Nevěra jako útěk ze špatného vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1348
25.4.12 10:42
@wildcherry píše:
po tom co tě podvedl si to uvědomil?

Njn, prostě narazil na „špatnou“ milenku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.4.12 10:48
@janusska píše:
Njn, prostě narazil na „špatnou“ milenku :mrgreen:

No,když myslíš.Tebe jak vidíš měl jistou,vařit umíš,prádlo vypereš,o děcka se mu postaráš.Hodně chlapů utíká zpátky dom od milenek.Ty většinou stojí s dalekohledem u dveří a vyhlíží,kdy se manžílek vrátí.Já bych taková husa nebyla,promiň.Nevěřila bych mu už nikdy,sledovala jeho chování,telefon,pivka s kamarádama,služebky.To nikdy.Trápila bych se.A je jedno jestli je to otec mích dětí.O to víc by si mě měl vážit.Mimochodem k milenkám/cům nedochází,pokud je doma vše jak má a funguje komunikace a vzájemná blízkost a snaha udržet vztah a rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
25.4.12 10:51
@wildcherry píše:
No,když myslíš.Tebe jak vidíš měl jistou,vařit umíš,prádlo vypereš,o děcka se mu postaráš.Hodně chlapů utíká zpátky dom od milenek.Ty většinou stojí s dalekohledem u dveří a vyhlíží,kdy se manžílek vrátí.Já bych taková husa nebyla,promiň.Nevěřila bych mu už nikdy,sledovala jeho chování,telefon,pivka s kamarádama,služebky.To nikdy.Trápila bych se.A je jedno jestli je to otec mích dětí.O to víc by si mě měl vážit.Mimochodem k milenkám/cům nedochází,pokud je doma vše jak má a funguje komunikace a vzájemná blízkost a snaha udržet vztah a rodinu.

S tím mohu jen souhlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
25.4.12 10:53

@wildcherry k milenkám/cům nedochází,pokud je doma vše jak má a funguje komunikace a vzájemná blízkost a snaha udržet vztah a rodinu.

S tím nesouhlasím,bo jsou i tací,kterým to doma fuhguje a stejně zahnou.

• Citovat
  • Upravit
24379
25.4.12 10:55
@bamba píše:
@wildcherry k milenkám/cům nedochází,pokud je doma vše jak má a funguje komunikace a vzájemná blízkost a snaha udržet vztah a rodinu.S tím nesouhlasím,bo jsou i tací,kterým to doma fuhguje a stejně zahnou.

V tom případě to !nemůže!! fungovat.Chybí tam minimálně úcta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
25.4.12 10:56
@wildcherry píše:

Právěže o tom, že mě měl jistou nemohla být řeč…ale to je jedno. Zakladatelka se na něco ptala, tak jsem jen vyjádřila svůj názor - můj život jsem do toho nechtěla tahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
25.4.12 10:58

Nečtu celou diskuzi, takže se možná budu po některých opakovat…
Ale já osobně bych férově ukončila současný vztah, pokud v něm už nevidíš žádnou budoucnost…
Ale je to jen na tobě, na co máš ty žaludek :nevim:
My můžeme jen napsat své názory, rozhodnutí je jen a jen na tobě a na tvém svědomí… :nevim:
Můj ex byl sviňa snad po všech stránkách, ale nové partnery jsme si začali oba hledat až když jsme měli definitivně vyřešený (ukončený) náš vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
25.4.12 10:59
@bamba píše:
@wildcherry k milenkám/cům nedochází,pokud je doma vše jak má a funguje komunikace a vzájemná blízkost a snaha udržet vztah a rodinu.S tím nesouhlasím,bo jsou i tací,kterým to doma fuhguje a stejně zahnou.

No právě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.4.12 11:04
@janusska píše:
No právě…

Nemůže to doma fungovat,leda na oko.V opravdu fungijícim vztahu není důvod hledat jinde.Potom ten kdo to udělá i tak není dobrý partnetmale pěkná svině co ji honí roupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
25.4.12 11:06
@wildcherry píše:
Nemůže to doma fungovat,leda na oko.V opravdu fungijícim vztahu není důvod hledat jinde.Potom ten kdo to udělá i tak není dobrý partnetmale pěkná svině co ji honí roupy.

Nesouhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
25.4.12 11:08

Já také zastávám názor jako wildcherry pokud vztah funguje jak má,tak není důvod hledat povyražení :nevim: A pokud se partneři opravdu milují a respektují se,tak nezahnou. Toť můj názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
25.4.12 11:08
@terezka24 píše:
Já také zastávám názor jako wildcherry pokud vztah funguje jak má,tak není důvod hledat povyražení :nevim: A pokud se partneři opravdu milují a respektují se,tak nezahnou. Toť můj názor :)

To jsem si myslela vždycky taky… Byla jsem sama svou situací uvedena v omyl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.4.12 11:10
@terezka24 píše:
Já také zastávám názor jako wildcherry pokud vztah funguje jak má,tak není důvod hledat povyražení :nevim: A pokud se partneři opravdu milují a respektují se,tak nezahnou. Toť můj názor :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.4.12 11:11
@janusska píše:
Nesouhlasím.

Ani nemůžeš,podváděna jsi byla asi ti muž nestihnul před tím říct,že on až tak jako ty spokojený není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
25.4.12 11:12

@wildcherry Takže podle tebe je to tak, že nevěry vznikají proto, když stávající vztah nefunguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí