Nikdy nechci dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.4.18 10:05

@hanka.br. Já bych neřekla, že tento přístup se s věkem nějak závratně změní.

Určitě si toto vyjasnit na začátku vztahu, jinak je pro druhého ten vztah většinou ztráta času, protože pro spoustu lidí je to přirozené vyústění a naplnění vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.18 10:05

Furt mi říká, že jeho kamarádi už dávno vozej kočárek, tak chce taky. Tak at hledá jinde.

• Citovat
  • Upravit
6445
7.4.18 10:07

Proc hned divna. Ja taky nejdu s proudem a i kdyz deti mam 2 tak dlouho jsem si myslela opak. Jen je treba si to ferove vyjasnit s partnerem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
7.4.18 10:08
@Anonymní píše:
Mně to nevadí, at si klidně jinou najde. Mi je 21 a jemu 25. Řekla jsem mu to narovinu svůj názor, aby mi pak nemohl říct, proč jsem mu to neřekla dřív.

Tak v tomhle věku nejsi vůbec divná, to je naopak naprosto normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
7.4.18 10:08
@Anonymní píše:
Mně to nevadí, at si klidně jinou najde. Mi je 21 a jemu 25. Řekla jsem mu to narovinu svůj názor, aby mi pak nemohl říct, proč jsem mu to neřekla dřív.

Tak hlavně že jsi mu to řekla včas. Jinak, si myslím, že v jednadvaceti bych v dnešní době o dětech taky ještě ani neuvažovala. Počkej, uvidíš za pár let, a třeba se budeš po třicítce divit, že ti tikají biologické hodiny. :) Všechno chce svůj čas. Jsou i celebrity, které se dobrovolně vzdaly možnosti mít děti, i když to po nich nikdo ani nechtěl, a dneska jsou samy, bez partnera, bez dětí, dožívají v různých ústavech. Člověk to vnímá jinak, pokud je mladý a plný síly. Rodina a děti jsou vácný dar.Ale nic není zadrmo.Chce to oběti, ale ta námaha stojí za to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15137
7.4.18 10:10

Divná jsi, rozmnožovací pud byl měl být přirozený… Ale kdo z nás není nějak divný. Počítej s tím, že třeba budeš žít úplně sama, protože nenejdaš partnera který by tvůj názor akceptoval. I když ohledem na tvůj věk předpokládám, že za deset let budeš uvažovat jinak :)

Příspěvek upraven 07.04.18 v 10:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
7.4.18 10:10
@Pozitivni-obrazy píše:
@hanka.br. Já bych neřekla, že tento přístup se s věkem nějak závratně změní.Určitě si toto vyjasnit na začátku vztahu, jinak je pro druhého ten vztah většinou ztráta času, protože pro spoustu lidí je to přirozené vyústění a naplnění vztahu.

Já bych řekla že ano, dokonce v určitém období dost výrazně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
7.4.18 10:11
@Anonymní píše:
Přítel by chtěl mít jednou dítě, já ale ne. Děti mám ráda, ale vlastní prostě nechci. Je to zodpovědnost na celý život, jsou to starosti a hlavně i o financích, navíc se bojím porodu, zkazí mi to postavu, na který denně dřu, večer bych k tomu musela vstávat, měla bych málo času na sebe. Chci si užívat a ne kolem někoho skákat. Chci si užívat svobody. No když jsem mu tohle řekla, koukal na mě jak… Mít dítě není přece povinnost. Jsem divná? Měnit se nebudu, asi budu uvažovat o rozchodu. Názor na dítě asi nezmění a já taky ne.

Kdyz děti nechceš tak je nemej. Je to Tvoje volba a povinnost to není. Planeta je stejně prelidnena. Ale asi to budeš mít těžké s přítelem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.18 10:12
@hanka.br. píše:
Přijde doba, kdy tvoje postava nebude důležitá a změní ji věk. Kdy už budeš mít svobody dost a bude ti v životě někdo chybět. Kdy budeš stará a sama jako kůl v plotě.
:roll: někdo z toho prostě nevyroste. Pro někoho je postava a svoboda důležitá ve dvaceti, třiceti i padesáti. Ne každého života smyslem jsou potomci ;). Anonym K.
  • Citovat
  • Upravit
30408
7.4.18 10:14
@Anonymní píše: :roll: někdo z toho prostě nevyroste. Pro někoho je postava a svoboda důležitá ve dvaceti, třiceti i padesáti. Ne každého života smyslem jsou potomci ;). Anonym K.

Když myslíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14870
7.4.18 10:15
@Anonymní píše:
Přítel by chtěl mít jednou dítě, já ale ne. Děti mám ráda, ale vlastní prostě nechci. Je to zodpovědnost na celý život, jsou to starosti a hlavně i o financích, navíc se bojím porodu, zkazí mi to postavu, na který denně dřu, večer bych k tomu musela vstávat, měla bych málo času na sebe. Chci si užívat a ne kolem někoho skákat. Chci si užívat svobody. No když jsem mu tohle řekla, koukal na mě jak… Mít dítě není přece povinnost. Jsem divná? Měnit se nebudu, asi budu uvažovat o rozchodu. Názor na dítě asi nezmění a já taky ne.

Divný je pro mě každý, kdo se druhých ptá, jestli je divný. Je to tvůj život, zařiď si ho, jak uznáš za vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
7.4.18 10:16

No tak v jednadvaceti jsem fakt o rodine vubec nepremyslela, ani dlouhodoby vztah jsem nemela. Bydlela jsem na kolejich, studovala, chodila na brigady a leto travila na cestach. A urcite jsem si taky myslela ze svoje nazory nezmenim. A jasne ze jsem je zmenila. Ale az za 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
7.4.18 10:17

Nejsi divná. Je to tvoje věc. Dítě mít nemusíš, ale pokud by partner chtěl a řekl to už teď, bud fér a řekni že dítě nechceš. Asi to skončí rozchodem. Jo koukám, řekla si mu to. Ale tobě je 21. Hele až tě to bude držet za 10let, budu ti to věřit. Teď si myslím, že to změníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
7.4.18 10:18

Ježíš, no tak ve 21 byly pro mne deti taky jen obtížný hmyz :mrgreen: to bude dobrý. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28688
7.4.18 10:19

A proč by mělo jako těhotenství zkazit postavu? Kdo chce (a zdravotně může), může mít i po porodu postavu, jakou si vysnil. Hromada hereček a modelek taky není bezdětná :lol:

Jen teda, v 21 letech máš hromadu času :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová