Nevychované matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2659
4.5.17 11:03
@Aenne píše:
já mluvím o duvode proč to ty ženské delají… budete taky jedna z tech zoufalek, která je nucená vystrkovat kozy na kolemjdoucí, aby po ni alespon pes zaštekal? Jsou matky, které umi nakojit dite bez zbytečné exhibice a jsou zoufalky, které exhibují, protože to je jediná příležítost, když mohou přitáhnout pozornost okolí.

Ne, drahouši, necpu nikomu pod nos své kozy. :nevim: Ale že by plno lidí chtělo! :pankac: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.5.17 11:03
@Sabinka píše:
Chápu, že má každý svůj nazor, taky jsem ho tady vyjádřila, ale slušně. Tohle je už dost ubohý… jo pardon, ty máš vlastně to vychování…

Co je ubohý? Za to, že se na to nedá koukat já nemůžu.

@Ice79 píše:
Ještě jsi mi nenapsala, jakou tvou práci denně používám. :think: Já si z tebe ráda sednu na zadek. :pankac:

Už sedíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
4.5.17 11:04
@Aenne píše:
lidem to vadí tak či tak, věšáky. anebo silikony, to fakt nemáte navíc jak přitahovat pozornost okolí prsami?

Prsy…nauč se aspoň česky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
4.5.17 11:04
@radkka píše:
Už sedíš :think:

Nesedím! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.5.17 11:05
@Ice79 píše:
Nesedím! :*

Ale jo a mě to hrozně baví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.5.17 11:06
@SarinkaSar1 píše:
@lucenka jenže pro mě je cyklostezka místo, kde sportuji a ne kde se vyhýbám kdejakýmu pomatenci. Rozumím tomu, že když je dostatek místa, instinktivně se vyhnu, to jasně. Ale ne každá cyklostezka je dost široka a když vim, že moje dítě může bejt potencionálně nebezpečný tim, že neví co má dělat, tak ho tam za a)neberu, za b)ho naučím pravidlům chování (to stejný platí v autoškole, nebo si taky hned jela po dálnici a předtím si neměla žádnou teorii jízdy?).

no hned jsem jela po silnici bez teorie.

a cyklostezka je stezka pro cyklisty ne žádná sportovní dráha ;) navíc většinou to bývá i stezka pro chodce. Prostě se na ní musí chovat ohleduplně všichni. A prostě dospělý užý má nějaké zkušenosti, takže by měl být ten zodpovědnější a víc předvídat a nepředjíždět v nevhodném úseku a holt třeba zpomalit, dát o sobě vědět tomu dítěti, že je za ním, aby se neleklo, když ho začne předjíždět apod.

Příspěvek upraven 04.05.17 v 11:09

• Citovat
  • Upravit
2659
4.5.17 11:07
@Sabinka píše:
Chápu, že má každý svůj nazor, taky jsem ho tady vyjádřila, ale slušně. Tohle je už dost ubohý… jo pardon, ty máš vlastně to vychování…

Jooo, to ona má! :pankac: Ty sis nevšimla? Ale pozor, ona je velmi vážená osoba! Ta si to může dovolit! :mrgreen: (To je fór. ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
4.5.17 11:08
@radkka píše:
Ale jo a mě to hrozně baví :mrgreen:

A víš, že se ani nedivím? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.5.17 11:09
@Ice79 píše:
A víš, že se ani nedivím? :D

Jdu nakrmit děti, chceš fotku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
4.5.17 11:10
@radkka píše:
Jdu nakrmit děti, chceš fotku? :mrgreen:

To bys nějaké musela mít, brouku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.5.17 11:11
@Ice79 píše:
Jooo, to ona má! :pankac: Ty sis nevšimla? Ale pozor, ona je velmi vážená osoba! Ta si to může dovolit! :mrgreen: (To je fór. ;) )
Ta závist, ta závist.
@Ice79 píše:
To bys nějaké musela mít, brouku. ;)
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
4.5.17 11:12
@radkka píše: :hug: :hug: :hug:

Tebe normálně žeru! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
4.5.17 11:14
@lucenka
@lucenka píše:
no hned jsem jela po silnici bez teorie.

a cyklostezka je stezka pro cyklisty ne žádná sportovní dráha ;) navíc většinou to bývá i stezka pro chodce. Prostě se na ní musí chovat ohleduplně všichni. A prostě dospělý užý má nějaké zkušenosti, takže by měl být ten zodpovědnější a víc předvídat a nepředjíždět v nevhodném úseku a holt třeba zpomalit, dát o sobě vědět tomu dítěti, že je za ním, aby se neleklo, když ho začne předjíždět apod.

Příspěvek upraven 04.05.17 v 11:09

aha, tak já jen že teoretická průprava je daná ze zákona, to se nedivim že tady pak obhajuješ to, že je normální že kvůli něčí blbosti je druhej zraněnej. Chápu že dítě nemá dost rozumu, má ho mít za něj rodič, když je svéprávnej. Ano, ohleduplně se musí chovat všichni, to znamená i rodiče dítěte, který jsou za něj zodpovědní. Ne že maminka si postaví dítě na cyklostezku a všichni se pos****. Nevím po jakých cyklostezkách jezdíš ty, ale já skutečně jezdím tam, kde se sportuje, tzn. jezdí na kole, bruslích a já nevim čim dalším. Proto je třeba uzpůsobit svoje chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
4.5.17 11:18
@SarinkaSar1 píše:
@lucenkaaha, tak já jen že teoretická průprava je daná ze zákona, to se nedivim že tady pak obhajuješ to, že je normální že kvůli něčí blbosti je druhej zraněnej. Chápu že dítě nemá dost rozumu, má ho mít za něj rodič, když je svéprávnej. Ano, ohleduplně se musí chovat všichni, to znamená i rodiče dítěte, který jsou za něj zodpovědní. Ne že maminka si postaví dítě na cyklostezku a všichni se pos****. Nevím po jakých cyklostezkách jezdíš ty, ale já skutečně jezdím tam, kde se sportuje, tzn. jezdí na kole, bruslích a já nevim čim dalším. Proto je třeba uzpůsobit svoje chování.

Nevím, proč bych se měla zrovna já přizpůsobovat nějakému paku, co si plete cyklostezku se závodním oválem. Všichni musí snad dávat bacha. Je to pro všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.5.17 11:20

Mnohem víc, než žena odhalující celé prso při kojení mi vadí ti nevychovaní rodiče, kteří nechají své děti chovat se jak hovádka a ani se nesnaží jim nějak vštípit základy slušného chování, nebo se je nesnaží korigovat, když dělají něco přes čáru… a že jich je… ale asi to bude tím, že kromě nevychovaných dětí existují i nevychovaní rodiče (nejen matky) a nevychovaní dospělí bezdětní… takže asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová