Nový muž chce po mě testy na pohlavní choroby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14127
28.8.21 15:11

@Lotty28 ty promin, ale co je na nem tak bombastickeho, ze ho tak nahanis a jeste usilujes o pozici ksvII.??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2778
28.8.21 15:53
@Parninas píše:
A není pravděpodobnější verze ta, že je prostě ženáč? Nechápu proč hned rozjíždět takové fantasmagorie. :mrgreen:

Tak už se staly divnější věci, i u nás se dějí únosy mladých žen. Celkem jisté ale je, že to pro zakladatelku nevypadá dobře ani z jednoho pohledu.
Prostě se na to vykašlat, s ním budou jenom problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
28.8.21 16:16
@safina píše:
Tak už se staly divnější věci, i u nás se dějí únosy mladých žen. Celkem jisté ale je, že to pro zakladatelku nevypadá dobře ani z jednoho pohledu.
Prostě se na to vykašlat, s ním budou jenom problémy.

Ja si teda myslim, ze nastesti pro zakladatelku, s nim nebude nic, takze usetri nervy i penize 8) malokdy je to tak krasne videt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.8.21 19:33
@FlorenceF Jenkins píše:
Ja si teda myslim, ze nastesti pro zakladatelku, s nim nebude nic, takze usetri nervy i penize 8) malokdy je to tak krasne videt :dance:

No, zakladatelka se rozhodla, že s ním nic nebude mít. Mrzí mě to, protože je to opravdu krásnej chlap. Ale raději bych krásného chlapa, který fakt nemá deprese a nepije kvůli tomu. Prostě mě hodně zaujal, to se občas stává. Pak ale pořádně nepochopím, proč mě vozí z pláže domů. Nebo je fakt jenom takový gentleman? Bydlím kousek, a těch pět kilometrů navíc k jeho cestě ho asi fakt nezabije. Nerozumím tomu. Ale na ty testy za 11 tisíc kvůli jedné akci s ním, fakt nepojedu.

Díky, holky, docela jste mi poradily. Já si to zpracuju a pojedu dál. Věřím, že potkám normálního chlapa. Jenom zatím nevím, kde. Jsem ráda, že pomalu končí koupací sezóna, alespoň nemusím hledat výmluvy, proč už nejezdím na pláž. A když tak ví moc dobře, kde mě najde. Ikdyž celkem dost pochybuju, že by za mnou přijel sám od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
28.8.21 19:36
@Lotty28 píše:
No, zakladatelka se rozhodla, že s ním nic nebude mít. Mrzí mě to, protože je to opravdu krásnej chlap. Ale raději bych krásného chlapa, který fakt nemá deprese a nepije kvůli tomu. Prostě mě hodně zaujal, to se občas stává. Pak ale pořádně nepochopím, proč mě vozí z pláže domů. Nebo je fakt jenom takový gentleman? Bydlím kousek, a těch pět kilometrů navíc k jeho cestě ho asi fakt nezabije. Nerozumím tomu. Ale na ty testy za 11 tisíc kvůli jedné akci s ním, fakt nepojedu.Díky, holky, docela jste mi poradily. Já si to zpracuju a pojedu dál. Věřím, že potkám normálního chlapa. Jenom zatím nevím, kde. Jsem ráda, že pomalu končí koupací sezóna, alespoň nemusím hledat výmluvy, proč už nejezdím na pláž. A když tak ví moc dobře, kde mě najde. Ikdyž celkem dost pochybuju, že by za mnou přijel sám od sebe.

Vždyť může mít doma ženu nebo může bydlet i někde na ubytovně, s rodiči. Ten muž je podivný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
28.8.21 19:37

@Lotty28 jo, vem to jako beach flirt, kdo vi, koho vseho tam vobluzoval, ze si musel delat testy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
28.8.21 19:37
@Lotty28 píše:
No, zakladatelka se rozhodla, že s ním nic nebude mít. Mrzí mě to, protože je to opravdu krásnej chlap. Ale raději bych krásného chlapa, který fakt nemá deprese a nepije kvůli tomu. Prostě mě hodně zaujal, to se občas stává. Pak ale pořádně nepochopím, proč mě vozí z pláže domů. Nebo je fakt jenom takový gentleman? Bydlím kousek, a těch pět kilometrů navíc k jeho cestě ho asi fakt nezabije. Nerozumím tomu. Ale na ty testy za 11 tisíc kvůli jedné akci s ním, fakt nepojedu.Díky, holky, docela jste mi poradily. Já si to zpracuju a pojedu dál. Věřím, že potkám normálního chlapa. Jenom zatím nevím, kde. Jsem ráda, že pomalu končí koupací sezóna, alespoň nemusím hledat výmluvy, proč už nejezdím na pláž. A když tak ví moc dobře, kde mě najde. Ikdyž celkem dost pochybuju, že by za mnou přijel sám od sebe.

To je dobře. :hug: Držím palce ať je líp.
A moc bych za tím jeho chováním nehledala nějaké skryté šifry, ale řešila to očividné. Spousta lidí dělá věci jen tak a ty drobnosti, co ti přijdou jako velká pozornost, jsou dost pravděpodobně jen automatické reakce. Pro mě je možná nejzvláštnější to, že tě z toho všeho chování zarazily až ty testy. To mi oproti tomu zmíněnému zbytku přijde jako banalita (i když celkem nákladná).

• Citovat
  • Upravit
492
29.8.21 07:32
@Lotty28 píše:
Jak ho znám, tak by mu ten základní test na pohlavní choroby nestačil. V základu se testují chlamydie, HIV, syfilis, a ještě něco. On si nechal udělat kompletní screening. Jeho kamarádka s výhodami údajně také. Když jsem mu navrhla, že bych si nechala udělat ten základ, co stojí u gynekologa cca 3 tis, jen se mě zeptal, a co ten zbytek pohlavních chorob. Vadí mi, že ke mě přistupuje tak, jako bych měla být nemocná, když on tu jistotu nemá na papírech.

Zároveň mi ještě více vadí, že na něj není pořádně žádný jiný kontakt. Mobil má v podstatě nepoužitelný, má ho nějak zablokovaný a může vytočit jen tísňová volání. Bavíme se offline.

Já na to asi v tomhle případě prdím. Z mého pohledu to fakt vypadá tak, že si chce jen užít, a nechce riskovat, že by na tu svoji kamarádku přenesl nějakou pohlavní chorobu. Přemýšlím o tom celý týden. Měla jsem z toho celkem šílené depky, celý týden. Špatně jsem spala, jeden den jsem mezi směnami kvůli tomu naspala jen nějaké 4,5 hodiny, a bylo to strašně málo.

Sama za sebe nemám problém jet na testy třeba až do té Prahy, kde je dělají zadarmo. Ale on řekne, že chtěl nahodit udičku, udička se chytila. Když ho poprosím, jestli by přijel někdy za mnou, vyloženě za mnou, tak mi odpoví, že nepřijede. Nevidím tu snahu z jeho strany. Já naopak cíleně jezdím na to místo, kde se potkáváme, vyloženě asi jenom kvůli němu, a on není ochoten přijet za mnou. Nejsem si jistá, zda se to po těch testech případně změní. Navíc, on nechce děti, já bych chtěla. Ale taky chci vedle sebe krásnýho chlapa, kterej se neutápí v depresích, a nechlastá kvůli tomu, což on teda dělá. A pak na pláži tvrdí, že se přetvařuje před ostatníma, že se s nima baví, ale že mu vlastně není vůbec dobře.

Možná si ty testy zajedu nechat udělat do Prahy, ale až já budu chtít. Takhle na začátku něčeho, a pořádně nevím čeho, mi to přijde spíš trochu paranoidní. Ukaž mi papíry, jinak nic nebude. Jednou si užijeme, a podle toho se uvidí, co dál. Kdybych alespoň viděla nějakou snahu z jeho strany, a měla nějaký kontakt, budu o tom uvažovat, ale takhle ho budu muset nechat jít.
Vyprdni se na něj
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
29.8.21 07:54

Vyprdla bych se na něj. Jeden můj ex po mě chtěl test na HIV. Nechala jsem si ho udělat, alespoň jsem věděla, na čem jsem (negativní). Protože předchozí ex nechtěl kondom a já sice nikdy nezahla, ale za něj bych ruku do ohně nedala.

Tenhle chlap za to nestojí. Má depky a chlastá, to není žádné terno, ale kupa problémů do budoucna. Ať si ho užije ta jeho kamarádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí