Nový muž chce po mě testy na pohlavní choroby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.8.21 13:46
@Annnemari píše:
To není normální stěr z děložního čípku jako u preventivky?

Není právě :( protože ty svi. ně zijou intracelularne, tak ten odběr je utrpení. Cítím se teď jako při velmi bolestivé menstruaci. Fakt bych do toho kvůli muži znovu nesla, ale každý máme jiný prah bolesti ze… Nicméně, myslím, že zrovna u žen se pozná ve většině případu hned jestli je zdravá nebo ne. U mě to začalo výtokem s divnym zápachem, toho si nejde nevšimnout. De.bil ex, který mě nakazil, chodí vysmaty, protože si mysli, jak je zdravý a slova bezpriznakovy přenašeč mu nic neříkají 🤦‍♀️ takže odteď to asi po mužích budu chtit

• Citovat
  • Upravit
107636
26.8.21 13:50
@Lotty28 píše:
Zdravím a jdu s dotazem,

připadám si tak trochu, že jsem v začarovaném kruhu a nevím si s tím rady.
Potkala jsem muže, který se mi velmi líbí. Já jemu taky. Chtěl by se mnou mít i sex, ale pouze za předpokladu, že si nechám udělat testy na pohlavní choroby, ideálně na všechny. On mi svoje papíry už ukazoval. Pro mě je problém ten, že za kompletní testy chtějí v sexuologické ordinaci 11 tisíc. Ty já momentálně nemám. Půjčovat si na to mi přijde jako nesmysl. Když ty testy nepodstoupím, nebude nic. Když je podstoupím, je zde možnost, že by měl zájem časem i o vztah. Jsem z Brna. Můj dotaz zní spíš, kde v Brně si mohu nechat udělat STD testy, které mi bude hradit pojišťovna?

Předem děkuji za odpověď.

Tak takovy vasnivy sex by mne opravdu nenadchl. Kopla bych ho nekam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
26.8.21 13:55

@Hecate myslim, že po Mono je asi rok nebo jak dlouho, ta pauza.
Prosím tě, a co máš za skupinu, že ti řekli, že nezájem? U nás mají zájem pořád o všechno. Dárců je sice docela dost, ale holt krajský město, fakultní nemocnice a už to lítá :jazyk: A je to zrovna asi tři tejdny, co naháněli dárce, protože měli sklady snad na 20-40 %, docela peklíčko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.21 14:00

Nečetla jsem všechny komentáře, jen první stranu a celkem mě překvapilo, kolik lidí tento požadavek odsuzuje.
Pracuji ve zdravotnictví a jednou z podmínek léčby u nás je kompletní panel STD - to byste dámy koukaly, kolik pacientů má např. žloutenku, o níž vůbec neví. Opravdu je to x pacientů za týden. Ten zbytek nemocí není tak častý, ale nikoli ojedinělý.
Takže za mě - kdybych měla nového partnera, budu tento papír chtít taktéž. A nebudu mít problém doložit ten svůj.
Prosím anonymně, kvůli práci.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
26.8.21 14:00
@nototo píše:
Hele ptala ses mě, jestli si vyžaduji papíry na zdraví před prvním sexem. Neptala by ses, kdyby jsi četla co jsem tady psala. Nevadí.

Ona to sice byla spis recnicka otazka, ale omlouvam se, ze mi z tvych predchozich prispevku nevyplynulo jednoznacne stanovisko, zda ti tento postup pripada normalni a ze jsme si to dovolili bagatelizovat vtipky o trestnich rejstricich a IQ testech. Pekny den preju. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Annnemari
26.8.21 14:14
@Anonymní píše:
Nečetla jsem všechny komentáře, jen první stranu a celkem mě překvapilo, kolik lidí tento požadavek odsuzuje.
Pracuji ve zdravotnictví a jednou z podmínek léčby u nás je kompletní panel STD - to byste dámy koukaly, kolik pacientů má např. žloutenku, o níž vůbec neví. Opravdu je to x pacientů za týden. Ten zbytek nemocí není tak častý, ale nikoli ojedinělý.
Takže za mě - kdybych měla nového partnera, budu tento papír chtít taktéž. A nebudu mít problém doložit ten svůj.
Prosím anonymně, kvůli práci.

Žloutenka přece není takový problém jako HPV nebo chlamydie.

• Citovat
  • Upravit
14727
26.8.21 14:48

Nu, a ty jeho testy vypovídají o čem? O tom, že tři měsíce před datem testování byl zdravý :lol: takže klidně mohl před měsícem nebo před týdnem mít rizikový styk a něco chytnout. A myslela bych si, že když je tak přeopatrný, má k tomu asi reálný důvod a využívá to akorát ve svůj prospec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
26.8.21 14:49

@Mar__tanka1983 Mám AB+ a tehdy zájem neměli. Možná dnes by to bylo jinak, ale teď zrovna je to pro mě taky mimo téma.

@Anonymní píše:

Neřekla bych, že to někdo vyloženě odsuzuje (navíc je tu dost lidí, co jim to přijde v pohodě).
Ono je to třeba brát v určitém kontextu těch informací a taky toho, jak se vztahy tvoří a jak zpravidla probíhají. Prostě z mého pohledu je ten požadavek v té fázi vztahu přemrštěný a i takový dost, jak to říct, „negentlemanský“ (z více důvodů) a trochu i smysl postrádající (viz to, jak fungují ty testy, atd.).
Nešla bych do toho spíš z principu, měla bych strach, že ten člověk bude náročný, trochu až paranoidní, možná trochu hypochondr… Což nemusí být absolutně špatné vlastnosti, ale se mnou a mou povahou by to asi slučitelné nebylo.

Tím samozřejmě nic proti bezpečnému sexu. Myslím si, že v první fázi ten kondom a případný HIV test vyřeší celkem dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
26.8.21 15:45
@Anonymní píše:

Jo, asi máš hodně peněz na vyhazování. Některé z nás ne. Protože my musíme z toho malá, co máme platit si bydlení a živit děti. Či jsou některé ještě studentky. Ať či tak, tak vyhodit tisíce za testy kvůli známosti na jednu noc je prostě padlé na hlavu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
26.8.21 16:11
@Izumi Miyako píše:
Jo, asi máš hodně peněz na vyhazování. Některé z nás ne. Protože my musíme z toho malá, co máme platit si bydlení a živit děti. Či jsou některé ještě studentky. Ať či tak, tak vyhodit tisíce za testy kvůli známosti na jednu noc je prostě padlé na hlavu. :think:

Tož se vžij do situace, kdy máš chladymii nebo HIV a víš, že kdyby jsi před půl rokem zaplatila za test 11tis. tak bys je neměla. Hned to působí jinak co? Testy na STD rozhodně nejsou vyhazování peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
26.8.21 16:13

Překvapuje mě, že je zde takové množství žen, co neví, že kondom nechrání před všemi pohlavními nemocemi a zdaleka není všespásný. Navíc si dokáží vyvodit, z toho, že dotyčný vyžaduje testy na STD, že to je jen kvůli tomu, aby mohl řádit bez kondomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.21 16:54
@Lotty28 píše:
Zdravím a jdu s dotazem,

připadám si tak trochu, že jsem v začarovaném kruhu a nevím si s tím rady.
Potkala jsem muže, který se mi velmi líbí. Já jemu taky. Chtěl by se mnou mít i sex, ale pouze za předpokladu, že si nechám udělat testy na pohlavní choroby, ideálně na všechny. On mi svoje papíry už ukazoval. Pro mě je problém ten, že za kompletní testy chtějí v sexuologické ordinaci 11 tisíc. Ty já momentálně nemám. Půjčovat si na to mi přijde jako nesmysl. Když ty testy nepodstoupím, nebude nic. Když je podstoupím, je zde možnost, že by měl zájem časem i o vztah. Jsem z Brna. Můj dotaz zní spíš, kde v Brně si mohu nechat udělat STD testy, které mi bude hradit pojišťovna?

Předem děkuji za odpověď.

Nevím ci všechno chce ale me se to zdá férový požadavek hiv test ti udělají zadara v poradně a kapaka, chlamydie atd ti udělají taky zadara zavolej si u vás do nemocnice nebo se zeptej tvé ginekolozky řekni ze jsi mela nechráneni styk třeba před 3 tydny a ze te třeba svědí a udělají ti komplet testy zadara na pojišťovnu třeba v Liberci to řeší kožní ambulanci ale nevím jestli to nemá každá nemocnice jinak

• Citovat
  • Upravit
946
26.8.21 18:25
@SiriusCZ píše:
Tož se vžij do situace, kdy máš chladymii nebo HIV a víš, že kdyby jsi před půl rokem zaplatila za test 11tis. tak bys je neměla. Hned to působí jinak co? Testy na STD rozhodně nejsou vyhazování peněz.

Pro mě to jako pro matku samoživitelku od malého dítěte s handicapem je vyhazování peněz oknem. Hele, to aby člověk měl jenom na to, aby si chlap mohl zašukat a jít zase o dům dál ne? Safra. To bych musela mít příjem jenom na ten sex. :think: Ne každý žijeme pro sex. :nevim:

Navíc se do toho jako někdo, kdo žije čtyři roky absolutně bez sexu, nedokážu vžít. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
26.8.21 18:29
@Izumi Miyako píše:
Pro mě to jako pro matku samoživitelku od malého dítěte s handicapem je vyhazování peněz oknem. Hele, to aby člověk měl jenom na to, aby si chlap mohl zašukat a jít zase o dům dál ne? Safra. To bych musela mít příjem jenom na ten sex. :think: Ne každý žijeme pro sex. :nevim:Navíc se do toho jako někdo, kdo žije čtyři roky absolutně bez sexu, nedokážu vžít. :cert:

Tož pokud by to bylo kvůli jednorázovce, tak bych taky dotyčného, teda v mém případě by to byla dotyčná, poslal do háje, ale pokud jde o začátek vážného vztahu, tak pro to pochopení mám, obzváště pokud už si dotyčný nějakou závažnější a komplikovanější pohlavní chorobou projde. Když to vezmu podle sebe, jakou stopu ve mě zanechá špatné jídlo, po kterém je mně mizerně, že ho pak pět let nejím, tak takové chlamydie by se mnou sakra zamávaly a dával bych si v budoucnu hodně bacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Annnemari
26.8.21 18:34

@Izumi Miyako ja myslím ze 11 litru určitě nevyhodi někdo kvůli jednorazovce (plus by musel být hodně mimo kdyby si myslel ze by kvůli jednorazovce s nim někdo tolik dal) ale bude to chtít někdo, kdo se sexem trochu čeká, rekne to až po nějaké době a záleží mu na svém zdraví.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky