Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
Mě by to neodradilo. Už jen ze zvědavosti…
Tak kde mam od tebe SZ? ![]()
@Pajaxxx proč si to rozmýšlíš
já myslím, že moc ženských zraněných na to nemá věř, že jsem za ten rok a čtvrt na to neměla ani jednou pomyšlení, měla jsem dost co dělat se psychicky srovnat, to víš to by bylo pro tebe pak jednodušší „srovnat skóre“
no upřímně muže jsem tvůj včerejší román na vedlejší diskusi nechala přečíst a počkala až zareaguje a pak jsem mu řekla, že má štěstí, že kdyby vedl takové názory jako ty, tak má na stole rozvodové papíry, u nás jsme po provalení nastavili hranice, mantinely a to jestli překročí, tak ví, že okamžitě končíme a on ví, že jsem dost svéráz a tvrdohlavá na to abych šla, když to prasklo chtěla jsem jít taky
ono víš, já bych nikdy vážně naložila všem nevěrným alespoň na den to co musí unést podvedený, proto mě názory tvého rázu „nevoní“,nemáte představu jaké to jak těžké to a ikdyž jde život dál a posílí vás to jako manžele, pro nás podvedené (jako pro jedince), rána se může uzdravit, ale jizva už zůstane navždy a protože ji máme před očima každý den, zůstane svým způsobem i ta bolest, byť třeba otupena časem
@Pajaxxx píše:
Tak kde mam od tebe SZ?
Já jsem myslela, že to právě nechceš a snažíš se svodům pokušení vyhýbat… ![]()
@Markéta80 píše:
@luciekal hele já bych se taky neuměla přetvařovat, doma dělat jakoby nicale v té situaci jsem zatim nebyla
ani já ne, neumím lhát ![]()
@chebskamaminka na mě by to poznal no, navíc mít ten den sex s obouma no to nevim jak bych se cítila
, při mém štěstí bych se ještě do milence zamilovala, sice teda nevim kdy bych měla příležitost no
![]()
@pohledzdruhestrany píše:
to si teda nemyslim, podle mě je to tím, že některý lidi, ať už chlapi nebo ženský, maj schopnost skvěle otipovat lidi, mentálně se na ně napojit a pak zaseknou ve správnej moment udici, to je dar výbornejch obchodních zástupců a oni přesně tipnou objekty zájmu, který maj buď sníženou linii obrany nebo touhu přesně po tom, co nabízej, takže to na první pohled tak krásně zaklapne
Vsak hovorime o tom istom. Akurat Ty tvrdis ze niekto niekedy, ja ze zeny takmer vzdy, a nie len ze trafia komu predat, ale ze vedia predat aj tomu, kto nechce kupovat. Akurat zeny to nevyuzivaju pre profesny zivot, ale pre sukromny.
@káťa píše:
Ale to je to, o čem píšu, že se pohybujete mezi takovou skupinou lidí.
Já ve svém okolí takové týpky, se kterými si jde hrát, jako s loutkami, nemám. Když mě chlap podvede, pak proto, že chtěl. Nebudu si to omlouvat tím, že mě podvedl proto, že on nechtěl a chtěla to jen milenka…můj chlap není loutka ani zvířátko a ví, co dělá…
Sakra to ma sesterka smolu ze maju plnu nemocnicu loutek. Teda, ona smolu nema, ked kolegovia robia nadsene vsetko za nu, aspon sa nenadrie ![]()
@chebskamaminka naštěstí sexu mam dostatek tak nemam potřebu hledat jinde no a právě ženská se často zamiluje a co potom doma vid
bych doma párkrát řekla že ne a už by přemýšlel proč najednou nechci a co bych měla říct za důvod? Že mam sex jinde
![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Vsak hovorime o tom istom. Akurat Ty tvrdis ze niekto niekedy, ja ze zeny takmer vzdy, a nie len ze trafia komu predat, ale ze vedia predat aj tomu, kto nechce kupovat. Akurat zeny to nevyuzivaju pre profesny zivot, ale pre sukromny.
no zjevně dle debat na emiminu má tenhle dar jen omezený počet žen, tady by tolik dam tak rádo zasekávalo udice, alespoň ohledně vlastního manžela, ale kde nic tu nic ![]()
@Markéta80 nikdy jsem neměla touhu si to rozdat s jiným, mám priority jinde odjakživa, moc s dave nechodím, takže pro dnešní dobu asi bohužel mínus ![]()
@Pajaxxx píše:No jasne, takové prasarničky mi píšou a to jsem sem prisel jako slusny hoch.
//sry za OT
Neodpovedels.
@chebskamaminka já taky ne, pokud to doma klape, sex mam tak jak potřebuju tak nemam důvod ![]()
@Pajaxxx píše:
Ehm. Byla tak krasna, ze me to napadalo asi tak 10× za minutu:) Ale zaroven s tim, ze u ni nemam sanciNula od nuly… Prezentovala se jako nedostupna zena. Pozdeji jsem se od ni dozvedel, ze pritom celou dobu sedela v louzicce.
Pocky.. Takze byt nedostopna je problem?
Mě by to neodradilo. Už jen ze zvědavosti…