Nikdy nechci dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
7.4.18 10:50
@Mango_Lassi píše:
Jojo, 2. Poslední se narodil před 2 měsíci. Taky neplánovaně :)
Ale chlap chtěl a trval na tom.
Já až tak nadšená nebyla, ale pomáhá mi se vším, je s námi doma.
S jiným chlapem bych do toho nešla.

Gratuliji.Tak ať je zdravý, a dělá vám jenom radost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
7.4.18 10:54

Ještě ve 22 jsem tvrdila, že ty malý chcípáci (děti) by se měli separovat od normálních lidí dokud nevyrostou. Ve 24 jsem uznala, že možná někdy v budoucnu budou. Ve 26 bylo na děti včera už pozdě a v 28 jsem rodila první, teď ve 30 čekáme druhé. Mimochodem jsem s chlapem od 17 a on rodinu chtěl vždycky, prostě počkal než se tam dostanu taky. Takže v takhle mladém věku bych se distancovala od zásadního nikdy (ale tohle vyhraňování k tomu věku patří) nebo si o to člověk může pěkně v budoucnu nabít nos. Některé názory se mění, jiné ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.4.18 10:58
@nostress píše:
Gratuliji.Tak ať je zdravý, a dělá vám jenom radost. :kytka:

Díky moc :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3145
7.4.18 11:02
@Anonymní píše:
Toho bych se tedy nebála. Osobně jsem zatím potkávala muže, kteří byli nadšení, když jsem jim řekla, že děti mi nic neříkají.

Tak který chlap by nebyl nadšený, zakukat si s dvacítkou aniž by hned dělala psí oči, že chce svatbu, mimiska, domeček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
7.4.18 11:03

Já byla pevně přesvědčená že dítě nechci ještě v 26, možná i v 27. A pak to najednou přišlo :) je mi 29, nakonec dvakrát ZT a teď jsem 23tt a modlím se každý den, aby to dobře dopadlo :) bojím se toho, jestli to všechno zvládnu, ale myslím, že kdybych děti nakonec fakt neměla, tak by mě to časem hodně mrzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
7.4.18 11:04

Je to na rozhodnutí každého, ale je fér to říct partnerovi co nejdříve :) Kolik.je ti let? Ptám. se proto, že já aai do 28 říkala. děti nikdy, a pak se to nějak změnilo, nedokázala jsem.si představit, že můj život bude pořád stejný (i když bezva), a byla jsem najednou ochotná udělat ústupky ze svého životního stylu. Taky jsem hodně cvičila, rada se hezky oblikala, chodila do společnosti, pracovala od rána do večera… A teď je mi 36 a mám 2 děti, postavu mi to nezkazilo (když cvicis, tak si to tělo pamatuje), do společnosti moc nechodim (a ani se mi extra nechce) a pracuju nonstop, i když jinak ;) :lol: ;) Nepřesvědčuju te, že mít děti je lepsi, jen píšu svou zkušenost, že se postoj může změnit, radikálně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
7.4.18 11:10
@Anonymní píše:
Mně to nevadí, at si klidně jinou najde. Mi je 21 a jemu 25. Řekla jsem mu to narovinu svůj názor, aby mi pak nemohl říct, proč jsem mu to neřekla dřív.

Jo, tak v 21 letech jsem o detech ani neuvazovala. Parila jsem, cvicila, chodila s nosikem nahoru s pevnym zadkem a kozama. Ted mi je 34, hrabu se v zahonu, dva satani na krku, kozy jak psi usi, zadek celkem pevnej jeste a uplne jiny prioroty nez pred 13 lety. :lol: :mrgreen:
To neres. Je ti 21. Si s pritelem uzivejte a zacnete to resit za 5 let treba a uvidite.

• Citovat
  • Upravit
194
7.4.18 11:12

@Verun83
Tvoje reakce mě pobavila a podepisu se pod to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
7.4.18 11:17
@Dzejn111 píše:
@Verun83
Tvoje reakce mě pobavila a podepisu se pod to :D

Nj, mladi je krasne naivni. Prej dru na postave :lol: si ji predstavim, jak v 70 dre na postave a deti jsou fuj…

• Citovat
  • Upravit
18001
7.4.18 11:18

Nejsi divná :mavam: Ty jo hoavně neřeš, že když n3máš stejnej názor jak většina, tak jsi divná. Kdo to jako určuje kdo je divnej a kdo ne? Starosta? Doktor? Sociolog? Prodavačka, elektrikář? Baby na emiminu? Kàmoška? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
7.4.18 11:18
@Verun83 píše:
Nj, mladi je krasne naivni. Prej dru na postave :lol: si ji predstavim, jak v 70 dre na postave a deti jsou fuj…
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
7.4.18 11:19
@malá_holka píše:
Nejsi divná :mavam: Ty jo hoavně neřeš, že když n3máš stejnej názor jak většina, tak jsi divná. Kdo to jako určuje kdo je divnej a kdo ne? Starosta? Doktor? Sociolog? Prodavačka, elektrikář? Baby na emiminu? Kàmoška? :nevim:

Asi baby na emiminu, když to sem napsala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.18 11:37

No… pracuji v domově se zvláštním režimem, kde jsou starý dementni lidi… někdo se těší, že přijedou děti (i když je dementni a neví ani, co je za den), mají zastání…a někdo se netěší na nic… člověku se to ve dvaceti nezdá, ale stáří o samotě není nic pěkného.

Anonym - zaměstnání
Linda

• Citovat
  • Upravit
148543
7.4.18 11:44
@veria píše:
Ježíš, no tak ve 21 byly pro mne deti taky jen obtížný hmyz :mrgreen: to bude dobrý. :mavam:

Nemyslím. Nekdo názory nemění.
Osobně jsem chtěla děti od 15 let.Ano, čučela jsem do kočárků, do výloh s dupačkama, ňuňala sourozence miminka kamarádů…a první dítě jsem porodila v 26 letech.To se přece nevylučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
7.4.18 11:44

Názory člověk mění celý život, nežije ve vakkuu, vyspívá, nabírá životní zkušenosti, mění se. Je zbytečné zabývat se v 21 letech tím, jestli jsem divná, když nechci děti. A ještě někomu zarytě tvrdit, jak nezměním názor. Možná jo, možná ne. Máš před sebou dlouhý život a „vědět“ něco v 21 letech, je záležitost celkem pomíjivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová