Nevěra jako útěk ze špatného vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1348
25.4.12 12:16
@werunkaw123 píše:
Mám strach odejít… máme tady vše… proč bych já měla trpět za to že jsem nic neudělala? Proč já bych měla někde živořit s malou? Nebije mě, chová se ke mě slušně, zajistí nás (finančně) no a až na ty ženský bych si vlastně neměla téměř na co stěžovat :nevim: Je to složitý a moje životní situace taky… Nechci aby malá trpěla někde kvůli mým rozmarům a do doby než půjdu do práce prostě nemám nad čím uvažovat. :roll:

Jak přesně chápu co se ti honí hlavou… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
25.4.12 12:17
@janusska píše:
Jak přesně chápu co se ti honí hlavou… :hug:

Konečně někdo chápe :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
25.4.12 12:28
@werunkaw123 píše:
Konečně někdo chápe :hug: :hug:

A moc dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
25.4.12 12:30

@janusska Jestli chceš taky napiš svůj příběh… buď sem tady už asi nikomu diskusi rušit nebudeme nebo klidně do SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
25.4.12 12:32

Zazila,ale nebyli jsme manzele a nebyli v tom deti.Byvaly me dost psychicky terorizoval,zacala jsem si s jeho kamaradem,ale nebylo to jen o sexu.Pak i tento vztah vysumnel a ja si pres seznamku nasla sveho nynejsiho partnera.To uz jsem se sbali a od ex se odstehovala.Ted jsme spolu skoro tri roky,vztah nam klape a mame spolu krasnou dceru.Pro me byla tenkrat nevera unik ze spatneho vztahu a paradoxne me posunula dal a dnes jsem stastna.Ale neverna uz bych byt nikdy nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
25.4.12 12:35
@werunkaw123 píše:
@janusska Jestli chceš taky napiš svůj příběh… buď sem tady už asi nikomu diskusi rušit nebudeme nebo klidně do SZ ;)

Když já ani nějak nemám potřebu se z toho vypsat. Mám to v hlavě už všechno srovnaný. A krom toho bych to možná ani nesesmolila dohromady tak, aby to někdo pochopil :mrgreen:

A co si budeme povídat stejně by mne za moje názory lidi akroát odsoudili. A to si číst nepotřebuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.4.12 12:37

Já se přiznám, že když to neklapalo, tak jsem ujela.. jen jednou a toho chlapa mam teď doma.. Pro ex bylo všechno špatně, hádky, výčitky, pak i chlast a napadání.. Tenhle mi dal pocit, že ještě žiju, že pro někoho můžu něco znamenat… Jo, šla jsem do toho a z krátkodobého románku, který jsem původně chtěla, je dlouhodobý vztah.. a já jsem ráda, že jsem to udělala.. Ale je fakt, že bych od ex odešla tak jako tak, jen by mi déle trvalo, než bych se rozhoupala, protože tam bylo hodně problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
25.4.12 12:45
@martina.se píše:
Já se přiznám, že když to neklapalo, tak jsem ujela.. jen jednou a toho chlapa mam teď doma.. Pro ex bylo všechno špatně, hádky, výčitky, pak i chlast a napadání.. Tenhle mi dal pocit, že ještě žiju, že pro někoho můžu něco znamenat… Jo, šla jsem do toho a z krátkodobého románku, který jsem původně chtěla, je dlouhodobý vztah.. a já jsem ráda, že jsem to udělala.. Ale je fakt, že bych od ex odešla tak jako tak, jen by mi déle trvalo, než bych se rozhoupala, protože tam bylo hodně problémů.

A to je přesně ono proč já říkám, že nevěra vždycky nemusí být jen špatná. Tobě to pomohlo se rozhoupat. A to je dobře. Přeju aby to klapalo i dál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.4.12 12:54

@janusska Děkuju. Já jinak nevěru neuznávám, ale tahle byla moje jediná a po tetoru, který jsem zažívala, mi dala pocit, že můžu ještě žít.. Že z toho vznikl vztah je jen bonus, jsem max spokojená a vim, že když to klape, tak mam klapky přes oči a ostatní prostě nevnímam.. nemám potřebu si něco dokazovat, nehledam útěk, nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
25.4.12 13:07
@martina.se píše:
@janusska Děkuju. Já jinak nevěru neuznávám, ale tahle byla moje jediná a po tetoru, který jsem zažívala, mi dala pocit, že můžu ještě žít.. Že z toho vznikl vztah je jen bonus, jsem max spokojená a vim, že když to klape, tak mam klapky přes oči a ostatní prostě nevnímam.. nemám potřebu si něco dokazovat, nehledam útěk, nic..
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
25.4.12 13:08
@janusska píše:
Když já ani nějak nemám potřebu se z toho vypsat. Mám to v hlavě už všechno srovnaný. A krom toho bych to možná ani nesesmolila dohromady tak, aby to někdo pochopil :mrgreen:A co si budeme povídat stejně by mne za moje názory lidi akroát odsoudili. A to si číst nepotřebuju :lol:
:mrgreen: ;) :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
25.4.12 13:58
@martina.se píše:
@janusska Děkuju. Já jinak nevěru neuznávám, ale tahle byla moje jediná a po tetoru, který jsem zažívala, mi dala pocit, že můžu ještě žít.. Že z toho vznikl vztah je jen bonus, jsem max spokojená a vim, že když to klape, tak mam klapky přes oči a ostatní prostě nevnímam.. nemám potřebu si něco dokazovat, nehledam útěk, nic..

No právě. Díky nevěře ses posunula někam dál…do vztahu který je lepší a jsi v něm spokojená. A to je to o co mi celou dobu tady jde. Lidi všeobecně rovnou nevěru odsoudí, ale někdy i „zbytečně“.

Ono ale na druhou stranu něco bude i na tom, že to mužský vidí jinak. Mě se líbí jak jsi napsala, že nemáš potřebu si něco dokazovat, nebo hledat útěk. To je podle mne názor nás ženských. Ale u chlapů to může být jinak. Podle mne přemýšlí jinak a takhle neuvažují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
25.4.12 14:05
@janusska píše:
No právě. Díky nevěře ses posunula někam dál…do vztahu který je lepší a jsi v něm spokojená. A to je to o co mi celou dobu tady jde. Lidi všeobecně rovnou nevěru odsoudí, ale někdy i „zbytečně“.Ono ale na druhou stranu něco bude i na tom, že to mužský vidí jinak. Mě se líbí jak jsi napsala, že nemáš potřebu si něco dokazovat, nebo hledat útěk. To je podle mne názor nás ženských. Ale u chlapů to může být jinak. Podle mne přemýšlí jinak a takhle neuvažují…

No asi tak nějak… s tímhle souhlasím, že chlapi na tohle všechno koukaj jinak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
25.4.12 14:20

@werunkaw123 a v tom bude asi zakopaný pes :think:

Např. máme souseda - z mého úhlu pohledu je to d*vkař (s prominutím). A ještě navíc se tím rád pochlubí. Minulý rok mu manželka řekla, že odchází. Samozřejmě, že podle něj za to může ona, protože si našla jinýho chlapa. On vůbec nebyl schopný pochopit, že ji už prostě přestalo bavit sledovat jak se otočí za každou sukní. Jemu to naopak přišlo normální, protože on je prostě chlap a takový chování má přece „v popisu práce“. Jeho manželce to normální nepřišlo. A to je ten rozdíl v pohledu na stejnou věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.4.12 15:52

Nikoho nesoudím, to si každý v hlavě musí srovnat sám, ale je vám jasný že tady zároveň schvalujete i nevěru toho muže o kterýho zakladatelce jde? Protože ten je pravděpodobně taky v nějakým vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí