Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nicole-7 píše:
@Silverine247 o tom to není, jde o to, že by se pak každý testoval co týden
Znovu - a na tom by bylo spatne co? Pokud chce nekdo litat na testy co tyden, tak k tomu ma nejspis asi padny duvod, ne?
@Nicole-7 píše:
@Silverine247 o tom to není, jde o to, že by se pak každý testoval co týden
Měl by existovat nárok se moct bezplatně testovat v nějakém předem určeném intervalu. Nebo podle tvé logiky zrušíme i preventivky u praktika, zubaře, gynekologa…?
Tím, že je to takhle obrovsky zpoplatněno se spíš mnohem víc uškodí a lidi to budou šířit do aleluja.
@annlady píše:
na testy já kvůli novému partnerovi nechodím, ale já mám pravidelně testy na žloutenku, HIV, syfilis a další nemoci, protože jsem dárce krve, takže já vím, že JÁ jsem zdravá
Ale co máme dělat my, co nás jako dárce krve nechtějí??? ![]()
@drewlet píše:
a kondom je sprosté slovo?
Ne vůbec ne. Ale jak říkám používat ho pořád třeba ročním vztahu nechceš, nebo většinou alespoň ne ten chlap. Pak jsem si jednou za čas nechala udělat na gyndě krev na vše, čistě preventivně i když jsem věděla že já ani chlap žádné potíže nemáme, prostě pro jistotu. Jak říkám, je spoustu nemocí o kterých nemusíš mít vůbec tušení. A asi by mě nenapadlo, říct chlapovi po půl roce „koukej si dojít na testy“. Nic mě to nestálo, jen jedna věta na gyndě. Ještě nějaký dotaz?
Nebo to ze mě dělá hned rajdu?? ![]()
@hecate viz výše odpověď i pro tebe ![]()
Příspěvek upraven 26.08.21 v 11:39
@xavierka píše:
ještě tehotensky a test na drogy a je to komplet
Ještě IQ a EQ :p
oint_up:️
Haha, jsem si vzpomnela, jak jsem se jednoho borce zeptala na test, s tim, ze ja teda otestovana na HIV jsem. A on na me vybalil, ze je po rakovine a chodi na pravidelne prohlidky…
Uff, trochu to tu romantickou atmosferu zatižilo ![]()
Chápu, že pan nechce sex, když nemá nějakou jistotu, že jeho sexuální partnerka je zdravá.. Taky chápu, že nechce jít do vztahu se ženou, kterou si zatím v sexu nevyzkousel.. Může tedy říct, ano, chci papír, pak bude vztah a po prvním sexu třeba zjistí, že to není ono a stejne z toho vycouva a zakladatelka nenadela nic a vztah nebude, tak je to aspoň férové.
Taky chápu, že zakladatelka nechce investovat 11 000 do testů..
Takže za mě - buď jen nějaké testy, co jdou přes pojišťovnu, či nejsou tak finančně nákladné.. Nebo ať to zaplatí pán, aspoň pak bude mít zakladatelka větší naději, že něco dal bude, když v ní už bude mít pan zainvestovano..
@Hecate píše:
Ale co máme dělat my, co nás jako dárce krve nechtějí???
Podezřela🧐
@Oli.Lyon píše:
Ještě IQ a EQ :point_up:️
A mohla by namalovat strom ![]()
@nototo a to je zdarma? Ale HPV které způsobuje rakovinu nevysetruji, ne?
@FlorenceF Jenkins píše:
A mohla by namalovat strom
First sex starter pack ![]()
@Oli.Lyon píše:
Ještě IQ a EQ :point_up:️
A test z autoškoly ![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
Haha, jsem si vzpomnela, jak jsem se jednoho borce zeptala na test, s tim, ze ja teda otestovana na HIV jsem. A on na me vybalil, ze je po rakovine a chodi na pravidelne prohlidky…Uff, trochu to tu romantickou atmosferu zatižilo
Chudák ![]()
@Lotty28 píše:
Právě že ji ze zdravotních důvodů papat nemohu a ani ji nechci. Mám autoimunitní onemocnění, lupénku, kterou jsem si změnou životního stylu vyléčila sama. Nemohu si dovolit, aby mi to nějaké hormony opět rozjely. To raději budu sama a bez sexu.Napadlo mě případně místo kondomu použít pesar a spermicidy. Kondom není jedinou bariérovou ochranou.
Nebo by pomohla vasektomie.
.
Příspěvek upraven 26.08.21 v 11:29