí do monitoru nebo někomu říká, že se kurví.
Jo, ještě jsem možná zaponměl na to hlavní.
Být tebou zakladatelko, tak do toho nejdu.
Nevěra není řešení ale ubohost. Já bych do toho nešla. Nejdřív si vyřeš stávající vztah, potom randi s jinýma. Možností máš více - od manželské poradny po rozchod…
Já jsem stejně nepochopila proč se zakládají takové diskuse? To jako někdo čeká že ho tady všichni hrdě virtuálně poplácají po rameni a řeknou jooo běž do toho a užij si to? ![]()
Anonymní, šla bys teď a dala svému partnerovi pěstí mezi oči, kdybys věděla, že se nebude bránit? Protože takový pocit to je, když se odhalí nevěra. Nezáleží na tom, jak moc to ve vztahu klape či ne. Ponížení, bolest, absolutní ztráta důvěry.
Třeba si teď říkáš, že budeš chytrá liška, která všechno dokonale zamaskuje a vůbec nikdo to nepozná. Jenže to nikdy nevíš dopředu. Opravdu chceš riskovat, že stávajícímu partnerovi tak šíleně ublížíš?
no myslím, že když odoláš, budeš ještě rozhozenější ![]()
nevím, no..... do toho ještě prcek…
asi by to bylo lákavé, ale taky bych zkusila řešit současný vztah.
držím palec, ať to dořešíš do zdárného konce…
Vše si pořádně promysli,protože následky mohou být veliké. Nepředstavuj si jaké to je být bez něj,protože je to stejně jiné než realita. Teď můžeš říkat jak se doma hádáte atd,ale když ho podvedeš a praskneto,on se sebere odejde a tobě zbydou oči jen pro pláč
Já to zažila taky,takže tak trochu vim o čem mluvim. Já měla tedy štastný konec,ale ne vždy to dopadne tak jak ty chceš a jak si to představuješ. Nemyslím si že podvod je jediné řešení ![]()
@werunkaw123 píše:
Já jsem stejně nepochopila proč se zakládají takové diskuse? To jako někdo čeká že ho tady všichni hrdě virtuálně poplácají po rameni a řeknou jooo běž do toho a užij si to?
@werunkaw123 píše:
Já jsem stejně nepochopila proč se zakládají takové diskuse? To jako někdo čeká že ho tady všichni hrdě virtuálně poplácají po rameni a řeknou jooo běž do toho a užij si to?
Kladu si stejnou otázku
. A často mi přijde, že účelem založení diskuse bývá právě to „požehnání“ - jdi do toho a užij si to. Navíc, to „požehnání“ se zde nevěrným ženám (pouze a jen ženám, podotýkám) zpravidla dá
.
@Dujana píše:
Kladu si stejnou otázku. A často mi přijde, že účelem založení diskuse bývá právě to „požehnání“ - jdi do toho a užij si to. Navíc, to „požehnání“ se zde nevěrným ženám (pouze a jen ženám, podotýkám) zpravidla dá
.
Upřímě bych takovýmhle lidem nafackovala aby se probrali… jednoho takovýho neřáda mám doma
a nechápu jak tady někdo ještě může chtít požehnání, jelikož ten kdo jim ho dá je většinou stejně jen ve stejné situaci a tleská si za to že mu to prošlo
co k tomu dodat! Dnešní svět a mnoho možností
![]()
Je dost pravděpodobné, že se zamiluješ. Mně se to právě stalo taky. Já vlastně kdybych se nezamiloval, tak by asi nebyl ani ten sex.