Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Některé věci se ději jen tak.
A poslední co řeknu je jen malý postřeh: Je zajímavý, že ačkoliv jsme s werunkaw123 ve stejné situaci, tak jí obdivujete a mne div neukamenujete za můj postoj… ![]()
@werunkaw123 píše:
No dle mého (a mojí zkušenosti) chtíč, opět něco nového, ten pocit, že tě někdo zase chce a touží po tobě atd atd… Člověku v delším vztahu, který i třeba funguje dle představ stejně někdy zachybí ten pocit mrazení při letmém dotyku.
Ano,chtíč je svině.Ale kdyby jsme všichni dali na chvilkový chtíč tak se podvádíme naprosto všeci.Jde o to odolat.Uvědomit si co mám doma a za to bojovat.i takto jak jsi mi to vysvětlila si myslím,že za tím stojí něco hlubšího ve vztahu
.A ty s tím neděláš nic proč?
@wildcherry píše:
Ano,chtíč je svině.Ale kdyby jsme všichni dali na chvilkový chtíč tak se podvádíme naprosto všeci.Jde o to odolat.Uvědomit si co mám doma a za to bojovat.i takto jak jsi mi to vysvětlila si myslím,že za tím stojí něco hlubšího ve vztahu.A ty s tím neděláš nic proč?
Dělala jsem mnoh… tohle by bylo na moc dlouhý příběh a určitě vás s tím nebudu zahlcovat.. mám jak deníček tak diskusi na tohle téma ![]()
Právě že někdo ten chtíč ovládne a pak jsou i slabší povahy, které při příležitosti neodolají
já sama tomu moc nerozumím jelikož odolávám dobře, ale tuším, že u většiny nebo aspon u nás doma to takhle nějak bude.
@janusska píše:
Některé věci se ději jen tak.A poslední co řeknu je jen malý postřeh: Je zajímavý, že ačkoliv jsme s werunkaw123 ve stejné situaci, tak jí obdivujete a mne div neukamenujete za můj postoj…
Já tě nekamenuji já ti rozumím
![]()
@janusska píše:
Některé věci se ději jen tak.A poslední co řeknu je jen malý postřeh: Je zajímavý, že ačkoliv jsme s werunkaw123 ve stejné situaci, tak jí obdivujete a mne div neukamenujete za můj postoj…
jestli to vyznělo,že tě ukamenovávám kvůli tomu tak se omlouvám.Spíš mě vytočilo to,s jakou lehkosti jsi se nad tím povznesla,nebo aspoň to tak na mě působilo.Spíš to bylo mířený proti tvámu muži,že jsi něco takového dovolil.Ty jsi ho nepodváděla.A z vlastní zkušenosti u předchozího vztahu vím,že ne že se chtěl vrátit,že jsem lepší…jen najivnější a s bytem a spoustu jeho věci,který se mu nechtělo stěhovat,hlavně taky kam..k milence
?.....nakonec k mamince ![]()
@janusska píše:
Já vím a děkujuBtw. ta číča na fotce je vaše?
Nene není koček máme mraky, ale tuhle fotku jsem někde vyštrachala ![]()
@wildcherry Deníček tu: https://www.emimino.cz/…m-2011-8589/ ![]()
@wildcherry píše:
jestli to vyznělo,že tě ukamenovávám kvůli tomu tak se omlouvám.Spíš mě vytočilo to,s jakou lehkosti jsi se nad tím povznesla,nebo aspoň to tak na mě působilo.Spíš to bylo mířený proti tvámu muži,že jsi něco takového dovolil.Ty jsi ho nepodváděla.A z vlastní zkušenosti u předchozího vztahu vím,že ne že se chtěl vrátit,že jsem lepší…jen najivnější a s bytem a spoustu jeho věci,který se mu nechtělo stěhovat,hlavně taky kam..k milence?.....nakonec k mamince
V pohodě. Tak se mnou se život zrovna nemazlil. Tím si ale nestěžuju, to beru jako fakt. Takže jsem se naučila se nad spoustu věcí povznést, ale taky jsem se naučila, že se za každých okolností musím být schopná o sebe postarat. Takže se manžel rozhodně nevracel k nějaké uplakané trosce která vyhlíží z okna, kdy už se vrátí od milenky…Já si prostě myslím, že každý máme jinou povahu a každý se s nevěrou srovnáváme jinak. A hlavně každý k ní má jiné důvody. Takže to nelze paušalizovat. Nám to prostě prospělo. A hotovo ![]()
@werunkaw123 píše:
Nene není koček máme mraky, ale tuhle fotku jsem někde vyštrachala
Tak to jó…já jen, že vypadá jak ten náš kocour.
@wildcherry píše:
Ani nemůžeš,podváděna jsi byla asi ti muž nestihnul před tím říct,že on až tak jako ty spokojený není.
Ono se může jeden pro druhého třeba i strhat,ale pokud protějšku chybí charakter,nic s tím neuděláš.Zakladatelka se taky snaží najít si důvod,proč si škrábnout jinde a já bych byla ochotná tvrdit,že si jen hledá důvod.
@werunkaw123 píše:
@wildcherry Deníček tu: https://www.emimino.cz/…m-2011-8589/
Mě se normálně udělalo špatně
…je mi to strašně líto,i taťky.Holka jedna proč toto trpíš
?To nemáš kam jít?nebo to zatím jen nedokážeš?Máš na to začít nový život s partnerem a ne takovou nechutnou sviní.Toto se ženě nedělá.Mám dojem,že jeden deníček hodně podopbý jsem četla,asi to byl tvůj.je mi z toho smutno,to je důvod.proč tak moc odsuzuju nevěry.
@wildcherry píše:
Mě se normálně udělalo špatně…je mi to strašně líto,i taťky.Holka jedna proč toto trpíš
?To nemáš kam jít?nebo to zatím jen nedokážeš?Máš na to začít nový život s partnerem a ne takovou nechutnou sviní.Toto se ženě nedělá.Mám dojem,že jeden deníček hodně podopbý jsem četla,asi to byl tvůj.je mi z toho smutno,to je důvod.proč tak moc odsuzuju nevěry.
Mám strach odejít… máme tady vše… proč bych já měla trpět za to že jsem nic neudělala? Proč já bych měla někde živořit s malou? Nebije mě, chová se ke mě slušně, zajistí nás (finančně) no a až na ty ženský bych si vlastně neměla téměř na co stěžovat
Je to složitý a moje životní situace taky… Nechci aby malá trpěla někde kvůli mým rozmarům a do doby než půjdu do práce prostě nemám nad čím uvažovat. ![]()
souhlas
ja se zamilovala, kdyz jsem byla vdana a delsi dobu to stalo doma za prd
zenska se nezamiluje,kdyz je doma stastna