Nevěra jako útěk ze špatného vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.4.12 16:00
@Adam001 píše:
Nikoho nesoudím, to si každý v hlavě musí srovnat sám, ale je vám jasný že tady zároveň schvalujete i nevěru toho muže o kterýho zakladatelce jde? Protože ten je pravděpodobně taky v nějakým vztahu.

To je sice pravda, ale myslím si, že na nevěru jsou vždycky dva, a pokud muž bude chtít být nevěrný, anebo to tak praktikuje běžně, tak bude nevěrný stejně, ať už se mnou nebo s někým jiným. Naštěstí já už toto řešit nemusím, ale když jsem si vybírala s kým povedu milenecký vztah, vybrala jsem si právě toho, o kterém jsem věděla, že to tak dělá běžně a bude nevěrný stejně, a také jsem dala přednost muži se závazky, neboť bylo pravděpodobnější, že nebude otravovat se vztahem, v tom jsem se bohužel mýlila, chtěl víc. No, přiznám, že to je spíše mužská vypočítavost, ale asi mám v sobě něco z chlapa :mrgreen:

Opravdu si myslíte, že když ten muž nebude nevěrný se mnou, tak si prostě řekne, tak já teda budu věrný své partnerce…? To snad ne :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.12 17:06
@wildcherry píše:
No,když myslíš.Tebe jak vidíš měl jistou,vařit umíš,prádlo vypereš,o děcka se mu postaráš.Hodně chlapů utíká zpátky dom od milenek.Ty většinou stojí s dalekohledem u dveří a vyhlíží,kdy se manžílek vrátí.Já bych taková husa nebyla,promiň.Nevěřila bych mu už nikdy,sledovala jeho chování,telefon,pivka s kamarádama,služebky.To nikdy.Trápila bych se.A je jedno jestli je to otec mích dětí.O to víc by si mě měl vážit.Mimochodem k milenkám/cům nedochází,pokud je doma vše jak má a funguje komunikace a vzájemná blízkost a snaha udržet vztah a rodinu.

Někdy „řízená“ nevěra vztah posílí - nicméně, měla by být dobře utajená. A i ten, který zahybá, i ten druhý, musí být na takové úrovni, že právě „nestojí s tím dalekohledem u dveří“. Což u kratšího vztahu nebývá.
Tedy - nikdy jsem nebyla STIHAČKA - to jsem si v životě zakázala.

• Citovat
  • Upravit
72725
26.4.12 08:41

přesně, na nevěru jsou vždycky dva.. Když já nebudu chtít, tak mě nikdo neužene. Člověk si to musí v hlavě srovnat.. Znám dost chlapů, dost přitažlivých chlapů, ale proč riskovat vztah, ve kterém jsem maximálně spokojená.. To ne, nemá potřebu. To, že jsem jednou ujela v nefunkčním vztahu a to mě posunulo dál neznamená, že to udělám znovu. Mělo to svůj účel, a kdybych to tehdy neudělala, tak je ze mě pořád puťka, co na sebe nechá řvát a nechá si dát přes hubu.. To nee..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí