Nevlastní táta nás vyhání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
15.11.14 17:56
@blecha72 píše:
Vy jste jediným dítětem svých rodičů, v domě bydlíte dlouho (od dětství?). Co tedy máte společného s případem zakladatelky?

nejsem jediným dítětem, nebydlím u rodičů, bydlím ve svém a prostě píšu stylem, který evidentně nechápeš nebo nechceš pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.14 17:57

A taky bych se mohla tchynky zeptat sama zitra u caje.. taky tu snad bydlim a jde o nasi budoucnost.. narovinu se zeptat jak to otcim myslel, ze jsme neplanovali ani v dohledne dobe neplanujem zarizovat nove bydleni. Jak to teda je jestli se na to mame pomalinku chystat nebp ne

• Citovat
  • Upravit
66852
15.11.14 17:58
@terinka4444 píše:
promiň, to tvoje vykání mi leze na nervy a to tvé slovíčkaření zrovna tak.

To není slovíčkaření. Pokud vy své argumenty stavíte na tom, že zakladatelku vyhání člověk, který je evidentně blázen (nebo máte jinou definici pro výraz mišuge na hlavu), pak mohou a jsou vaše vývody zcestné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.14 17:59

@PetraJ to by jsme se ani neznali a s byvalym pritelem jsem bydlela v pronajmu. Driv u rodicu nejakych 19 let.

• Citovat
  • Upravit
66852
15.11.14 17:59
@terinka4444 píše:
nejsem jediným dítětem, nebydlím u rodičů, bydlím ve svém a prostě píšu stylem, který evidentně nechápeš nebo nechceš pochopit.

Tak v tom případě píšete o někom jiném, než je zakladatelka. On je dítětem jednoho z nich, zakladatelka zde bydlí rok. Třeba něco skřípe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
15.11.14 18:01
@Anonymní píše:
A taky bych se mohla tchynky zeptat sama zitra u caje.. taky tu snad bydlim a jde o nasi budoucnost.. narovinu se zeptat jak to otcim myslel, ze jsme neplanovali ani v dohledne dobe neplanujem zarizovat nove bydleni. Jak to teda je jestli se na to mame pomalinku chystat nebp ne

No ale poptej se co delat s informaci, ze vas tam nevlastni otec nechce. Ne pouze jak to vidi ona, ale co tedy mate delat vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.14 18:03

@blecha72 nevim o nicem co by skripalo. S mamkou mame pekne vztahy, s otcimem taky. A s pritelem taky, jinak bysme nezakladali rodinu kdyby nebylo vsechno ok..

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
15.11.14 18:03
@Anonymní píše:
A taky bych se mohla tchynky zeptat sama zitra u caje.. taky tu snad bydlim a jde o nasi budoucnost.. narovinu se zeptat jak to otcim myslel, ze jsme neplanovali ani v dohledne dobe neplanujem zarizovat nove bydleni. Jak to teda je jestli se na to mame pomalinku chystat nebp ne

Nechej s ni promluvit partnera.Dum neni tvuj, zijes tam pouze rok a prijde mi nevhodne, abys ty resila budouci usporadani. Tohle bych ja vnimala jako drzost.At se partner maminky v klidu zepta, aby vedel, na cem je a nac se mate pripravit.Ale argument typu „snad tu taky bydlim“ je ve tvem pripade opravdu nevhodny. Bydlis tam s jejim synem a z dobre vule jeho rodiny.

• Citovat
  • Upravit
30994
15.11.14 18:07
@Anonymní píše:
@blecha72 nevim o nicem co by skripalo. S mamkou mame pekne vztahy, s otcimem taky. A s pritelem taky, jinak bysme nezakladali rodinu kdyby nebylo vsechno ok..

Jak dlouho s partnerem jsi? Treba necekali tak rychly spad a otec dite v dome nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
15.11.14 18:08

@Chocoloco Já ti nevím, ale mě ti příde právě problém v tomhle, že se třeba mladí začali chovat jako majitelé baráku a staří se cítí být ohroženi do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
15.11.14 18:11
@boball píše:
@Chocoloco Já ti nevím, ale mě ti příde právě problém v tomhle, že se třeba mladí začali chovat jako majitelé baráku a staří se cítí být ohroženi do budoucna.

Muze to tak byt, konecne otcim je ten, ktery krome poloviny domu vlastni i pozemek. Kazdopadne vim, ze pokud by na me pritel me dcery po rocni znamosti nastoupil s vetou typu „snad tu taky bydlim“, stehoval by se jeste tentyz vecer ;).
Proto radim nechat emoce vychladnout a pak si v klidu promluvit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.14 18:16

@Chocoloco co je na tom spatneho se slusne zeptat, jak myslel to, ze mame premyslet o svem vlastnim bydleni?? Ze nas to zaskocilo protoze nad nicim takovym nepremyslime? Nevidim na tom nic drzeho a nejsem jen pritelkyne, ale matka jeho ditete a budouci manzelka..

• Citovat
  • Upravit
30994

@boball jo, viz to ze otec do toho nema co mluvit. On jenom vlastni pulku domu a cely pozemek, ale nema do toho co mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040

Ahoj, já jsem nečetla diskuzi, ale bych mladé nechala bydlet nahoře. naco bude mít děda s babi 3+kk? nejde, že by bydleli dole s mamkou a přítelem? ten přítel, když má psych problémy nebude schopen se starat o jiné, ten asi bude mít problém sám se sebou. Starat se o staré lidi je velmi složité i pro zdravého člověka. pokud je nahoře 3+kk tak dole taky, ne? dědovi a babi nestačí 1 místnost? Ale vše musí vyřešit mamka, ta je majitelka a jestli dává přednost příteli a jeho rodině před vlastním synem a nechá sebou orat, tak to se raději ostěhujte, nic dobrého vás tam nečeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.14 18:17

@boball tak mame tu svoje patro a chovame se v nem jako doma.. to je neco spatneho?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová