Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ice79 Už víme, že patříš mezi exhibující matky, stačilo, ne? Já si zase myslím, že husa je ta, která vytahne cecky a všichni se koukejte, zvlášť v restauraci. Neurážej někoho, kdo má nějaké vychování.
@Aenne píše:
v ere silikonu se nám přemnožili na ulicích kojíce matky, komplexy jsou svine a kdy je kompenzovat, když ne počas kojení? A taky všechny hystrioničky a exhibicionistky slintají blahem, když vyvalují kozy na nemohoucé lidi kolem..Příspěvek upraven 04.05.17 v 10:43
No, když jsem viděla ženskou kojit, tak teda neměla silikony, ale nechutné věšáky… ![]()
@Ice79 píše:
Tak předmět diskuze se zde neřeší už pěkně dlouho…
Předmětem je nevychovaná matka, takže řeší, téma je to obsáhlé, ale to tvoje navážení se s tím nemá, co dělat… Když není někdo soudný, nepomůže nic ![]()
@radkka píše:
@Ice79 Už víme, že patříš mezi exhibující matky, stačilo, ne? Já si zase myslím, že husa je ta, která vytahne cecky a všichni se koukejte, zvlášť v restauraci. Neurážej někoho, kdo má nějaké vychování.
@Ester13 píše:
Viděla jsem matky, které vystrčily kočár do silnice, u které byla zaparkovaná auta, takže nebylo vidět, teprve pak vešly ony a rozhlédly se. Toto není nevychovanost, ale defekt intelektu.No s kojením. Nedávno jsem jela osobákem, poměrně narvaným a nastoupila matka se spícím, cca 10 měsíčním dítětem. Jen dosedla, vytáhla kozu a nutila ji polospícímu děcku. To nechtělo, ale ona se vysmaženě usmívala a prostě chtěla kojit za každou cenu před publikem, jinak si to vysvětlit neumím.
Jednou jsme seděli v restauraci na večeři, to jsem byla ještě bezdětná, vedle u stolu matka vytáhla dítě na stůl a hodně slušně pos. rané ho na tom stole, 2 metry od nás, začala přebalovat. Restaurace měla přebalovací pult. Na steak s pepřovou omáčkou nás přešla chuť.
Nebo miluji kočárkové gangy. 2-3 kočárky zásadně vedle sebe, všichni protichodící musí uskakovat do silnice. I babči o holích.
A vidíš, to jsem zapomněla zmínit, že ona restaurace má kojící a přebalovací místnost zvlášť, ale jak píšeš, to by nemohla exhibovat ![]()
@lucenka jenže pro mě je cyklostezka místo, kde sportuji a ne kde se vyhýbám kdejakýmu pomatenci. Rozumím tomu, že když je dostatek místa, instinktivně se vyhnu, to jasně. Ale ne každá cyklostezka je dost široka a když vim, že moje dítě může bejt potencionálně nebezpečný tim, že neví co má dělat, tak ho tam za a)neberu, za b)ho naučím pravidlům chování (to stejný platí v autoškole, nebo si taky hned jela po dálnici a předtím si neměla žádnou teorii jízdy?).
@Ester13 píše:
Viděla jsem matky, které vystrčily kočár do silnice, u které byla zaparkovaná auta, takže nebylo vidět, teprve pak vešly ony a rozhlédly se. Toto není nevychovanost, ale defekt intelektu.No s kojením. Nedávno jsem jela osobákem, poměrně narvaným a nastoupila matka se spícím, cca 10 měsíčním dítětem. Jen dosedla, vytáhla kozu a nutila ji polospícímu děcku. To nechtělo, ale ona se vysmaženě usmívala a prostě chtěla kojit za každou cenu před publikem, jinak si to vysvětlit neumím.
Jednou jsme seděli v restauraci na večeři, to jsem byla ještě bezdětná, vedle u stolu matka vytáhla dítě na stůl a hodně slušně pos. rané ho na tom stole, 2 metry od nás, začala přebalovat. Restaurace měla přebalovací pult. Na steak s pepřovou omáčkou nás přešla chuť.
Nebo miluji kočárkové gangy. 2-3 kočárky zásadně vedle sebe, všichni protichodící musí uskakovat do silnice. I babči o holích.
Tak ty první dva příběhy mi zní jako scifi. Ten poslední jev je častý, to taky miluju.
Ale já se umím ozvat.
A pokud už vážně někdo prebaluje pokaděné dítě v restauraci na stole, což mě teda prijde už hodně přitažené za vlasy, tak blbější mi přijde ten, kdo na to mlčky jen čučí a radši nejí své jídlo. ![]()
@radkka píše:
@Ice79 Už víme, že patříš mezi exhibující matky, stačilo, ne? Já si zase myslím, že husa je ta, která vytahne cecky a všichni se koukejte, zvlášť v restauraci. Neurážej někoho, kdo má nějaké vychování.No, když jsem viděla ženskou kojit, tak teda neměla silikony, ale nechutné věšáky…
Souhlasím ![]()
@radkka píše:
@Ice79 Už víme, že patříš mezi exhibující matky, stačilo, ne? Já si zase myslím, že husa je ta, která vytahne cecky a všichni se koukejte, zvlášť v restauraci. Neurážej někoho, kdo má nějaké vychování.No, když jsem viděla ženskou kojit, tak teda neměla silikony, ale nechutné věšáky…
Jéžiš, ty už jsi dokreslila? ![]()
@Ice79 píše:Že to někdo nezažil, neznamená to, že je to sci-fi a matky, strkající napřed kočárky do silnice, jsou dost časté
Tak ty první dva příběhy mi zní jako scifi. Ten poslední jev je častý, to taky miluju.Ale já se umím ozvat.
A pokud už vážně někdo prebaluje pokaděné dítě v restauraci na stole, což mě teda prijde už hodně přitažené za vlasy, tak blbější mi přijde ten, kdo na to mlčky jen čučí a radši nejí své jídlo.
Příspěvek upraven 04.05.17 v 11:23
@Ice79 píše:
Tak ty první dva příběhy mi zní jako scifi. Ten poslední jev je častý, to taky miluju.Ale já se umím ozvat.
A pokud už vážně někdo prebaluje pokaděné dítě v restauraci na stole, což mě teda prijde už hodně přitažené za vlasy, tak blbější mi přijde ten, kdo na to mlčky jen čučí a radši nejí své jídlo.
Já se ozvala. Ale ta chuť mne přešla. I přítele.
@Ice79 píše:
Jéžiš, ty už jsi dokreslila?
Ježíš, ty můžeš být ještě víc ubohá? Nezapomeň mi zase hrdinsky pod anonymem napsat něco pěkného
![]()
@renduli píše:
Ještě, že tu má naše Madam z vyšší třídy pár přícmrdků mezi zdejšimi slepičkami.
![]()
@radkka píše:
Ježíš, ty můžeš být ještě víc ubohá? Nezapomeň mi zase hrdinsky pod anonymem napsat něco pěkného![]()
Ještě jsi mi nenapsala, jakou tvou práci denně používám.
Já si z tebe ráda sednu na zadek. ![]()
@Ice79 píše:
A pokud už vážně někdo prebaluje pokaděné dítě v restauraci na stole, což mě teda prijde už hodně přitažené za vlasy, tak blbější mi přijde ten, kdo na to mlčky jen čučí a radši nejí své jídlo.:
Jasně, ten slušnější je pro tebe blbější. To, že nevychovaná matka na stole v restauračce přebaluje dítě, je vlastně vina těch, co jí to dovolí.
![]()
@radkka píše:
Chápu, že má každý svůj nazor, taky jsem ho tady vyjádřila, ale slušně. Tohle je už dost ubohý… jo pardon, ty máš vlastně to vychování…