Nevlastní táta nás vyhání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8524
15.11.14 17:40
@blecha72 píše:
Uvedeno jako SJM?

Tak oni nejsou manželé, ne? Takže asi půl na půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.11.14 17:41
@sagina píše:
ale tak podle popisu to vypadá, že to není dům přítelovy mámy, ale dům přítelovy mámy a jejího manžela. a to, že se proti tomu neohradila, bych já brala taky spíš jako známku toho, že tak byla s přítelem dohodnutá. protože pokud se přítel rozhodl, že se z domu nehne, dokud nebude přímo vyhozen, tak mohlo už předtím z matčiny strany proběhnout několik jemnějších narážek, které nevnímal, tak si to vzal do rukou citově nezaujatý otčím, který nemá problém říct to na plná ústa :nevim:

nebo je to skutečně tak, jak píše zakladatelka, doteď nikdy náznak, baralo se to za samozřejmé, že tam prostě jediné dítě bydlí, otčím je mišuge na hlavu, i se s tím léčí, a maminka byla překvapená a nezmohla se na slovo, jediné na co se zmohla je argument, že kdyby babička potřeboval péčii, tak se na čas nastěhuje k babičce. Nevím, kde se tady bere to, že se prostě nevěří tomu, co napíše zakladatel diskuze a vymýšlí se prostě opačné hypotézy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
15.11.14 17:41
@Anonymní píše:
Koukala jsem do katastru a jsou tam obe jmena

Takze pak to ale nejde nazyvat domem matky a mluvit do toho mohou oba dva. Zadne, az rekne maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
15.11.14 17:42

Já jsem zase pořídila byt, abych nemusela na baráku bydlet se svou matkou. Dovedu si představit, že by bydlela s námi a manželovi by na ní něco vadilo. Musela bych si vybírat mezí ním a matkou. Tomu jsem předešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
15.11.14 17:44
@PetraJ píše:
Tak oni nejsou manželé, ne? Takže asi půl na půl.
Postavili si ho přítelova máma se svým manželem, se kterým je už 7 let…

citace z úvodního příspěvku- je dlouhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814

@terinka4444 tak pokud je otčím opravdu „mišuge na hlavu“, který dělá impulzivně neuvážené zásadní věci bez ohledu na okolí, tak se zakladatelce divím, že v tom baráku chce bydlet, to je pak (zejména s dětmi) o strach :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@PetraJ jo za 15 000 mesicne, kdyz by sme chteli aspon 3 pokoje.. to uz hypoteka vyjde na stejno. A my mame penize, jen nemame penize na nove bydleni kdyz mame kde bydlet, coz asi z fleku nema vetsina??

• Citovat
  • Upravit
69235
@Pincenza píše:
@terinka4444 no tak jestli na to má? Já samozřejmě funguju, chodím jim vařit, uklízet, starám se jo. Občas když mi mamina cpe, tak řikam, nee platíte mi byt. Taky jsem nabízela, že budu platit nájem, nechtěli, nepotřebujou.

vidíš a já ji nechá zdarma bydlet, a ještě se starám, vařím, manžel topí, a ještě mi to přijde normální. A vím, že kdyby to bylo obráceně a nemovitosti byly mamky, bydlela bych já zadarmo. Ale to v této diskuzi není podstatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
15.11.14 17:45
@terinka4444 píše:
nebo je to skutečně tak, jak píše zakladatelka, doteď nikdy náznak, baralo se to za samozřejmé, že tam prostě jediné dítě bydlí, otčím je mišuge na hlavu, i se s tím léčí, a maminka byla překvapená a nezmohla se na slovo, jediné na co se zmohla je argument, že kdyby babička potřeboval péčii, tak se na čas nastěhuje k babičce. Nevím, kde se tady bere to, že se prostě nevěří tomu, co napíše zakladatel diskuze a vymýšlí se prostě opačné hypotézy :nevim:

Jste na dálku stanovila diagnózu? Psychická diagnóza nutně neznamená, že je daný člověk obecním bláznem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
15.11.14 17:46
@Pincenza píše:
Asi mě tu ukamenujete, když řeknu, že mi rodiče platí byt (náš), abych měla klid a oni taky. :mrgreen: :mrgreen:

Když na to mají a chce se jim, tak to je jejich věc. Někdo má radost z toho, že může pro někoho něco udělat a je tak šťastný. Horší by bylo, kdyby si kvůli tomu museli brát půjčku, ale zase je to v podstatě jejich rozhodnutí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@blecha72 ano. Co to znamena?

• Citovat
  • Upravit
30994

Zakladatelko, koukni jeste na to, jak vlastni pozemek? A chapu dobre, ze se jedna o dum v Praze?

Příspěvek upraven 15.11.14 v 17:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
@sagina píše:
@terinka4444 tak pokud je otčím opravdu „mišuge na hlavu“, který dělá impulzivně neuvážené zásadní věci bez ohledu na okolí, tak se zakladatelce divím, že v tom baráku chce bydlet, to je pak (zejména s dětmi) o strach :nevim:

Zakladatelka nikde neuvedla, čím vlastně otčím trpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
15.11.14 17:47

@Pincenza na tom neni nic spatnyho. Moje sestra mi taky nemusi platit najem. Protoze ty penize od ni proste nechci. Ale vyhovuje to me i ji. Ve chvili kdy budu po ni najem chtit ji nezbyde nic jineho nez platit nebo odejit. A zakladatelka mi prijde tohle nechce pochopit. Ja moralne chapu, ze je to mrzi a pocitali s tim. Ale posledni slovo bude mit vzdy majitel nemovitosti. Takze pokud je tam nechteji tak nema smysl argumentovat cimkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.11.14 17:47
@sagina píše:
@terinka4444 tak pokud je otčím opravdu „mišuge na hlavu“, který dělá impulzivně neuvážené zásadní věci bez ohledu na okolí, tak se zakladatelce divím, že v tom baráku chce bydlet, to je pak (zejména s dětmi) o strach :nevim:

to zase souhlasím a hlavně je naivní si myslet, zvláště po tomto, že přítel ten dům jednou zdědí. Tak ne, když to dopadne nejlépe, jak může, a maminka sepíše závěť, zdědí polovinu baráku a stejně je v patové situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová