Byla jsem nevěrná, s mužem se moc nevidíme

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
29.9.14 16:43
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja som to pochopila tak, ze keby ona nedobiedzala, Teba by to ani nenapadlo. Mylim sa?Mimochodom, je strasne lahucke ukecat chlapa do niecoho co by sam od seba nechcel, a to takym sposobom, ze ked to nedopadne dobre, este bude sam seba obvinovat, ze to sposobil. Aj mne sa to raz podarilo, a pritom ja s chlapmi vobec neviem jednat ;)

ale to není tím, že by ten chlap neměl vůli, to je tím, že jsi tak nadpozemsky dobrá a ani si to neuvědomuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.9.14 16:44
@pohledzdruhestrany píše:
hele paní či slečno podsouvatelko :cert: :mrgreen: nedělám z nás chudáčky, jen vysvětluju postoje a odkuď se berou :P

Paní. Co ti jako podsouvám? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29.9.14 16:47
@Pajaxxx píše:
Ehm. Byla tak krasna, ze me to napadalo asi tak 10× za minutu:) Ale zaroven s tim, ze u ni nemam sanci :) Nula od nuly… Prezentovala se jako nedostupna zena. Pozdeji jsem se od ni dozvedel, ze pritom celou dobu sedela v louzicce.

To je ale presne ono. Ona vedela ze sa s Tebou vyspi, ked si Ty este len vzdychol skoda ze som zenaty. Nemal si sancu cuvnut. (napriklad keby sa neprezentovala ako nedostupna neverim ze by Ta ulovila)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
29.9.14 16:48
@RadkaCh píše:
Paní. Co ti jako podsouvám? :mrgreen:

že bych si snad genderově stěžoval či tak něco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.14 16:51
@pohledzdruhestrany píše:
ale to není tím, že by ten chlap neměl vůli, to je tím, že jsi tak nadpozemsky dobrá a ani si to neuvědomuješ

To je tym, ze zeny ovladaju chlapov. Na vedomej ci nevedomej urovni, nemate na nas. Pravda, vo vseobecnosti, nemozes tomu rozumiet tak, ze kazdy chlap na ktoreho pozriem je automaticky mojim otrokom.

Ale feministky urobili chlapom ohromnu sluzbu. Zrovnopravnovanim sme zabudli co na chlapov plati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
29.9.14 16:52

@Pajaxxx tak to stálo za to ublížení co, promiň, ale jet na automatiku, já tohle neberu, mohl si zabrzdit sám, máš to podobné jako můj muž taky ho poprvé chtěla ona, respektive chtěla ho ženská, to on taky neznal a taky jsme svoji první, to je riziková skupina s nevěrou číslo jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.14 16:54

@chebskamaminka nechcem obhajovat Tvojho muza, ale on naozaj mal velmi mizivu sancu odolat. Vzdy je to zena ktora si vybera chlapa, nie naopak. Chlap moze maximalne tak natriasat perka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
29.9.14 16:56

@Bábi Zlopočasná to nemusíš i já sama dokážu přiznat, že byla velice chytrá a velice chytře šla na manžela i jeho rodiče, bezvadně promyšlené, nic méně on byl ženatý a měl vůči mě závazek, tkže ho to neomlouvá i on sám řekl, že měl tisíce záchraných brzd, ale nezatáhl ani za jednu, že to byla chyba pochopil až když to prasklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
29.9.14 17:00
@Bábi Zlopočasná píše:
To je ale presne ono. Ona vedela ze sa s Tebou vyspi, ked si Ty este len vzdychol skoda ze som zenaty. Nemal si sancu cuvnut. (napriklad keby sa neprezentovala ako nedostupna neverim ze by Ta ulovila)aj ked k vlastnemu manzelovi by som ju nepustila.

Ulovila by:D Proste byla to bohyně a umela to :) A dokonce jsem s ni chtel zustat, rozvest se… ale pak se tak nejak rozmyslela - odmlcela se a uz nenapsala:) Asi se po roce nabazila. Bylo to cele komplikovane. S manzelkou jsme meli na tomto nezavislou krizi a proste… Z toho plynou nektere moje nazory. Ale nelituji, vse se v dobre obratilo. Jen mi zustala chvilema nezvladatelna chut na ten dokonaly sexik co jsem s ni zazival a ktery uz nezaziju…

A k manzelovi ji nepoustej:) Je to opravdu dokonala zenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
29.9.14 17:04
@káťa píše:
Nj, když ty se tu pochlubíš takovými krásnými mírami, to se pak nemůžeš divit :mrgreen: ;)

To nastesti zeny odrazuje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
29.9.14 17:11
@chebskamaminka píše:
@Pajaxxx tak to stálo za to ublížení co, promiň, ale jet na automatiku, já tohle neberu, mohl si zabrzdit sám, máš to podobné jako můj muž taky ho poprvé chtěla ona, respektive chtěla ho ženská, to on taky neznal a taky jsme svoji první, to je riziková skupina s nevěrou číslo jedna

Ja jsem o tom s manzelkou mluvil docela casto, ze me laka to vyzkouset s druhou. Na to jak jsem ji ublizil, se snazim nemyslet, jinak bych se zblaznil. Pral bych si aby se na materske tez nekde spustila :), to jedine by moji vinu trocha zmirnilo. Ale musela by to udelat z vlastni vule a ne jako mstu. A zabrzdit neslo. Predtim jsme nemeli mozna 2 roky sex… No:) A to jsem si dneska chtel dat do avataru svoji fotku :D Pomalu si to rozmýšlím :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59366
29.9.14 17:19
@Anonymní píše:
@Ali-Ali :/…když si to takhle napsala něco na tom je!!§razantnější krok jak TO mám udělat…stýkat se 100% BUDEME CHODÍ SPOLU NA PIVO NA KAFE ČASTO..BYDLÍ KOUSEK OD NÁS…PRÁVĚ BY BYLO BLBÝ A NÁPADNÝ SE MU V OČÍCH MÉHO PARTNERA VYHÝBAT…

no hlavně aby to bylo bez následků to by byl teprve průser :?, měla by sis s nim promluvit že už se to nestane a hlavě s nim nezůstávat o samotě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
29.9.14 17:20
@Bábi Zlopočasná píše:
To je tym, ze zeny ovladaju chlapov. Na vedomej ci nevedomej urovni, nemate na nas. Pravda, vo vseobecnosti, nemozes tomu rozumiet tak, ze kazdy chlap na ktoreho pozriem je automaticky mojim otrokom.Ale feministky urobili chlapom ohromnu sluzbu. Zrovnopravnovanim sme zabudli co na chlapov plati.

to si teda nemyslim, podle mě je to tím, že některý lidi, ať už chlapi nebo ženský, maj schopnost skvěle otipovat lidi, mentálně se na ně napojit a pak zaseknou ve správnej moment udici, to je dar výbornejch obchodních zástupců a oni přesně tipnou objekty zájmu, který maj buď sníženou linii obrany nebo touhu přesně po tom, co nabízej, takže to na první pohled tak krásně zaklapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
29.9.14 17:22
@Bábi Zlopočasná píše:
Moja sesternica ma takych osobnosti omotanych okolo prsta devat z desiatich, s ktorymi kedy prisla do styku. Nie, nepodvadza manzela. Len ti chlapi s nadsenim a z vlastnej vole plnia jej povinnostiInak ten co dodnes ma vycitky do coho ma to uvrtal nie je moj manzel. A trufnem si tvrdit, ze nikomu, ani mne samej by neuveril, ze sa ten napad povodne uliahol v mojej hlave. Bohuzial, nie som natolko zenska ako moja sesternica, mne sa to podarilo nahodou a nevedomky. Ale moja mladsia to bude vediet. Uz ma omotane okolo prsta cele jasle aj s prilahlou skolkou. Snad sa ta starsia od nej nieco nauci, ta je v tomto smere bohuzial cela po mne :?

Ale to je to, o čem píšu, že se pohybujete mezi takovou skupinou lidí.
Já ve svém okolí takové týpky, se kterými si jde hrát, jako s loutkami, nemám. Když mě chlap podvede, pak proto, že chtěl. Nebudu si to omlouvat tím, že mě podvedl proto, že on nechtěl a chtěla to jen milenka…můj chlap není loutka ani zvířátko a ví, co dělá… :roll:

• Citovat
  • Upravit
59366
29.9.14 17:22

@luciekal hele já bych se taky neuměla přetvařovat, doma dělat jakoby nic :oops: ale v té situaci jsem zatim nebyla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí