Nový muž chce po mě testy na pohlavní choroby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7571
26.8.21 10:47
@cecetka píše:
To by ho to vrznuti prislo dost draho :roll:

To je pravda. Platit ma vzdy ten, kdo to chce vic.
Takze jen at zakladatelka pekne caluje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
26.8.21 10:47
@Russet píše:
Takže ty si nenecháš dělat stěry při každé prevenci?

Stěry samozřejmě ano. Ale stěr (cytologie) nerovná se automaticky provedení testu na HPV.

Asi si nerozumíme. Navíc nechápu, jak moje gynekologické záležitosti souvisí s tématem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
26.8.21 10:48

@ludmilaadamkova jj, to jsem jen nenapsala, že samozřejmě si taky myslím, že celoplošně je to kravina 😂 jen jsem tím chtěla říct, že každý máme nějakou svou představu a pokud toho druhého miluji a chci s ním být, tak nemám problém takové testy podstoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
26.8.21 10:49
@Silverine247 píše:
Pan chce soulozit naostro, kondom je fuj. Dalsi podminka bude, aby slecna papala antikoncepci, pokud ji kazdy den neuvidi jist prasek, tak nic nebude. :pankac:

A co, když zrovna slečna ze zdravotních důvodů papat nemůže? To jí bude kontrolovat po každé, jestli má tělísko či žádat těhotenský test po každé souloži? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26924

Na druhou stranu, kdyby jim to vyslo do budoucna jako partnersky vztah, pak by treba nezanasel, kdyz by eventuelni milenky nedolozily svoji „bezinfekcnost“ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
@annlady píše:
důvěra a romatika je ti k prdu, když chytneš žloutenku, syfla nebo i jen blbou kapavku
a pohlavní nemoc se chytne, i když kondom máš, protože jaksi ty sliznice nejsou jen „uvnitř“ a „venku“ gumičku nemáš, případně orálním sexem

já se s takovýma týpkama nikdy netahala, každý holt soudí podle svých skušeností. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
26.8.21 10:50

Chce mít jistotu což je v dnešní době pochopitelné. To je takhle drahé? Zeptej se ho kde si to nechal dělat a kolik platil. 11 000 je hodně peněz. Zjistit si ceny i jinde. Věřit můžu, ale tady jde o zdraví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3070
26.8.21 10:50
@Kriss Tina píše:
Ale jo, ale chtít po někom testy za 11 tisíc mi přijde šílené. Má si vzít na začátku vztahu ochranu a případně ji na ty testy teda přispět, kdyby to s ní myslel vážně a nechtěl už ochranu používat :nevim: ale takové jako jít na drahé testy, protože z toho možná bude někdy vztah je zvláštní. Osobně by mě to odradilo.

Vzala jsi mi slova.. mě by to odradilo úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.8.21 10:51
@Hecate píše:
Stěry samozřejmě ano. Ale stěr (cytologie) nerovná se automaticky provedení testu na HPV.Asi si nerozumíme. Navíc nechápu, jak moje gynekologické záležitosti souvisí s tématem.

Tak odpovídat nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
@Silverine247 píše:
Pan chce soulozit naostro, kondom je fuj. Dalsi podminka bude, aby slecna papala antikoncepci, pokud ji kazdy den neuvidi jist prasek, tak nic nebude. :pankac:

Presne tak. Ten to ma osefovany moc dobre, zakladatelka bude muset delat i stojky na hlave, aby se s ni vyspal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
@FlorenceF Jenkins píše:
Tyjo, takovyho chceš pro život :P predpokladam, ze stejne jako sve zdravi, si bude pocinat i pri ochrane sveho majetku a dalsich hodnot. Obezřetnost predevším 8)

Jak pro zivot? Vztah jenom mozna, to se uvidi az podle toho, jaka bude v posteli. Pokud teda ukaze papiry, zejo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
492
26.8.21 10:52
@cecetka píše:
To by ho to vrznuti prislo dost draho :roll:

No, to ano. Ale já bych na tom trvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
26.8.21 10:52
@Russet píše:
Tak odpovídat nemusíš.

Nemám problém odpovědět (byť nechápu úplně, jak zrovna tohle bude zakladatelce platné), ale spíš nechápu Tvoje dotazy. Mám dojem, že pleteš hrušky a jablka (preventivní cytologii x testy na HPV).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
26.8.21 10:53
@Chytrak píše:
Presne tak. Ten to ma osefovany moc dobre, zakladatelka bude muset delat i stojky na hlave, aby se s ni vyspal :D

nechápu dnešní svět. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
26.8.21 10:54
@solip píše:
@ludmilaadamkova jj, to jsem jen nenapsala, že samozřejmě si taky myslím, že celoplošně je to kravina 😂 jen jsem tím chtěla říct, že každý máme nějakou svou představu a pokud toho druhého miluji a chci s ním být, tak nemám problém takové testy podstoupit.

Hele vem si jaký je halo s pitomejma PCR testama od určité skupiny lidí, že dělají genetické banky a co se s tím materiálem pak dělá?… A to se dělají testy na virus takto by získali opravdu genetické materiály a testoval ije podstatné části lidí včetně dětí.. to by se asi mohli idi zblázdnit.. Plus už jen fakt, že někdo někomu něco nařizuje a ještě ohledně dítěte.. mně přijde že kdo vymýšlí takové teoriem jako že by se měl dělat povinně DNA test každého nově narozeného dítěte uplně mimo realitu. Vždyt každý má možnostz dítěti udělat po narození stěr a poslat na anonymní testy otctovství když to nutně potřebuje :P

Příspěvek upraven 26.08.21 v 10:57

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí