Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@janusska píše:
Nesouhlasím.
Ani nemůžeš,podváděna jsi byla asi ti muž nestihnul před tím říct,že on až tak jako ty spokojený není.
@wildcherry Takže podle tebe je to tak, že nevěry vznikají proto, když stávající vztah nefunguje?
Ono je to o tom, že nikomu nevidíte do hlavy. A ikdyž si vy myslíte, že je partner spokojený, ono to tak být vůbec nemusí. A co vy víte jestli zrovna nejste taky podváděny…?
@wildcherry píše:
Ani nemůžeš,podváděna jsi byla asi ti muž nestihnul před tím říct,že on až tak jako ty spokojený není.
Tak to taky nebylo. Takže opět nesouhlasím ![]()
holky já bych to ukončila a nehádala se zbytečně
Každá z nás si bude stát za svým názorem a bude ho prosazovat
myslím že všichni sme zakladatelce odpověděli a tím to končí ![]()
A před tebou werunkaw123 opravdu tedy smekám,být podváděna a přitom vztah udržovat,klobouk dolu ![]()
@terezka24 Jsou situace kdy nic jiného nezbývá ![]()
Já si myslím, že ted už se tady holky přou jen mezi sebou zakladatelka už to dle mého ani nečte a zrovna přemýšlí co si vezme na sebe na skvělé rande
(vtip samozřejmě
)
@terezka24 Já se hádat nechtěla. Já jen řekla svůj názor zakladatelce. A stejně - do mého života nikdo nevidí, tak ani nemůže posoudit moji situaci.
@werunkaw123 píše:
@wildcherry Takže podle tebe je to tak, že nevěry vznikají proto, když stávající vztah nefunguje?
No a jaký jiny důvod by byl ![]()
@werunkaw123 píše:
@terezka24 Jsou situace kdy nic jiného nezbývá
Já si myslím, že ted už se tady holky přou jen mezi sebou zakladatelka už to dle mého ani nečte a zrovna přemýšlí co si vezme na sebe na skvělé rande(vtip samozřejmě
)
Jj,to je přesné,my si tu píšeme a zakladatelka už se čančá
![]()
Jinak chápu situace kde nic jiného nezbyde a obdivuji tě,já bych s tím nedokázala žít ![]()
A jinak se nehádám
.Jen nechápu,proč někdo může podvádět ,,jen,, tak.Nic přece není jen tak. ![]()
@wildcherry píše:
No a jaký jiny důvod by byl
No dle mého (a mojí zkušenosti) chtíč, opět něco nového, ten pocit, že tě někdo zase chce a touží po tobě atd atd… Člověku v delším vztahu, který i třeba funguje dle představ stejně někdy zachybí ten pocit mrazení při letmém dotyku.
@terezka24 píše:
Jj,to je přesné,my si tu píšeme a zakladatelka už se čančá![]()
Jinak chápu situace kde nic jiného nezbyde a obdivuji tě,já bych s tím nedokázala žít
Lehké to není, ale po čase jsem se trochu naučila se nad tím povznést. Jsou chvíle kdy mě to žere a pak chvíle kdy je mi to fuk a jsem ráda za to co mám. ![]()