Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko, jak si to představujete, pokud se vám podaří manželství otčíma a matky přítele rozbít? Jakože se rozvedou, vy budete dál za svých 5000 bydlet nahoře a matka bude sama dole s tím, že kromě nákladů na bydlení bude vyplácet bývalému manželovi půlku ze SJM (tedy z aktuální ceny domu)?
@merde a kcemu by nam byl cely barak??
9
Otcim by tu zustal samozrejme a nic si neplanujem. Ona je totiz takova ze nez aby nas vyhodila tak se docasne prestehuke ona… ![]()
Vychcanost, sobeckost. Otčím asi nebude tak na hlavu, jak si myslíte. ![]()
@Anonymní píše:
@merde a kcemu by nam byl cely barak??9
Otcim by tu zustal samozrejme a nic si neplanujem. Ona je totiz takova ze nez aby nas vyhodila tak se docasne prestehuke ona…
A proc tleskas? Vyuzivas neci dobroty
tak snad se postavite na vlastni nohy
@Anonymní píše:
@merde a kcemu by nam byl cely barak??9
Otcim by tu zustal samozrejme a nic si neplanujem. Ona je totiz takova ze nez aby nas vyhodila tak se docasne prestehuke ona…
no ty jsi teda cislo a docela hnusny clovek. Nebo ono jim to snad spolu neklape? Cemu tleskas, proboha. tomu, ze znicis zivot vlastni tchyni nebo co? Jsem stastna, ze vychovavam deti tak, aby se v zivote o sebe umeli postarat.
Omlouvam se za ty smajli. Jsem na mobilu a nejak se to tam dava samo
@Anonymní píše:
Dobre tak at si s ni promluvi teda muj pritel, ale ho nazor otcima fakt zajimat nebude..
no vidíš, tak to je další bod pro to, abyste si hledali vlastní bydlení. protože pokud tvého přítele nezajímá názor spolumajitele domu na vaše bydlení u něj, tak tohle přítelovo buranské chování bude vyvolávat další a další problémy a je jen otázkou času, kdy i tak vyletíte, ačkoli napoprvé se za vás jeho matka třeba postaví ![]()
Ja do toho nebudu kecat, at si to partner vyresi sam, takze za pripadne hadky atd prece nebudu moci..
@boball píše:
Aha, tak ted už vím odkud pramení jeho psychické problémy…
Je to až smutné, viď? Je mi hrozně líto maminky i otčíma. Dočkat se tohohle od svých dětí. Žádná snaha se domluvit, jednou budu dědit, tak tu prostě budu a hotovo. A jak pak na sílu vystěhovat vlastního syna, aniž by se při tom rozbila rodina.
Já bych vás po tomhle nemohla ani cítit. Chybí vám pokora a soucit se staršími, sobecky se držíte něčeho, co ani není vaše.
@majki.r Já už si začínám myslet, že si někdo dělá blázny. Aspon v to doufám, protože jestli tohle je pravda ![]()
@Anonymní píše:
Ja do toho nebudu kecat, at si to partner vyresi sam, takze za pripadne hadky atd prece nebudu moci..
Jistě, předpokládám, že jsi se sama s přítelem bavila a řekla mu něco jako : Miláčku, tak jim vyhovíme, přeci jen jde o starší lidi, tak si najdem něco svého, ať zbytečně nerozbijeme rodinu".
Pokud ses vyjádřila v opačném duchu, pak za případné hádky poneseš zodpovědnost i ty. Formuješ názory i svého přítele. Jako ostatně každá žena, že jo ![]()
Ja uz sem napsala ze je mi to jedno.. at si to pritel vyresi jak chce.. me ta predstava bydlet na Morave ve vlastnim chytla tak ho do toho budu tlacit a kdyz nam prispeji tim lip… tak snad za 2 za 3 roky no..
@Anonymní píše:
Ted jsem si to precetla jeste jednou. Takze rodice (matka s manzelem) si postavili dum, syn se tam pristehoval, Ty k nemu a pak jste se bez ptani rozhodli zalozit si rodinu a bydlet tam spolecne vsichni. Drsne. A kdyz se jim to nelibi - coz nemusi, proc by melo, tak odmitate to pochopit s neco s tim delat
pritom financni pomoc nabidli. Meli byste se nad tim chovanim zamyslet. A ze vam to nerekli driv - vy jste si spolu sedli a zeptali se predem, zda tam muzete po porodu zustat i s miminkem? Trochu komunikace by neuskodila.
Příspěvek upraven 15.11.14 v 19:36
@majki.r ne ale pritel sam ukazoval ze je na hlavu a at se nebojim… a uz to tu nenudu resit, stejne si kazdx domyslite svoje..