Nevlastní táta nás vyhání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3509
15.11.14 20:48
@Anonymní píše:
Zakladatelko,

jelikož dům vlastní maminka s jejím partnerem, je už teď jasné, že pouze tvůj přítel celý dům jednou nezdědí.
Leda kdyby by mamimnčin partner bezdětný, a to asi není.

Sedla bych si s přítelem, maminkou a jejím partnerem ještě jednou a ujasnila si situaci.
Zda u nich můžete nadále bydlet, a nebo se musíte odstěhovat a dokdy. Ať je jasno.

Jo a taky nedokážu pochopit, že nemáte fin. rezervy. To, že vás v patře nechali bydlet proto, abyste si mezitím našetřili, vás nenapadlo?

A ty ses Anonymka proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.14 20:52

M.

@Pincenza

Když tě to tak zajímá:
Protože sem chodí bývalá kolegyně z práce, nechci aby mě poznala podle „chytrého“ nicku a místa, čekám na změnění nicku adminem..

• Citovat
  • Upravit
3509
15.11.14 20:56
No zajímá. :mrgreen: Dík.
@Anonymní píše:
@PincenzaKdyž tě to tak zajímá:
Protože sem chodí bývalá kolegyně z práce, nechci aby mě poznala podle „chytrého“ nicku a místa, čekám na změnění nicku adminem..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.14 20:57
  • Citovat
  • Upravit
18
15.11.14 21:01

Uff 8o napisu, jak jsme to meli my…
Tchanovci taky maji „dvougeneracni“ dum (dole obyvak+loznice+koupelna+kuchyn, nahore manzeluv byvaly pokoj+koupelna+ dalsi pokoj s malou kuchyňskou linkou), a nikdy nas pred svatbou nenapadlo tam bydlet s tim, ze to manzel stejne zdedi :nevim: Je pravda, ze jsme tam bydleli 2 mesice po svatbe, ale behem toho jsme dovybavovali nase bydleni a byli jsme domluveni, ze do 3 mesicu tam nebude. Kdyz se prece rozhodnu s nekym zit, nemuzu spolehat na rodice :think: :zed:
Druhy „byt“ nahore je pro „stricka prihodu“,stat se muze cokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
16.11.14 07:52

Ahoj, chápu, i mi by se líbilo žít v domku za hubičku. jenže když půl domu vlastní otčím, pak se budeš muset vystěhovat. já bych si koupila 1+1,když máš to štěstí, že ti chtějí přispět. nečetla jsem celou diskuzi, ale v ostravě se dá koupit 1+1 kolem 600t. třeba jednou zdědíte, nebo se nastěhujete zpět, člověk stejně plánuje a pánbůh se směje. nikdy nevíš,1+1 jde na dračku, ten vždy prodáš. být tebou vyhovím přání otříma a třeba si to rozmyslí časem nebo naopak ty zjistíš, že bydlení samostatně má své velké + a budeš spokojená. radím rychle se nauč hodně šetřit, abys v případě, že situace nedopadne dle tvých představ mohla později koupit větší byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
16.11.14 18:09
@Eemii píše:
Nooo, to je tedy chlap k pohledani. :palec:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
16.11.14 21:43
@terinka4444 píše:
to je ale nepodstatné, podstatné je, že sám otčím je vyhodit bez souhlasu matky z toho domunemůže. Ale to už jen spekulujeme, podstatné je, že jí tu všichni napsali, že jako co by chtěla, bydlí za směšné peníze, že jako už je tam nechtějí, tak ať jdou a ještě ať jsou k rodičům vstřícní a že se mají osamostatnit a bla bla. Já píšu, že naprosto chápu, že jsou z toho víc než zaskočeni, a z mého soukromého pohledu nechápu rodiče, co jako vyhodí své jediné dítě čekající rodinu, a společně s nimi doteď bez problémů bydlící, z dvougeneračního baráku. A pokud už by nastala situace, kdy prarodiče potřebjí do baráku, tak ne postavte si své, to je fakt úsměvný kec, ale vyměníme, vy půjdete do bytu a babička sem, protože je potřeba se o ni starat. Tohle já vidím za normální a toto já plánuju pro své děti A znovu píšu, že já nebydlím u rodičů a dům máme za své svůj.

Vidím to stejně, asi to bude tím, že taky bydlím v dvougeneračním domku.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
16.11.14 21:47
@terinka4444 píše:
vidíš a já ji nechá zdarma bydlet, a ještě se starám, vařím, manžel topí, a ještě mi to přijde normální. A vím, že kdyby to bylo obráceně a nemovitosti byly mamky, bydlela bych já zadarmo. Ale to v této diskuzi není podstatné.
:palec: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
16.11.14 21:49
@terinka4444 píše:
promiň, to tvoje vykání mi leze na nervy a to tvé slovíčkaření zrovna tak.
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
16.11.14 22:02

Zakladatelko, jestli máte dobré vztahy, tak si promluvte, podle toho se zařídíte.

• Citovat
  • Upravit
33155
19.11.14 12:20

Fuj, že jsem to blbec vůbec četla… :zed: Akorát jsem se pěkně nas…la. :roll:

Tohle mi dotáhnout kluk do baráku, tak slečinka jede jak namydlená fretka. :cert: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
19.11.14 17:06

Zakladatelko, jak se říká, líná huba hotový neštěstí a proto je nejdůležitější si s rodiči o tom všem promluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.11.14 21:33

Ja zakladatelku docela chapu, ze se tak citi. Rodice se s nimi meli od zacatku domluvit na tom, ze bydleni je docasne a az s tim musi pocitat, ze az bude potreba, musi se vystehovat. Tak by urcite zbytecne neinvestovali do neceho, kde stejne nezustanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
20.11.14 00:06

Si tak sobecka, to neni snad ani pravda.. porad pises, ze pri stehovani do domu vam nerekli partnerovi rodice, ze se budete muset po case odstehovat.. a rekli vam vubec nekdy, ze v tom dome muzete bydlet na porad?
Vazne radsi nechas odstehovat pritelovo mamku za jejima rodicema i presto, ze vis, ze jeji muz ma psychicke problemy?
Vazne budes v tom dome bydlet i za cenu toho, ze jeho mama bude muset volit syn vs. pritel?
Vazne ti vypadne z huby, to o jeho nemoci???
Vazne se radeji divas v cizim dome na vlastni pohodlnost nez na to, ze matky rodice budou na stary kolena potrebovat pomoct a tak jim logicky byt uvolnite?
To dite jste si udelali spolu nebo s tchyni a jejim muzem, kdyz dokola omyvas, ze ted kdyz cekate dite vam rekli ze se mate za 2 roky odstehovat?
Takhle bych mohla pokracovat, ale ty myslim si, ze si tak sebestredna, ze je to zbytecny.. ja, my, nase, ja, ja, my, nase.. bydlite v cizim dome a je jedno jestli si myslis, ze ho za 40 let zdedite :-D je cizi.. osobne mit takovou snachu s tak privlastnovacima sklonama, tak leti hned :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová