Nevěra jako útěk ze špatného vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14090
25.4.12 10:09
@terezka24 píše: :mrgreen: :mrgreen: teď si mě pobavila :mrgreen: :mrgreen:

To jsem ráda :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
25.4.12 10:10

Já myslím, že se takto na dálku nedá jednoznačně říct, zda do toho jít či ne. Nikdo tady nemůže vědět, jak moc špatné to doma máte. Navíc máte prcka, tak bych to fakt zkusila ty problémy řešit, třeba i v poradně.
Na druhou stranu, já jsem byla v podobné situaci, navíc exmanžel trávil více času s jinou, tak já jsem prostě do jiného sexuálního vztahu šla. Udržovala jsem ho 3 měsíce, aniž bych se zamilovala, měla jsem ještě pořád trochu ráda manžela, ten sexuální vztah byl pro mě pouze únik. Bylo mi s tím milencem dobře, ale věděla jsem, že bych s ním vážný vztah nechtěla. Toto řešení mi během těch 3 měsíců otevřelo oči a já jsem konečně udělala zásadní rozhodnutí, kterého opravdu nelituji a nikdy litovat nebudu. Odešla jsem z nefungujícího manželství, ukončila milenecký poměr, protože jsem se zamilovala do jiného muže, se kterým jsme už 3. rok a čekáme miminko, a já jsem hrozně šťastná, protože jsem ještě tak skvělého chlapa neměla. Stejně tak můj současný partner, když se zamiloval, odešel konečně po dlouhém váhání, z nefungujícího vztahu. Pro nás to tedy bylo přínosné, ale my jsme neměli ani jeden v manželství děti.
Myslím si, že pokud se pro nevěru rozhodneš, velmi tím riskuješ to, že současný vztah bude rozvrácen, nebo se zamiluješ do milence, a proto bych toto rozhodnutí opravdu zvážila. Ve většině případů je totiž nevěra záhubou vztahu.....a přecejenom máte dítě, zkus ještě zabojovat a dám tomu šanci. Já kdybych měla dítě, bojovala bych mnohem více, i když s mým ex to moc nešlo, ten stále tvrdil, že je vše v pořádku.

Držím ti pěsti, aby tvé rozhodnutí bylo správné.

• Citovat
  • Upravit
3115
25.4.12 10:12
@Dujana píše:
Kladu si stejnou otázku :-). A často mi přijde, že účelem založení diskuse bývá právě to „požehnání“ - jdi do toho a užij si to. Navíc, to „požehnání“ se zde nevěrným ženám (pouze a jen ženám, podotýkám) zpravidla dá :-).

No a co, však pravda i tak jednou vyjde najevo a platba za to přijde také, ta přijde vždy - jenom nevíme kdy. Takže jestli má něko potřebu se o tomto „radit“ tak ať se radí, zodpovědnosti se i tak nevyhne.
Bohužel není to ve společnosti neobvyklý jev, nechce se nám brát zodpovědnost na sebe. Rozhodovat se, dělat změny, raději se schováváme za berličky, vymlouváme a nevím co ještě. Do doby než jsem začla chodit na emimi jsem ani netušila kolik je např. exekucí, nevěr, podvodů a pod. A toto je jenom část populace. Celkem mně to děsí.

Příspěvek upraven 25.04.12 v 10:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.4.12 10:13
@Anonymni zakl. píše:
Děkuji za názory. Co o to, být sama tak odejdu, ale máme spolu prcka a on se k dítku chová moc pěkně, tak mu nechci brát tátu. Ale chci zažít tu chvíli ten pocit, kdy se někomu líbit, má o mě zájem a neremcá :-) Vím že ani potencionalní milenec se nechce vázat, proto by šlo jen o to si užít, i když popravdě se bojím že bych se mohla i zamilovat.
kde jsi byla na tom,že milenec se nechce vázat ;) ?jen tě upozorňuji,že skoro každá nevěra praskne.A v takovém případě zůstane i žena sama bez muže i bez milence a není vše růžové jak si myslela.Dokážu pochopit tvoje okouzlení,ale jen jestli za tím nehledáš víc a nechceš si ho spíš oťukat a porovnat s mužem kdo je lepší a podle toho se rozhodnout :| ..což schvaluji více jak nevěru a doma hrát trapnou hru na slušnou ženu a přitom neřešit doma problémy a chodit si vrznout jinam :poblion: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
25.4.12 10:18

Ahoj zakladatelko. Tak já to tedy vidím trochu jinak než ostatní. Já říkám - jdi do toho. ALE pořádně si promysli co od toho očekáváš a jaký to bude mít dopad na tvůj současný vztah. Jsi ochotná odejít i s prckem a je ve tvých možnostech postarat se o vás (hlavně finančně) až to přípdně praskne? Jestli ano, pak nemáš co ztratit…a třeba to i naopak může posílit vztah s manželem… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.12 10:22

Ještě dodám, abys nespoléhala na to, že milenec se taky vázat nechce. Na to jsem já dojela, na rozdíl ode mě, on se totiž i přes závazky do mě zamiloval, a já pak musela řešit dost nepříjemné věci, neboť jsme se potkávali v zaměstnání, kde mi to dával dost sežrat. Musela jsem změnit místo :oops: :oops: :oops:

sad 1

• Citovat
  • Upravit
3684
25.4.12 10:24

Možná mě tu holky ukamenují,ale já bych raději zvolila jako útěk,třeba kosmetiku,kadeřnici nebo masáže a třeba přijdeš hned na jiné myšlenky :mavam:
Rději si s manželem v klidu sedni a vše prober,řekni mu co ti vadí,on ať se také vyjádří a najděte společné řešení. Myslím že je to lepší než se hned hnát k jinému do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.4.12 10:25

ve většině případech nevěra vztah neposílí.Vytratí se to nejdůležitější a to je důvěra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.4.12 10:28
@terezka24 píše:
Možná mě tu holky ukamenují,ale já bych raději zvolila jako útěk,třeba kosmetiku,kadeřnici nebo masáže a třeba přijdeš hned na jiné myšlenky :mavam:
Rději si s manželem v klidu sedni a vše prober,řekni mu co ti vadí,on ať se také vyjádří a najděte společné řešení. Myslím že je to lepší než se hned hnát k jinému do postele.

mě to tak blbý nazor nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.12 10:28

Fakt to nechápu,jdete do vstahu,pořídíte si dítě a až potom zjistíte,že partner za nic nestojí?Zvláštní móda.Než bych se snažila si doma udělat pořádek,tak přemýšlím,že hupnu do postele s jiným.Jistě,udělej to,on se tvůj partner potom změní.Nebude ubrblaný a nebudou mu vadit drobky,ale kopne tě právem do pr…e.Co na tom,že je to dobrý táta a při troše snahy by mohl být dobrý partner.Promiň ale schválit ti šu+ačku v takovém případě.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
25.4.12 10:29
@wildcherry píše:
ve většině případech nevěra vztah neposílí.Vytratí se to nejdůležitější a to je důvěra.

myslím si to stejné, většinou skončí zánikem vztahu, což třeba v mém případě dopadlo dobře a mně se ulevilo, ale nespoléhala bych na to, že to tak vždy dopadne.

• Citovat
  • Upravit
1348
25.4.12 10:35
@sad 1 píše:
myslím si to stejné, většinou skončí zánikem vztahu, což třeba v mém případě dopadlo dobře a mně se ulevilo, ale nespoléhala bych na to, že to tak vždy dopadne.

Souhlasím s vámi oběma. Já si myslím, že jsou v podstatě jen dvě možnosti - buď je to totální konec vztahu a nebo to oba partnery nakopne k řešení problémů. Mluvím z vlastní zkušenosti - manžel si taky nakonec uvědomil, že lepší ženskou nenajde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.4.12 10:35

jako chápu zakladatelku a plno žen co jsou nespokojené a to třeba fakt doma maj debile a zlý partnery,špatný otce a já nevím co všechno a neví jak odejít :| .Ale co je to za kravinu vlist do postele s jiným jen tak?Pro jeho krásné oči a bujnou kšticu?????Tak jednou jsem ve vztahu nešťastná a odejdu,nebo se doma nudím a nedokážu s partnerem mluvit tak to řeším povyražením…to je přece trapný. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.4.12 10:36
@janusska píše:
Souhlasím s vámi oběma. Já si myslím, že jsou v podstatě jen dvě možnosti - buď je to totální konec vztahu a nebo to oba partnery nakopne k řešení problémů. Mluvím z vlastní zkušenosti - manžel si taky nakonec uvědomil, že lepší ženskou nenajde :mrgreen:

po tom co tě podvedl si to uvědomil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.12 10:40

Nevěra byla a bude (to ale neznamená, že s ní souhlasím). Evidentně to zakladatelce doma neklape a vztah jde do háje. Když potkala fajn chlapa tak bych s ním do postele určitě hned nevlezla, ale člověk si možná uvědomí co má doma za nulu a neperspektivní vztah ukončí. Každopádně rande nebo nevěru bych viděla až poslední věc. Zkusila bych to s manželem dát dokupy, promluvit si, najít zase společnou řeč atd..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky