Nevlastní táta nás vyhání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6463
20.11.14 00:40

Zakladatelko a jak to ted vypada, sedli jste si s rodici a pobavili se o tom dal…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
20.11.14 08:59

Zakladatelko, oni podají prst a vy sežerete celou ruku a ještě vám to je málo? :think: Doufám že jsi dostala rozum a už se díváš po vlastním bydlení. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
20.11.14 09:14
@Anonymní píše:
@boball ne nikdy nic nenaznacovali.. dokonce jsme se jeste nedavno bavili, ze dokoupime pozemek a postavime hriste pro prcka… to by se asi takhle nebavili kdyz by jsme meli jit do dvou let pryc.. a kdyby neco naznacovali tak by nas to tak neprekvapilo…

Dokoupíte? Jako vy všichni se budete podílet? A z čeho když píšeš že nemáte žádné rezervy :think: Takže oni koupí a vy si budete chodit hrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
20.11.14 09:16
@arinecka píše:
Dokoupíte? Jako vy všichni se budete podílet? A z čeho když píšeš že nemáte žádné rezervy :think: Takže oni koupí a vy si budete chodit hrát :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
20.11.14 09:27

No, vzhledem k tomu, že se syn na stavbě domu podílel jak finančně, tak fyzicky, bych byla taky zaskočená… přijde mi to v rodině normální, že rodiče pomůžou mladým v začátku (pokud můžou) a oni se pak o ně postarají ve stáří :nevim: nicméně bych se bez keců odstěhovala, pokud by mi to bylo takhle naznačeno. nezůstávám tam, kde mně někdo nechce

jo a s tchýní bych klidně promluvila sama… prostě se zeptala jak to je… evidentně syn je moc hr a se vším hned hotový, snacha může být tomto případě diplomatičtější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
22.11.14 17:13
@murkyf píše:
Si tak sobecka, to neni snad ani pravda.. porad pises, ze pri stehovani do domu vam nerekli partnerovi rodice, ze se budete muset po case odstehovat.. a rekli vam vubec nekdy, ze v tom dome muzete bydlet na porad?
Vazne radsi nechas odstehovat pritelovo mamku za jejima rodicema i presto, ze vis, ze jeji muz ma psychicke problemy?
Vazne budes v tom dome bydlet i za cenu toho, ze jeho mama bude muset volit syn vs. pritel?
Vazne ti vypadne z huby, to o jeho nemoci???
Vazne se radeji divas v cizim dome na vlastni pohodlnost nez na to, ze matky rodice budou na stary kolena potrebovat pomoct a tak jim logicky byt uvolnite?
To dite jste si udelali spolu nebo s tchyni a jejim muzem, kdyz dokola omyvas, ze ted kdyz cekate dite vam rekli ze se mate za 2 roky odstehovat?
Takhle bych mohla pokracovat, ale ty myslim si, ze si tak sebestredna, ze je to zbytecny.. ja, my, nase, ja, ja, my, nase.. bydlite v cizim dome a je jedno jestli si myslis, ze ho za 40 let zdedite :-D je cizi.. osobne mit takovou snachu s tak privlastnovacima sklonama, tak leti hned :-D
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.14 15:36

Tak som ten zaciatok povykladala manzelovi… no a on ze vraj zakladatelky priatel je asi fajn clovek, ked nechce prenechat byt (ktory jedneho dna ma zdedit) vlastnej babicke :think: Ona si babi s dedom asi lepsie poradi, nez on chudak mlady, detny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
24.11.14 22:00
@Anonymní píše:
@Cuddy ale my se o sebe zvladnem
postarat… jen by bylo fajn kdyby nam tohle rekli ptedtim nez si poridime mimi.. ted kdyz nebudeme mit penize chce at si vyresime svoje bydleni… fakt na hlavu

No tak o co jde? Když se o sebe zvládnete postarat, tak se sakra postarejte! A postaráním tedy určitě nemyslím házení špíny kolem sebe na lidi, kteří mi delší dobu poskytli bydlení, ale kteří mi dali VČAS najevo, že to tak nebude navždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
24.11.14 22:04
@Anonymní píše:
@PetraJ pro me za me, me uz to je jedno. Jestli nas vyhodi tak si prosadim Moravu, a at si tu nastehuji koho chteji, myslet si budu svoje o tom jak se rodic chova k vlastnimu diteti.. at si to pritel vyresi sam, ja do toho prece nemam co kecat. Stejne vim jak to dopadne

Správně, tomu se říká postoj dospělého zodpovědného člověka, který ještě navíc bude brzo vychovávat dítě! Panečku, děvče, Tebe bych tedy chtěla mít doma! To by měl řemen hody ještě teď! Sobec a nic než sobec! Já já já jenom já. Není divu, že Tě šokuje, že by si tam snad chtěla maminka nastěhovat své rodiče, aby se o ně mohla postarat. Přece ona za nimi může klidně lítat, anebo co, jsou beztak starý, ať se na ně vykašle, ne? A může raději skákat kolem Tvé rodinky, ne? No děvče, je mi z Tebe opravdu zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
24.11.14 22:06
@inkakřivák píše:
No tak o co jde? Když se o sebe zvládnete postarat, tak se sakra postarejte! A postaráním tedy určitě nemyslím házení špíny kolem sebe na lidi, kteří mi delší dobu poskytli bydlení, ale kteří mi dali VČAS najevo, že to tak nebude navždycky.

protoze cekala jak vsichni reknou jak jsou tchanovci jsou zly a ona se bude moci citit ukrivdene :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová