Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hanka.br. píše:
Musím se přiznat, že tvé vražedné logice vůbec nerozumím. Mám děti, u tebe z toho vyplývá, že mi na postavě nezáleží, ty máš děti a vyplývá z toho, že ti na postavě záleží. Tak abys to pochopila i ty - nezáleží mi na tom, jestli mám někde nějakou striji nebo křečový žíly, to mi za mateřství stálo. Neznamená to však, že jsem žena, které nezáleží na postavě, to z toho může vydedukovat jenom…no, hezký večer.
Citovala jsem tvůj příspěvek, je to tam celkem jasné napsáno
@Venetia píše:
Citovala jsem tvůj příspěvek, je to tam celkem jasné napsáno
Musíš to brát doslova? Jsou různé fáze života, kdy na postavě záleží více anebo méně. Je to poměrně jasné
@Mango_Lassi píše:
No a? V 60 mi bude postava celkem u zadku.
Tobě ne
ty budeš v šedesáti přeskakoval vlny a postavička samý sval ![]()
@Mango_Lassi píše:
Musíš to brát doslova? Jsou různé fáze života, kdy na postavě záleží více anebo méně. Je to poměrně jasné
Když myslíš..že všichni reagují tak agresivně, když někdo nesouhlasí nebo to chce dovysvetlit
@Venetia píše:
Tobě nety budeš v šedesáti přeskakoval vlny a postavička samý sval
Hezky. Anebo taky bude ze mne nemocná troska.
Myslím, že je jasné, co Hanka chtěla říct.
Je zcela vidět, že každý má zcela jiné priority. Já už si vše ujasnila, děti mít nebudu. Budu cestovat, budovat kariéru, učit se jazyky, cvičit, sportovat. Děkuju všem ženám, co mi napsaly svůj názor na mě, vážím si toho, že ne pro každého „jsem divná“ a nejsem třeba jediná, kdo je na tom stejně jako já.
Zakl. ![]()
@Venetia píše:
Když myslíš..že všichni reagují tak agresivně, když někdo nesouhlasí nebo to chce dovysvetlit
Tak nevím. Podle mě to napsala celkem srozumitelně. Takový selský rozum style.
@Anonymní píše:
Je zcela vidět, že každý má zcela jiné priority. Já už si vše ujasnila, děti mít nebudu. Budu cestovat, budovat kariéru, učit se jazyky, cvičit, sportovat. Děkuju všem ženám, co mi napsaly svůj názor na mě, vážím si toho, že ne pro každého „jsem divná“ a nejsem třeba jediná, kdo je na tom stejně jako já.
Zakl.
V pohodě. Divná nejsi a je mi to třeba úplně jedno, kolik má nemá dětí.
Měj se
@Verun83 píše:
Jo, tak v 21 letech jsem o detech ani neuvazovala. Parila jsem, cvicila, chodila s nosikem nahoru s pevnym zadkem a kozama. Ted mi je 34, hrabu se v zahonu, dva satani na krku, kozy jak psi usi, zadek celkem pevnej jeste a uplne jiny prioroty nez pred 13 lety.![]()
To neres. Je ti 21. Si s pritelem uzivejte a zacnete to resit za 5 let treba a uvidite.
Me se libi, jak tady hned tovarny na deti pisou jak je zenska co nechce deti divna
nikomu nevnucuje, ze nemit deti je super, tak si nechte ty vase proporodni reci. Lepsi nemit deti, kdyz je nechce nez se nechat strhnout, protoze “tak se to prece dela a je to spravne”. Znam z blizkeho okoli zeny co mely deti, protoze se to ocekavalo a lepsi by bylo kdyby je nemely… treba ve 30 nazor zmeni a treba ne. Jo a te co napsala ze v 21 letech je jeste “detatko” tak te bych prala, aby ji to v tech letech nekdo tez rekl
![]()
@Venetia píše:
O reakci sis řekla, tak nedělej chudinku. Že jsem žena, které nezáleží na postavě jsi necitovala, protože takový blábol jsem nikdy nenapsala. Žádost o dovysvětlení nebo slušný nesouhlas to tedy nebyl.
@Anonymní píše:
Zakl.
V tomto věku (+ dalších několik) jsem měla podobné myšlenky. Užívala jsem si svobodný život a jsem za to ráda, bylo to skvělý. Čas na rodinu přišel později ![]()
@hanka.br. píše:
O reakci sis řekla, tak nedělej chudinku. Že jsem žena, které nezáleží na postavě jsi necitovala, protože takový blábol jsem nikdy nenapsala. Žádost o dovysvětlení nebo slušný nesouhlas to tedy nebyl.
omlouvá se za špatnou interpretaci věty…klidný večer
@Venetia píše:
Reagovala jsem na toto :
Přijde doba, kdy tvoje postava nebude důležitá a změní ji věk. Kdy už budeš mít svobody dost a bude ti v životě někdo chybět. Kdy budeš stará a sama jako kůl v plotě.
A co je na tom k nepochopení?
@Anonymní píše:
Zakl.
Já bych tvůj život nevolila.Pro mě jsou děti vším. Dokonce i víc než muž. To zase může nechápat někdo jiný.
Přesto mi divná nepřijdeš. Jsi prostě jen jiná. To je vše. ![]()