Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@boball patrim k pritelovi a je to nase bydleni.. dokud tu bydlime a platime najem…
jakpak to máte s nájemní smlouvou? že máte rok-dva čas hledat nové bydlení je vstřícné, ze zákona lze nájem z důvodu, že je byt potřeba pro příbuzného majitele nebo jeho manžela, ukončit s tříměsíční výpovědní lhůtou.
![]()
Sebestředná, rozmazlená, nevychovaná stvoření. Ty i tvůj partner. Věř, jsem si naprosto jistá, že vystěhovat vás chce i matka.
@Anonymní píše:Přítel bude stejně úžasný jako vy. Zřejmě mu stejně jako vám nedochází, jaké je jeho postavení v domě
@majki.r ne ale pritel sam ukazoval ze je na hlavu a at se nebojim… a uz to tu nenudu resit, stejne si kazdx domyslite svoje..
@blecha72 píše:
Zakladatelko, jak si to představujete, pokud se vám podaří manželství otčíma a matky přítele rozbít? Jakože se rozvedou, vy budete dál za svých 5000 bydlet nahoře a matka bude sama dole s tím, že kromě nákladů na bydlení bude vyplácet bývalému manželovi půlku ze SJM (tedy z aktuální ceny domu)?
Můžete odpovědět na toto?
@Anonymní píše:
Ja uz sem napsala ze je mi to jedno.. at si to pritel vyresi jak chce.. me ta predstava bydlet na Morave ve vlastnim chytla tak ho do toho budu tlacit a kdyz nam prispeji tim lip… tak snad za 2 za 3 roky no..
Ve vlastním? Nebo se pro změnu nakýbluješ ke svým rodičům?
@Anonymní píše:
Ja uz sem napsala ze je mi to jedno.. at si to pritel vyresi jak chce.. me ta predstava bydlet na Morave ve vlastnim chytla tak ho do toho budu tlacit a kdyz nam prispeji tim lip… tak snad za 2 za 3 roky no..
jasně, takže ty to vyřešíš tím, že se naštveš a uděláš to tak, aby matka tvého partnera už nikdy neviděla vnouče, protože ty ses rozhodla bydlet na Moravě. Jasně je vidět, že ještě nejsi dospělá.
Psala jsi tu, že vaši vám nemůžou v ničem pomoct, že na Moravě není práce, přítel tam nechce - ale pro tebe je nejlepší řešení se tam přestěhovat
tak tohle je řešení 15tileté holky a ne skoro matky. Btw. co třeba začít počítat s tím, že pokud si prosadíš stěhování na Moravu, tak ti oni žádné peníze dát nemusí? Třeba tím myslel, že když se přestěhujete do svého někde poblíž, tak by vám přispěli, ale na druhý konec republiky se to vztahovat nebude.
@Pincenza píše:
@sagina no nemaj že jo. Určitě.
Aby se nedivili, že bez nájemní smlouvy mohou být vystěhováni ještě dnes ![]()
@ynax By mě zajímalo, jak by se k zakladatelce zachovala její vlastní rodina na Moravě, kdyby si přečetli tuhle diskusi.
@Anonymní píše:
@katula9 ona jen rekla ze kdyz bude potreba, tak se za svymi rodici docasne odstehuje.. a takhle to pritel bere, ze mamka do tohoto baraku vlozila vetsi cast penez… a ne pritel studoval, a o vikendech a velkych prazdninach tu pomahal stavet. Prispel nejakych 200 000 co mel od babickx na sporicm uctu
To už tedy začíná být trochu komplikovanější situace, to pak chápu, že přítel čekal, že tam bude moci zůstat.
@meduzza píše:
To už tedy začíná být trochu komplikovanější situace, to pak chápu, že přítel čekal, že tam bude moci zůstat.
Ale rodiče jim nabídli fin. kompenzaci. A podle mě podali dostatečný důvod, proč si přejí uvolnění bytu…
@Chocoloco píše:
Nechej s ni promluvit partnera.Dum neni tvuj, zijes tam pouze rok a prijde mi nevhodne, abys ty resila budouci usporadani. Tohle bych ja vnimala jako drzost.At se partner maminky v klidu zepta, aby vedel, na cem je a nac se mate pripravit.Ale argument typu „snad tu taky bydlim“ je ve tvem pripade opravdu nevhodny. Bydlis tam s jejim synem a z dobre vule jeho rodiny.
souhlasím
@Cuddy píše:
Podivej se na to ocima otce. Vlastnil pozemek, se zenou, tedy za jeji penize, pristaveli dum. Za rok se k nim nastehoval syn, tak si jeste rekl ok, byty jsou oddelene, dite bude mit za dlouhou dobu, az si rozjede pdnikani. Za dalsi rok pribyla jeho pritelkyne se kterou po par mesicu vztahu ceka dite. Ptali jste se jich, zda tam muzete bydlet i s ditetem? Otec vam rekne, ze neni vhodne, aby jste tam byli s vice detmi a vy hledite pouze na ctverecni metry bytu. Jemu to je jasne, jeho zena bude vecne litat k vam, brat si vnoucata, on pujde uplne stranou. Jenze vzdyt on uz stranou je, vy jste teprve ted zjistili, ze majetkove vlastni mnohem vic nez matka, pritom mate nazor, ze do niceho nema co mluvit. Byt jim, take bych vas tam nechtela. Kolik vztahu neustoji narozeni vlastniho potomka, kdy muz jde na druhou kolej a on to bude mit znovu.
vidím to stejně
@Kobliha51 píše:
Otčímovi patří půlka baráku. Ne, že nemůže do ničeho mluvit. A co myslíš, jak si asi vybere?
A nepatří mu i ten celý pozemek na kterém dům stojí?
@meduzza píše:
A nepatří mu i ten celý pozemek na kterém dům stojí?
Patri
, ale i tak ma drzet hubu a krok..