Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chytrolínka píše:
No, to ano. Ale já bych na tom trvala.
Trvat muzes. Pry rekl jasne, bud s testem anebo nic.
Myslite, ze bude vyzadovat i negativni test na covid?
![]()
@Markéta80 píše:
Chce mít jistotu což je v dnešní době pochopitelné. To je takhle drahé? Zeptej se ho kde si to nechal dělat a kolik platil. 11 000 je hodně peněz. Zjistit si ceny i jinde. Věřit můžu, ale tady jde o zdraví
jestli je zakladatelka štětka?
@kalie píše:
Chapu to dobre, ze ted te chce jen ba sex a kdyz se mu to s tebou bude libit, tak muze byt u neco vic?O testech pomlcim, to je hodne za hranou.
Kam jsi dala rozum a sebeuctu?
Hele já taky chlapa vždycky napřed zklátila a pak teprve přemýšlela nad vztahem ![]()
Ale na tohle téma už jsem tu párkrát něco psala, bych se jen opakovala ![]()
Pro mě zase není se s někým měsíce vodit za ruku, abych pak zjistila, že v posteli to absolutně nefunguje ![]()
@drewlet píše:žádné zkušenosti, jen prostá znalost biologie a způsobu přenosu nemocí (u tebe by si to chtělo zopakovat pravopis)
já se s takovýma týpkama nikdy netahala, každý holt soudí podle svých skušeností.
@annlady píše: žádné zkušenosti, jen prostá znalost biologie a způsobu přenosu nemocí (u tebe by si to chtělo zopakovat pravopis)
o můj pravopis se nestarej. ![]()
@drewlet píše:
já se s takovýma týpkama nikdy netahala, každý holt soudí podle svých skušeností.
Muzu se jen ze zvedavosti zeptat, jak to vis? To je uplne stejne jako zdejsi folklor „muj muz by me nikdy nepodvedl“. ![]()
Za mě pokud se poprosí gynekolog, jednou za čas na vše bez problému napíše žádanky. Jinak za mě je super, že je zodpovědný. Jako kecy o důvěře jsou vtipný, jednak o jaké důvěře může být prosím pěkně řeč, když se znají třeba měsíc?? Jednak je dost chorob o kterých člověk ani nemusí vědět že je má..
@Silverine247 píše:
Muzu se jen ze zvedavosti zeptat, jak to vis? To je uplne stejne jako zdejsi folklor „muj muz by me nikdy nepodvedl“.
třeba proto, že jsem nikdy neonemocněla pohlavní nemocí. Jako vy vážně běháte před sexem s novým partnerem na testy?
@drewlet píše:
jestli je zakladatelka štětka?
proč? Je snad panna? Pohlavní nemoc na čele nikdo napsanou nemá a potom už je dost pozdě cokoliv řešit ![]()
@nototo píše:
Za mě pokud se poprosí gynekolog, jednou za čas na vše bez problému napíše žádanky. Jinak za mě je super, že je zodpovědný. Jako kecy o důvěře jsou vtipný, jednak o jaké důvěře může být prosím pěkně řeč, když se znají třeba měsíc?? Jednak je dost chorob o kterých člověk ani nemusí vědět že je má..
a kondom je sprosté slovo?
@cecetka píše:
Myslite, ze bude vyzadovat i negativni test na covid?![]()
![]()
Já bych mu teda jasně odpověděla: Buď to zaplatíš anebo jdi někam. ![]()
@drewlet píše:
třeba proto, že jsem nikdy neonemocněla pohlavní nemocí. Jako vy vážně běháte před sexem s novým partnerem na testy?
Ne nebeham a taky jsem nikdy nic nechytla. Ale prijde mi odvazne tvrdit, ze sveho partnera znas natolik, abys mohla rict, kde vsude byl a na co tam mohl natrefit.
@cecetka píše:
Myslite, ze bude vyzadovat i negativni test na covid?![]()
![]()
Negativní test na Covid je samozřejmostí
![]()
@Russet ale to jsou stery, který zjisti, ze už mas kvůli HPV problém. Jestli jsi nakažena HPV to nezjistí, těch kmenu je moc a je to finančně náročný. Když už tak se řeší ty, které mohou způsobit rakovinu, nějaký neškodný co ti způsobí opary. Aspon tak si to myslím.
@Silverine247 píše:
Jak pro zivot? Vztah jenom mozna, to se uvidi az podle toho, jaka bude v posteli. Pokud teda ukaze papiry, zejo.
Ted mi teda pracuje fantazie naplno a predstavuju si, jak se chlapec teda odhodla k tomu vztahu a k pripadnemu poceti a zakladatelka si bude muset vzit hypoteku na kompletni genetiku ![]()